Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

o as viska galiu, iskyrus degtine, o megstu labiausiai brendi ir alu biggrin.gif
[/quote]

Sitie mano megstami, tik alu megstu labiausiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia tai jus mane ir suparinok, net pasalinau dali savo info blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 16:59)
Irasiau, tik patikrink ar gerai issifravau  bigsmile.gif

aha, teisingai thumbup.gif aciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 18:02)
aha, teisingai thumbup.gif aciuks 4u.gif

ner uz ka irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 16:56)
Bet tik pamini, kad naujokai atsirado, tuoj ir pabega. Reikia gal is karto kalbinti naujokes, tai jeigu tik smalsuoles, tai ir nusijunks, o jeigu norincios pabendrauti, tai gal atsilieps  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes tik parasiau ir dingo:)

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 16:57)
klausykit, nu visai vista esu, bet niekaip nemoku darasyt savo gimimo datos doh.gif  blush2.gif gal galit prirasyti kuri? 4u.gif
mano gimimo metai kaip Natalijos
gimimo menesis kaip Mergytes12
gimimo diena yra kaip Mergytes12, bet atimti 6
ot slaptai as ane lotuliukas.gif

Nu mano gimimo metus irgi galejai pasiimti:))))Speju as cia seniausia grazuole;)
Atsakyti
pamirsau kuri mamyte patare prie miegancio vaiko svoguna padet, noriu nusilenkt iki zemes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vaikas siandien miegojo 2.5 val kaip kudikelis aciuks.gif
Atsakyti
Dzenete,gerai susakyta apie siurbli,jis kaip tik prie duru smile.gif. Siaip bendra tvarka visad palaikau,nes is dalies tingine, ka paimu ta paskui atgal padedu,kad nereiktu tvarkyti. O daiktu labai mazai turime, nes daug kas stebisi,kaip taip galima.
As visgi sm pasilikau, o mazelis nu nu kamuoja.
Vakar foto keliau,bet va neisikele, vakare kai atsigulsiu bandysiu ikelti
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 18:01)
Cia tai jus mane ir suparinok, net pasalinau dali savo info  blush2.gif

is musu info tuoj pasiliks tik nick smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 17:01)
Kaip as sakau visokiu zmoniu yra, visokiu reikia...........Bet nesupykciau,kad pirma aplink savo...........ziuretu:)
Mano atveju, as net pagalvojus nebuciau:))))))))))apie ta zmogu.
Pabudo mano miego karaliene. lotuliukas.gif  4u.gif

butent, kodel savo gyvenimu kiti neziuri, nezinau kodel, bet pvz mane ziurejo man vos pazistamas zmogus...
butent, net sunku apie kits pagalvot drinks_cheers.gif
mano irgi thumbup.gif

QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 02, 17:01)
Sitie mano megstami, tik alu megstu labiausiai drinks_cheers.gif

dar viena mano bendraminte friends.gif

QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 17:01)
Cia tai jus mane ir suparinok, net pasalinau dali savo info  blush2.gif

tikiuosi, kad ne is albumo, nes ten niekas net netycia uzejes nepamatys be slaptazodziu 4u.gif
Atsakyti
Lafesta sveikute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 17:03)
Nu mano gimimo metus irgi galejai pasiimti:))))Speju as cia seniausia grazuole;)

o ka, 5 metai sudaro ka? nemanau, va bendrauju su kaimyne 7 metais vyresne uz mane, o tai papliurpiam, kad oi oi biggrin.gif tik kaip sakiau, ji tik kavutes nori su manim blush2.gif manau cia ne skirtumas 4u.gif is bendravimo matosi, ar jauciasi ar nesijaucia smile.gif
Atsakyti
Smakis gimtadienis beveik kaip ir mano brolio, vos 3 dienos skiriasi, tai dabar maždaug ir kyla mintyse toks harakteris biggrin.gif Aišku juokauju,
Atsakyti