Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 17:43)
Tik neliudek 4u.gif  4u.gif
Merginos susirasom kada kurios gimimo diena 4u.gif  4u.gif

liuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 02 sausio 2011 - 16:47
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 17:41)
tik nesinervuok, bardakas tai bardakas, maziausiai apie tai galvok ir dar tuo labiau, kad ka apie tave pagalvos irnesakyk.gif as irgi siaip megstu labai tvarka, tik tvarkytis tingiu, todel dabar kasdiena po truputi pasitvarkau, nebuna ten kokiu sestadieniniu generaliniu tvarku, tiesiogi diena maximum valanda uztrunku ir gerai. tai ir einu bute nuo vieno galo iki kito ir visad tvarka buna thumbup.gif kiti pagalvodavo, kad as pedante, bet reikia gudrumo cool.gif aisku, vaiko zaislu neis taip idealiai sutvarkyti, ale jis kai turi savo kambari, paskutiniu metu tik jame ir nori zaisti,o seniau temdavo po visa buta savo zaislus smile.gif
Papildyta:
tu ne gele nupirk, o siaip be progos ka sugalvok idomiau, romantiskiau mirksiukas.gif kaip sakant nustebink 4u.gif

Kartais ka nors ir sumastau, tiesa anksciau daugiau,o dabar irgi apsileidau blush2.gif
Musu lelius kai dar mazas, bet jau pradejo po truputi vaikscioti, tai ta tvarka labai jau laikina buna, nes viska tempia, zaislus irgi tik sutvarkai, tai jau ziuri visi ismetyti, nes reikia gi is karto su visais pazaisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 16:43)
Tik neliudek 4u.gif  4u.gif
Merginos susirasom kada kurios gimimo diena 4u.gif  4u.gif

bet albume, ok? nenoriu viesai, kad butu sarasas blush2.gif nenoriu, kad kas atpazintu is realaus gyvenimo, nes seniau buvau kitu niku susikurus, tai boze moi kiek sekeju turejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 17:44)
bet albume, ok? nenoriu viesai, kad butu sarasas blush2.gif nenoriu, kad kas atpazintu is realaus gyvenimo, nes seniau buvau kitu niku susikurus, tai boze moi kiek sekeju turejau doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 17:44)

o as tai nesislepiu, pgl niek manes neatpazins smile.gif nes nezino paprasciausiai. Na albume, tai albume 4u.gif begu rasyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 02 sausio 2011 - 16:47
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 16:44)
Kartais ka nors ir sumastau, tiesa anksciau daugiau,o dabar irgi apsileidau  blush2.gif
Musu lelius kai dar mazas, bet jau pradejo po truputi vaikscioti, tai ta tvarka labai jau laikina buna, nes viska tempia, zaislus irgi tik sutvarkai, tai jau ziuri visi ismetyti, nes reikia gi is karto su visais pazaisti  biggrin.gif

tai ir sakau, mes irgi kaltos del to. as suprantu, mums moterims to labiau reikia, bet kam vyrui stengtis, jei zmona nesistengia cool.gif buna ir mums tokiu etapu, tai as imuosi iniciatyvos, po to ir maniskis atsigauna ant to thumbup.gif kai vel rutina nuseda, vel as pradzia padarau.. svarbiausia kinceli ta atrast, va kaip ir su miela dovanele, be progos. kai iteikiau ir paklause del ko, tai ir atsakiau - uz tai, kad tu toks geras smile.gif nu giliai nustebo, o as tikrai uz tai, kad labai geras sugalvojau smile.gif
Atsakyti
na Smakis sustrumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 16:44)

Prie niko isidedam data,aisku kas nori:)
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 02, 16:46)
o as tai nesislepiu, pgl niek manes neatpazins  smile.gif  nes nezino paprasciausiai. Na albume, tai albume  4u.gif  begu rasyt

mane pagal vaiko data ir liniuote atpazino, tai paskui skaitydavo mano kiekviena zinute ir ant galo visi gandai nuejo iki mamos darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 02, 17:48)
na Smakis  sustrumas  lotuliukas.gif

kaip ir sakei "naglumas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 17:50)
kaip ir sakei "naglumas"  lotuliukas.gif

friends.gif
Atsakyti
Dėl tvarkos, skaičiau gera minti, reikia visada dulkiu siurbli laikyti prie duru, jei kas ateina, sakyti, bat kaip tik ruošiausi tvarkytis. Mano megytė tai pastoviai iš paskos kanors turi pridirbti, sakai mama tvarkosi tu nedaryk zlascių bet vistiek ras kur ka pridirbti
Atsakyti