Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

QUOTE(Dzenete @ 2011 01 02, 20:44)
Na ir valgyt valgė ir vaistukus sugėrė manau gal nieko bus. reiks dar karta vaistukus suduoti, dabar tėčio sulaukė tai laiminga visa. Na aš žadu iškart po alaus i duša lėkti gal neužuos  biggrin.gif  tikiiuosi  blush2.gif  Bet taip skaniai seniai buvo
Papildyta:
Norfoj tortu 2 eilėm pridėta o vat alaus duonos ir silkės 0

nu aisku kai zmonems pagirios kokie tortai.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As kepiau bulviniu blynu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif nu viskas butu gerai,jeigu nesitaskytu jie lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu as cia viena kaip vista is Klaipedos.............bet su ta Klaipeda taip ir yra.........

Jei kokie koncertai tai i Klaipeda nosies nekisa,jei kokios pazintys tai Kaunas arba Vilnius:) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet as virtualiai nors turesiu padruskiu.............
Atsakyti
Na va mazius sudauze savo pirmaja, bet itariu ne paskutine lekste doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 20:48)
Jei kokie koncertai tai i Klaipeda nosies nekisa,jei kokios pazintys tai Kaunas arba Vilnius:) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet as virtualiai nors turesiu padruskiu.............

Mes ruosiames vasario menesi i Klaipeda kokiom trim savaitelem vaziuoti, tai gal ir susitiktume mirksiukas.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau foto. Jau Draugiškos sunelis tai mamos kopija. O plaukų grožis.
Aciai liekna gracinga, noriu ir aš kokioj šventėj rimtesnioj sudalyvauti bet deje.
Aš kažkokios foto ieškodama pasižiūrėjau i savo mažes nuotraukas kai metu buvo. Nu velnias vėl sukilo jausmas kad norėčiau leliaus. Pas mane grumesi du velniukai vienas sako taip kitas ne. Realiai užtektu vieno vaiko, bet kažkokie motiniški inkstintai kirba vis manyje. nors žinau kad jei perkopsiu 30 riba tai tada antro jau negimdysiu.
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 19:51)
Na va mazius sudauze savo pirmaja, bet itariu ne paskutine lekste  doh.gif
Papildyta:

Mes ruosiames vasario menesi i Klaipeda kokiom trim savaitelem vaziuoti, tai gal ir susitiktume  mirksiukas.gif

Maniskes pirmoji sudauzyta buvo vaza:)Ir siaip jau labai sekesi naikinti visokias dekoracijas namu doh.gif doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 02, 19:52)
nors žinau kad jei perkopsiu 30 riba tai tada antro jau negimdysiu.

Niekada nesakyk niekada................

As irgi kategoriskai sakau,kad man uztenka vieno.........bet vat,viduje kazkas kirba,kad noreciau leliuko...........bet kai pagalvoji,vel bemieges naktys ir t.t doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 20:51)
Na va mazius sudauze savo pirmaja, bet itariu ne paskutine lekste  doh.gif

O aš jei gerai pamenu pirmas dužes daiktas buvo fotoaparatas, gerai kad garantinis dar buvo.

QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 20:56)
Niekada nesakyk niekada................

As irgi kategoriskai sakau,kad man uztenka vieno.........bet vat,viduje kazkas kirba,kad noreciau leliuko...........bet kai pagalvoji,vel bemieges naktys ir t.t doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai vat bemiegės naktys, pirmoji sloga viskas baisu, bet iš kitos puse, pirmieji žingsniai pirmas dantukas. wub.gif
Nors ir jauna pasigimdžiau (pirmoji iš draugiu) visad sau sakiau, vat dukrai bus 18 man 40 ir kartu i šokius leksim. Būsiu jauna mama o kai paauks sau gyvensiu, o dabar vis kitokios mintys lenda ir nors tu ka.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 02, 20:01)
Tai vat bemiegės naktys, pirmoji sloga viskas baisu, bet iš kitos puse, pirmieji žingsniai pirmas dantukas.  wub.gif
Nors ir jauna pasigimdžiau (pirmoji iš draugiu) visad sau sakiau, vat dukrai bus 18 man 40 ir kartu i šokius leksim. Būsiu jauna mama o kai paauks sau gyvensiu, o dabar vis kitokios mintys lenda ir nors tu ka.

O as manau,kad kaip suredyta likimo ,taip ir bus............. mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Aciai labai graziai atrodai...........

O Draugiskos berniuka is pirmo zvilgsnio pamilau,man jis labai panasus i ta berniuka ir filmo vienas namuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaite12: 02 sausio 2011 - 20:07
Man su pirma dukrele kurijozas gavosi.
Su mama lankėme vienos pažystamos leliuka ir taip tada man tas kūdykis atrodė toksfainuolis bejėgis, mintyse galvoju kaip gera būtų toki turėti. O tuo metu labai pykausi su savo dabartiniu vyru, norėjau skirtis, pagalvojau viena vakara. : "duok ženkla skirtis ir taikytis" po savaitės sužinau kad laukiuosi doh.gif
Ir dabar Vasarį gimdys vyro sesė sakau gal testab bus pažiūrėsim kokie jausmai užplus vėl į rankas paėmus naują gyvybę, kas pas mane sukalbės.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 02, 20:10)

Ir dabar Vasarį gimdys vyro sesė sakau gal testab bus pažiūrėsim kokie jausmai užplus vėl į rankas paėmus naują gyvybę, kas pas mane sukalbės.

Kai jau visai uzplus tie jausmai, pasiprasyk savaitei to leliuko:))))ir tada isitikinsi ar tikrai nori:) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as kazkaip visada bijojau vaiku. man kazkaip nesigauna su jeis bendrauti
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 21:13)
Kai jau visai uzplus tie jausmai, pasiprasyk savaitei to leliuko:))))ir tada isitikinsi ar tikrai nori:) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Geari taip ir padarysiu biggrin.gif pralinksminai

QUOTE(leracka @ 2011 01 02, 21:21)

Ateina viskam savas laikas, motulė gamta sudėlioja viska i vietas kai tam bus laikas
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 02, 19:52)
Apžiūrėjau foto. Jau Draugiškos sunelis tai mamos kopija. O plaukų grožis.

aciu 4u.gif

QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 20:05)
O Draugiskos berniuka is pirmo zvilgsnio pamilau,man jis labai panasus i ta berniuka ir filmo vienas namuose lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

susilydziau po tokiu zodziu wub.gif blush2.gif kazkaip nemegdavau komplimentu i savo puse, nezinau kodel, gal nemoku priimti, gal tiesiog susikuklindavau, bet dabar... wub.gif

QUOTE(leracka @ 2011 01 02, 20:21)

palauk, dar tau tik tiek mirksiukas.gif as kai nesilaukiau, tikrai iki tol nemegdavau vaiku, nu nezinau, jai s nebudavo taip, kad zaviuosi, kalbinu kiekvieno, netgi brolio vaika bijodavau imti biggrin.gif o kai lauktis pradejau, tada ir pradejau jausti, laukti, noreti be proto. o kai gime, ta meile ir gime su vaikeliu, jis augo, ji irgi augo, nenormaliai, neapciuopiamai wub.gif tad kad dabar net nekreipi demesio, nezinai kas bus ateity 4u.gif

tik dabar antro nenoriu, va kaip Mergyte12 sako, kai pagalvoji apie tas bemieges naktis, praeina visi norai. nors butu buve nesunku pradzioj, tai gal irgi dabar noreciau, bet kai pagalvoji, kad vel naktys bemieges, o dar dvieju vaikuciu, nes buna ir suserga, tai nenoriu..
Atsakyti