Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 17:13)
Aisku nesijaucia. As tiek galiu su 20 meciu zmogumi,tiek su 50 meciu bendrauti.Nera man skirtumo, tik persijungi bendravimo lygi...............

P.s siandien ant savo mazosios uzrekiau,po to gaila pasidare ir ziuriu i ja tokiom gailiomis akims......o ji man sako...........ko ziuri isputus akis,jei nemyli manes;))))))Ir ka gali atsakyti:)

taip taip drinks_cheers.gif

oho, kaip vaikai gali pasakyt? ir kaip jaucia viska smile.gif o kiek taviskei tiksliai? eina i darzeli, ar lyg neminejai? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 02, 18:15)
Pora geru vieteliu zinau kur aliuks skanus. Siaip pogrindzius megstu.

tai kai eisit alu gurksnot, as salia pasedesiu kepta duona pasidziaugsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 19:14)
Mano gal ne tai, kad megstamiausias gerimas, bet pagurksnoti megstu, o ypac meno vyras megejas tamsaus, gyvo ar tokio imantraus  biggrin.gif

smakis ar tu is vilniaus, gal kada i pasimatyma pakviest galeciau alaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 02, 18:17)
smakis ar tu is vilniaus, gal kada i pasimatyma pakviest galeciau alaus lotuliukas.gif

taip, ji is vilniaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 02, 18:15)
Pora geru vieteliu zinau kur aliuks skanus. Siaip pogrindzius megstu.

Kiek zinau tai Avily gali gauti bet kokio alaus, ar apie si pogrindi kalbi bigsmile.gif ? Tik kainos siek tiek kandziojasi ten.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 02, 17:17)

hihihi.gif
o Aciai galesi ne alaus, o vyno salia pagurksnot, nes tokiam bare manau ne tik alus turetu but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 18:19)
hihihi.gif
o Aciai galesi ne alaus, o vyno salia pagurksnot, nes tokiam bare manau ne tik alus turetu but biggrin.gif

nezinau, kai nemegstu alaus, tai nesu ten buvus ne karto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 18:16)
Idomu cia kuria dabar prasme, tikiuosi geraja  unsure.gif
O 3 plius ar minus, nes jeigu minus, tai zodiakas tada kitas  lotuliukas.gif

Ne kitas kiek žinau tas pats. mano brolis 23. Gera jis žmogelis, tik buvo laikas kai labai patrakes buvo, dar net man teko per jį į muštynes įsivelti. Išsilakstė išsikvailiojo ir jau keli metai surimtėjęs gražia šeimą turi .Net kartais keista matyti toki visai pasikeitusi žmogų.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 02, 18:17)

Taip taip, Vilniete ir butinai prasom pakviest smile.gif Jeiu eitume su vaikais ir ne darbo metu, tai prigriebciau tau i kompanija savo vyra alaus pagurksnoti, o pati su aciai duona pagrausciau ir palaizyciau alaus, nes dar leliu maitinu, tai nelabai galiu dar dziaugtis siais malonumais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 02 sausio 2011 - 17:24
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 02, 18:20)
Ne kitas kiek žinau tas pats. mano brolis 23. Gera jis žmogelis, tik buvo laikas kai labai patrakes buvo, dar net man teko per jį į muštynes įsivelti. Išsilakstė išsikvailiojo ir jau keli metai surimtėjęs gražia šeimą turi .Net kartais keista matyti toki visai pasikeitusi žmogų.

o mano broliui 25m. Ir nepanasu, kad ruosias lb surimtet biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 18:21)
Taip taip, Vilniete ir butinai prasom pakviest smile.gif Jeiu eitume su vaikais ir ne darbo metu, tai prigriebciau tau i kompanija savo vyra alaus pagurksnoti, o pati aciai duona pagrausciau ir palaizyciau alaus, nes dar leliu maitinu, tai nelabai galiu dar dziaugtis siais malonumais  blush2.gif

saunu, o tai jau galvojau liksiu namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 02, 18:20)

Prisipazinsiu,kad teko ir man gerokai pamaistauti, tik namie buvau gerute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 02, 18:21)
o mano broliui 25m. Ir nepanasu, kad ruosias lb surimtet  biggrin.gif

Žinai būna ir 30 sulaukia o protelio rodos nėra. su vyro sese negalėdavau bendrauti, ji mano metų o toks jausmas kad 15likinė sėdi, dabar vaikelio laukiasi truputi protingiau kalba.
Sakoma: protas ateina su metais, o kartais metai ateina ir vieni.
Atsakyti