Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 18:23)
Prisipazinsiu,kad teko ir man gerokai pamaistauti, tik namie buvau gerute  ax.gif

manau dauguma tokiu, mano mama iki siol galvoja, kad nerukiau ir negeriau niekada blink.gif Geriau, bet ne tokiais kiekiais doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 02 sausio 2011 - 17:24
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 17:16)
taip taip drinks_cheers.gif

oho, kaip vaikai gali pasakyt? ir kaip jaucia viska smile.gif o kiek taviskei tiksliai? eina i darzeli, ar lyg neminejai? g.gif  4u.gif

Vasari bus trys mano karalaitei.......eina i darza nuo 1,7 men. Ji pas mane anksti pradejo brandzias mintis reiksti, tai dabar kartais su vyru jau nezinom ka ir atsakyti .....

Einu vyra apkirpsiu...... biggrin.gif

Beje alus man patinka pagurksnoti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaite12: 02 sausio 2011 - 17:25
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 19:18)
Kiek zinau tai Avily gali gauti bet kokio alaus, ar apie si pogrindi kalbi  bigsmile.gif ? Tik kainos siek tiek kandziojasi ten.

snekutyje rusy,ten prie kiausinio. Alaus namai jega!
O gal kas sausio 29 noretu i poliarizuotu stiklu koncerta alaus namuos. O kainos ten geros.
Avili zinau,bet kazkaip nevilioja.
Dar i apuoka galima. Siaip ten cenakai skanus. As su vaiku kartais uzsuku i tas vieteles,kai kur keistai i mane pasiziuri biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 18:24)

su masinele kerpi ar mandrai su zirklem? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 02, 18:25)
O gal kas sausio 29 noretu i poliarizuotu stiklu koncerta alaus namuos. O kainos ten geros.

koks alus sausio 29??? 30d. eisim pas Smakis i sunaus gimtadieni bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 02, 17:26)
su masinele kerpi ar mandrai su zirklem?  smile.gif

Masinele variacijas darau............... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 18:28)
Masinele variacijas darau............... blush2.gif  blush2.gif

as tai tik vaika apkerpu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 17:24)
Vasari bus trys mano karalaitei.......eina i darza nuo 1,7 men. Ji pas mane anksti pradejo brandzias mintis reiksti, tai dabar kartais su vyru jau nezinom ka ir atsakyti .....

Beje alus man patinka pagurksnoti:)

nu mergaites ziuriu visos anksti prakalba bigsmile.gif

oho, maniskis nesileistu lotuliukas.gif ar tu cia su masinele?

nu va kiek musu jau daug thumbup.gif o siaip manau susitike tikrai rastume ka pagurksnot visos ar vieningai, ar skirtingus gerimus smile.gif
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 02, 17:25)
As su vaiku kartais uzsuku i tas vieteles,kai kur keistai i mane pasiziuri biggrin.gif biggrin.gif

o kodel pasiziuri keistai? tai kokie ten zmones turi rinktis? tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 02, 17:29)
as tai tik vaika apkerpu  blush2.gif

maniskiiai tai abu i kirpykla nori nenori eina cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 02 sausio 2011 - 17:32
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 02, 18:25)
snekutyje rusy,ten prie kiausinio. Alaus namai jega!
Avili zinau,bet kazkaip nevilioja.
Dar i apuoka galima. Siaip ten cenakai skanus. As su vaiku kartais uzsuku i tas vieteles,kai kur keistai i mane pasiziuri biggrin.gif biggrin.gif

Zinau abu, bet neteko buti, tik girdejau daug geru atsiliepimu apie snekuti ax.gif
O i koncerta butu labai faina, bet mano vaiko gimtadienis 30, o ir vyras gris tik 30 tai niekaip neiseitu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 02 sausio 2011 - 17:33
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 18:30)
maniskiiai tai bau i kirpykla nori nenori eina cool.gif

maniskio, net jeigu ir lb reiketu, i kirpykla nenuvesi. Bijo doh.gif
Atsakyti
Aciai, bet poliarizuoti stiklai, jau man planuoti senai,jei tik vyras pazes vaika, grupioke dar galvojau prigriebt. Jei ne ir viena eisiu. O i smakis leliaus gimse ir ne problema. Nepykit uz trumpinius,skubu rasyt,sunkiau man skaityt,kai info prasitrynet.
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 02, 17:32)
maniskio, net jeigu ir lb reiketu, i kirpykla  nenuvesi. Bijo  doh.gif

mano vaikas irgi bijo, praverkia, bet pas ji tiek plauku, kad as nenukerpu dailiai ir gaunasi didziule kupeta ant galvos, o kirpykloj gerai iskarpo, dar grazia sukuosena padaro. vis viliuosi, kad pripras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 02, 18:33)
Aciai, bet poliarizuoti stiklai, jau man planuoti senai,jei tik vyras pazes vaika,

zinoma, kad paziures. Reikia gi ir zmonai pasizmonet iseit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 18:34)
mano vaikas irgi bijo, praverkia, bet pas ji tiek plauku, kad as nenukerpu dailiai ir gaunasi didziule kupeta ant galvos, o kirpykloj gerai iskarpo,

taviski tai jo, plauku daug turi. Maniskiam kai nelb yra ka kirpt, tai namie viska sutvarkom kuo puikiausiai thumbup.gif Paaugs, teks prie kirpyklos pratint, kad graziai apkirptu, eisim jau tada mergicku kabint ax.gif
Atsakyti