Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite išsirinkti automobilį 2

As pakeiciau Honda benzinine 1.5 (senute) i Opel astra G dyzeline 1.7 . Na astra galiu tik pagirti. Remontas nebrangus, kuro trasoj 4.8, mieste apie 6.5 Kai honda siurbe 10 ltr. tai ziauriai jauciasi skirtumas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 01 liepos 2011 - 08:24
Renkuosi tarp Toyota Corolla Verso ir Volswagen Golf Plus dyzeliukų (nesenesnės nei 2004 m) g.gif Aš linkstu prie pirmo varianto, o vyras-prie antrojo dėl brangaus Toyotos remonto verysad.gif
Gal yra bandžiusių abu variantus ir galinčių nusakyti, kokie trūkumai ir privalumai būdingi šiems modeliams bei šiaip pareikšti nuomonę, kurią rinktumėtės kasdieniam važinėjimui į darbą? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 01 liepos 2011 - 15:43
Sveikos panelės, atėjo ir man laikas keisti mašiną. Išleisti planuoju iki 10000, ką manot apie Rover 75?.... Žinau, galbūt daug kas siūlytų Peugeot 307 atr panašią, bet kas bus, kai vairuot reikės vyrui?...Mašina bus mano, tačiua naudosimės daugmaž abu. Norėtųsi, kad ir stilių turėtų.
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2011 07 05, 11:18)
Sveikos panelės, atėjo ir man laikas keisti mašiną. Išleisti planuoju iki 10000, ką manot apie Rover 75?.... Žinau, galbūt daug kas siūlytų Peugeot 307 atr panašią, bet kas bus, kai vairuot reikės vyrui?...Mašina bus mano, tačiua naudosimės daugmaž abu. Norėtųsi, kad ir stilių turėtų.

Dede, kuris is automobiliu verslo gyvena sake 'tokiu kaip rover, hiunday.. (dar kažkokių kurių neprisimenu) aš neperku ir tau nesiūlau, o visos kitos yra normalios mašinos'.
Atsakyti
Noreciau isigyt Peugeot 307 dyzeliuka nuo 2002 m. Rekomenduojat? Laukiu ivairiausiu komentaru mirksiukas.gif
Atsakyti
O mane gal gali kas paprotinti, siuo metu geriau pirkti automobili dyzelini ar benzinini, o paskui detis dujas. Niekaip neapsisprendziu. Zinau kad dyzelinis ima maziau, bet automobilio eksplotacija yra brangesne, ir ziema gali buti keblumu su uzkurimu. Turiu toyota carina e benzinine, kuria jau reiketu keisti i naujesne. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2011 07 06, 11:37)
O mane gal gali kas paprotinti, siuo metu geriau pirkti automobili dyzelini ar benzinini, o paskui detis dujas. Niekaip neapsisprendziu. Zinau kad dyzelinis ima maziau, bet automobilio eksplotacija yra brangesne, ir ziema gali buti keblumu su uzkurimu. Turiu toyota carina e benzinine, kuria jau reiketu keisti i naujesne.  ax.gif

Jei norisi ekonomijos aš imčiau benziną ir pasilikčiau $ dujoms IV kartos. Kakybiškas, ne pigias. Žinoma, reikia iš anksčiau jau pasidomėti ir gerai pasidomėti ne tik KAS jas deda, bet kas deda GERAI, o po to, per ir prieš ir visaip kitaip sureguliuoja, konsultuoja, ždž - žiūri kaip savo, o ne tik įmeta belekaip ir paima pinigus.
Kitas variantas - pasidomėti: galbūt yra Jūsų perkamų automobilių sąraše tokie, kurie ėjo su gamykline dujų įranga. Tad gal to ir paieškot reikėtų. Būtų gėris. Žinoma, gėris tiek kiek ta mašina sudrožta būtų. IMHO
Dyzelis. Dyzelis - o apie dyzeli nieko nežinau išskyrus tai, kad Šemeta neseniai čia gąsdino su baisiais akcizais, mokesčiais dyzeliui, o ir ta kaina nelabai toli nuo benzino. Sąnaudos mažesnės. O eksplotacija kaip papuls - galbūt brangesnė, o gal pigesnė jei geras pasitaikys. Čia kalbant apie dėvėtas auto. Jei ieškosit naujų, saloninių. Tai aš tūlas lietuvis tokių nežinau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaptukas: 10 liepos 2011 - 22:49
Sveiki, pasirašiau bet ne toje temoje, tai įsiterpsiu ir čia.
Kokius auto iš vis rekomenduotumėte pirkti, o kokių privengti?
Atsakyti
Kadangi naudoto automobilio pirkimas bet kuriuo atveju yra loterija, kurioje yra nedaug laimingu bilietu, svarbiausia eiti su bent kazkiek masinas remontuojanciu zmogumi, nesusizaveti dideliu privalumu (elektronikos, kuri su amziumi pradeda kvailioti) kiekiu ir ieskoti tokios, kuri "limpa" prie sirdies, nes patinkanciai masinai nebus gaila pinigu uz nuolatines islaidas, kuriu bet kuriuo atveju bus. O ar vienas modelis geras, ar blogas - kiekvienas automobilis yra individualus ir individualiai sunaudotas, nebent suradus patinkanti modeli labiau pakratyti specifines modelio vietas. O visa kita vis tiek noredami sugebes paslepti.
QUOTE(Agnesyte @ 2011 07 12, 15:56)

Atsakyti
Ką manot apie opel tigrą? g.gif
Atsakyti
Reiketu ieskot apie automobilius gerai ismanancio zmogaus.Tada sekme loterijoj smarkiai dideja biggrin.gif .Gal but kas nors is draugu ar pazistamu gali rekomenduot toki zmogu,jeigu patys nepazistat?
O dar galit pabandyt susidaryt vaizda apie automobilius forumuose :www.autoplius.lt ar panasiuose.Aisku,ten reikia atskirt pelus nuo grudu,bet apie specifinius kai kuriu automobiliu gedimus ir ju remonto kastus galima daug suzinot smile.gif
Atsakyti

Neretai egzistuoja konkrečių markių automobilininkų klubai, tad jei turite norimų pirkti automobilių sąrašą, galėtumėte pasieškoti per pvz. google tos automobilio markės ar net modelio klubo ir, manau, forume tikrai rasite informacijos apie pliusus ir minusus, gedimus ir t.t., ir pan. smile.gif
Atsakyti