Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 20:12)
drinks_cheers.gif

mes teleloto zaidziam biggrin.gif

buc uzmirsus, mano vaikas ziuri del kamuoliuku,norejau ziuret filma,o jis bam bam, ir ses ses. Tai juk teleloto ir eisiu sest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 02, 19:04)
radau dar savo fotke viena, eh kaip megstu graziai rengtis, tik progu nera i vakarine suknele ilist  ax.gif
imeciau i albuma, pamerge buvau kazkada smile.gif

As tai kazkaip prie kelniniu visa laika buvau ir mane pamatyti su sijonu, tai vos ne kaip vasara sniega isvysti, bet stengiuosi taisytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 20:16)
Turim ir mes pora bilietu, bet nelabai galim tiek leiko praleisti prie teliko, nes kai tik mazius telika ijungta pamato, tuoj nosi i ji sukisa  lotuliukas.gif
Papildyta:

Paskolinciau, bet kad jis bus isvaziaves ir gris tik 30 diena  mirksiukas.gif
Mes nepertoliausiai nuo Belmonto apsistoje, o tu regis netoli BIG'o, tai taip sakant visai kitame miesto gale  doh.gif

bum bum atmintis, aga tolokai. Gal vyrai pazistami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 02, 19:19)
bum bum atmintis, aga tolokai. Gal vyrai pazistami smile.gif

Gali buti, nors kazkaip mazai tiketina, nes maniskis ne is Vilniaus, o Vilniuje pazistami visi tai nebent bendradarbiai doh.gif
Begu ir as, o tai jau namai griuna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 02 sausio 2011 - 18:24
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 20:23)
Gali buti, nors kazkaip mazai tiketina, nes maniskis ne is Vilniaus, o Vilniuje pazistami visi tai nebent bendradarbiai  doh.gif
Begu ir as, o tai jau namai griuna  lotuliukas.gif

mano taip pat,bet vilniuje nuo 84m.
Atsakyti
o as jau grizau smile.gif truputeli uzsilaikiau beskaitant ko cia priraset biggrin.gif
ir pasivaiksciuojau ir dar uzbegau pas k.dukra slepiniu pazaist biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 02, 18:15)
Pora geru vieteliu zinau kur aliuks skanus. Siaip pogrindzius megstu.

reikes kada alaus vakareli koki pasidaryti thumbup.gif
o kas nemegstai koki kita gerima galima butu pasiimti smile.gif
Papildyta:
nu va o as cia jauniausia ir gimtadienis dar greiciausiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 02, 20:16)
o as jau grizau  smile.gif  truputeli uzsilaikiau beskaitant ko cia priraset  biggrin.gif
ir pasivaiksciuojau ir dar uzbegau pas k.dukra slepiniu pazaist  biggrin.gif
Papildyta:
reikes kada alaus vakareli  koki pasidaryti  thumbup.gif
o kas nemegstai koki kita gerima galima butu pasiimti  smile.gif
Papildyta:
nu va o as cia jauniausia ir gimtadienis dar greiciausiai  blush2.gif

Oi daug ivairiu progu ziuriu nusimato, tereikia kazkaip susiruosti ir tiketis kad orai greitu laiku pasitaisys blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 02, 19:47)
mano taip pat,bet vilniuje nuo 84m.

O tai tavo vyras gal vyresnis ar tiesiog budamas vaikas i Vln atsikrauste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 02 sausio 2011 - 19:34
Merginos gausite velnių dabar. Taip šiandien apie ta alu kalba užsisuko, kad būdama parduotuvėje pagrėbiau skardine ir sūdytų riešutų, Dabar kaip skaniausia deserta ragauju čia beskaitinėdama viska. Tikiuosi vyras neužtrumpins.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 02, 20:32)
Merginos gausite velnių dabar. Taip šiandien apie ta alu kalba užsisuko, kad būdama parduotuvėje pagrėbiau skardine ir sūdytų riešutų,  Dabar kaip skaniausia deserta ragauju čia beskaitinėdama viska. Tikiuosi vyras neužtrumpins.

Susigundei bigsmile.gif
O kaip tavo dukryte, gal jau pagerejo?
Nuo alaus kvapas tai is tolo uzuodziamas, bent jau mano nosis tai uzuodzia is toli, tai tu atsargiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 02 sausio 2011 - 19:36
as dabar tortuka valgau beskaitinedama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 02, 20:36)
as dabar tortuka valgau beskaitinedama  4u.gif

As jau tiek prisikirtau (torto, tinginio), kad nieko nebenoriu nebent kokios keptos duonos, bet itariu po to butu bloga ne tik man, bet ir maziui doh.gif
Atsakyti
Na ir valgyt valgė ir vaistukus sugėrė manau gal nieko bus. reiks dar karta vaistukus suduoti, dabar tėčio sulaukė tai laiminga visa. Na aš žadu iškart po alaus i duša lėkti gal neužuos biggrin.gif tikiiuosi blush2.gif Bet taip skaniai seniai buvo
Papildyta:
Norfoj tortu 2 eilėm pridėta o vat alaus duonos ir silkės 0
Atsakyti