Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 17:50)
mane pagal vaiko data ir liniuote atpazino, tai paskui skaitydavo mano kiekviena zinute ir ant galo visi gandai nuejo iki mamos darbo doh.gif

nieko sau, kaip toli nukeliavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 16:50)
mane pagal vaiko data ir liniuote atpazino, tai paskui skaitydavo mano kiekviena zinute ir ant galo visi gandai nuejo iki mamos darbo doh.gif

Kaip mane erzina tie sekliai morkos,,,,mane irgi seke, ir vis galvodavau ,is kur ta uosve viska zino..................ikirtau po to:)Slykstu ir tiek.

Ohoho kiek skaitanciu:) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaite12: 02 sausio 2011 - 16:54
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 17:53)
Kaip mane erzina tie sekliai morkos,,,,mane irgi seke, ir vis galvodavau ,is kur ta uosve viska zino..................ikirtau po to:)Slykstu ir tiek.

niekada negalejau suprats tokiu zmoniu, neturi matomai daugiau ka veikt. Turejau drauge tokia, tai ji vis apie mane pasakas kurdavo, po to pradej apie mus su vyru, o kai turim bendru pazystamu, tai tokie nebuti dalykai islisdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 17:50)

O tai čia tokių gerų draugių turėįjai ar kaip. Nes realiai kai aš pagalvoju tai nelabai ir žinau kas iš mano pažystamu SM sedėtų
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 17:53)
Ohoho kiek skaitanciu:) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet tik pamini, kad naujokai atsirado, tuoj ir pabega. Reikia gal is karto kalbinti naujokes, tai jeigu tik smalsuoles, tai ir nusijunks, o jeigu norincios pabendrauti, tai gal atsilieps unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 17:56)
Bet tik pamini, kad naujokai atsirado, tuoj ir pabega. Reikia gal is karto kalbinti naujokes, tai jeigu tik smalsuoles, tai ir nusijunks, o jeigu norincios pabendrauti, tai gal atsilieps  unsure.gif

sakau, stebuklai cia smile.gif
Atsakyti
klausykit, nu visai vista esu, bet niekaip nemoku darasyt savo gimimo datos doh.gif blush2.gif gal galit prirasyti kuri? 4u.gif
mano gimimo metai kaip Natalijos
gimimo menesis kaip Mergytes12
gimimo diena yra kaip Mergytes12, bet atimti 6
ot slaptai as ane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 17:57)
klausykit, nu visai vista esu, bet niekaip nemoku darasyt savo gimimo datos doh.gif  blush2.gif gal galit prirasyti kuri? 4u.gif

Irasiau, tik patikrink ar gerai issifravau bigsmile.gif
Atsakyti
klausykit, nu visai vista esu, bet niekaip nemoku darasyt savo gimimo datos doh.gif  blush2.gif gal galit prirasyti kuri? 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 02, 16:55)
O tai čia tokių gerų draugių turėįjai ar kaip. Nes realiai kai aš pagalvoju tai nelabai ir žinau kas iš mano pažystamu SM sedėtų

kad mano visos pazistamos moterys sedi, visiskai visos, nuo kaimyniu, grupiokiu, bendradarbiu ir pazistamu biggrin.gif tau gal tik atrodo, jog jos nesedi cool.gif
Atsakyti

thumbup.gif
na taip, visos cia sedi dabar, tik kad nieks neprisipazsta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 02 sausio 2011 - 17:00
QUOTE(aciai @ 2011 01 02, 16:55)
niekada negalejau suprats tokiu zmoniu, neturi matomai daugiau ka veikt. Turejau drauge tokia, tai ji vis apie mane pasakas kurdavo, po to pradej apie mus su vyru, o kai turim bendru pazystamu, tai tokie nebuti dalykai islisdavo  doh.gif

Kaip as sakau visokiu zmoniu yra, visokiu reikia...........Bet nesupykciau,kad pirma aplink savo...........ziuretu:)

QUOTE(Dzenete @ 2011 01 02, 16:55)

Mano atveju, as net pagalvojus nebuciau:))))))))))apie ta zmogu.

Pabudo mano miego karaliene. lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti