Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

tuo ir tikiuosi kad ateis laikas ir man noresis vaiku ir gal ismoksiu bendrauti kitaip su jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 02, 20:27)
tuo ir tikiuosi kad ateis laikas ir man noresis vaiku ir gal ismoksiu bendrauti kitaip su jais  smile.gif

taip ir bus, garantuoju mirksiukas.gif

galiu papasakot, kad kai gime musu vaikutis, tai mes su vyru tiek bijojom visko biggrin.gif kadangi jis ir per gimdyma dalyvavo ir viena palata gavom seimynine, tai ir buvo visas paras su mumis salia, miegojo, prausesi ir valge irgi ligoninej ir man padejo. zodziu kai gime, man vaikelio nedave, nes buvo labai silpnas, bet atnese ryte jau (pagimdziau nakti). atnese, parode kaip uzpakali nupraust, kaip sauskelnes uzdet, mes tik ziurim issizioje, nes tikrai nebuvom gyvenime ne uzpakalio kam plove, nei tu pampersu deje. nu ir isejo tos daktares. vaikas iskarto vel prisikakojo. su vyru ziurim vienas i kita ir juokiames. sakom - nu ka darom? lotuliukas.gif sakau - davai, pasikvieciam dar sesele kokia, tegul vel parodo, nes as tai bijau doh.gif blush2.gif pazvengem, ale nedrisom jau kviesti. tai vyras sako - as nuprausiu uzpakaliuka, o tu uzdek pampersa. nu taip ir pabandem, gavosi sis bei tas, tai nuo to karto ir budavo taip, kai vaikas prisikakoja, vyras bega plaut, o as laukiu su pampersu blush2.gif paskui kai vyras isejo jau i darba, bijodavau as ji paimti ir nuplauti, man taip baisu toki maziuka budavo per ranka persimesti po tuo kranu blush2.gif nu juokinga ane? biggrin.gif va taip ir buna, kad viskas su laiku, o dabar tik juokas ima lotuliukas.gif ai, dar pirma menesi istisai tik migdydavom, mums atrodydavo, kad kai prabunda, pavalgyt turi, nupraust ir vel miegot, o kad jau jis noredavo pabudraut, tai nesuprasdavom doh.gif blush2.gif tai budavo supuojam po 2-3val kol uzmiega ir visiems sakydavom, kad sunkiai uzsimigdo lotuliukas.gif ir dar pasekmes ilgai buvo, vaika migdydavom ant ranku vos ne iki metuku blush2.gif bijodavom paguldyt ir palaukt kol uzmigs, vis mums atrodydavo, kad reikia glausti prie krutines ir supuoti, kad tik taip turi but biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 02 sausio 2011 - 20:42
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 21:34)

galiu papasakot, kad kai gime musu vaikutis, tai mes su vyru tiek bijojom visko biggrin.gif kadangi jis ir per gimdyma dalyvavo ir viena palata gavom seimynine, tai ir buvo visas paras su mumis salia, miegojo, prausesi ir valge irgi ligoninej ir man padejo. zodziu kai gime, man vaikelio nedave, nes buvo labai silpnas, bet atnese ryte jau (pagimdziau nakti). atnese, parode kaip uzpakali nupraust, kaip sauskelnes uzdet, mes tik ziurim issizioje, nes tikrai nebuvom gyvenime ne uzpakalio kam plove, nei tu pampersu deje. nu ir isejo tos daktares. vaikas iskarto vel prisikakojo. su vyru ziurim vienas i kita ir juokiames. sakom - nu ka darom? lotuliukas.gif sakau - davai, pasikvieciam dar sesele kokia, tegul vel parodo, nes as tai bijau  doh.gif  blush2.gif pazvengem, ale nedrisom jau kviesti. tai vyras sako - as nuprausiu uzpakaliuka, o tu uzdek pampersa. nu taip ir pabandem, gavosi sis bei tas, tai nuo to karto ir budavo taip, kai vaikas prisikakoja, vyras bega plaut, o as laukiu su pampersu blush2.gif paskui kai vyras isejo jau i darba, bijodavau as ji paimti ir nuplauti, man taip baisu toki maziuka budavo per ranka persimesti blush2.gif nu juokinga ane? biggrin.gif va taip ir buna, kad viskas su laiku, o dabar tik juokas ima lotuliukas.gif ai, dar pirma menesi istisai tik migdydavom, mums atrodydavo, kad kai prabunda, pavalgyt turi, nupraust ir vel miegot, o kad jau jis nredavo pabudraut, tai nesuprasdavom doh.gif  blush2.gif tai budavo supuojam po 2-3val kol uzmiega is visiems sakydavom, kad sunkiai uzsimigdo lotuliukas.gif ir dar pasekmes ilgai buvo, vaika migdydavom ant ranku vos ne iki metuku blush2.gif bijodavom paguldyt ir palaukt kol uzmigs, vis mums atrodydavo, kad reikia glausti prie krutines ir supuoti, kad tik taip turi but biggrin.gif

biggrin.gif faina, privertei placiai nusisypsoti. labai idomu buvo paskaityti smile.gif tikriausiai pas dauguma taip is pirmo...
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 02, 20:42)
biggrin.gif  faina, privertei placiai nusisypsoti. labai idomu buvo paskaityti  smile.gif tikriausiai pas dauguma taip is pirmo...

nu gal ne tiek biggrin.gif as kazkaip be vyro viska bijodavau daryt, tai mes dviese vis.
Atsakyti
aha labai pasiseke kad pas tave vyras supratingas ir padejo ir palaike tave. nes zinau kur yra tikrai bedos, palieka ta zmona vargse viena....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leracka: 02 sausio 2011 - 20:50
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 21:32)
Oi daug ivairiu progu ziuriu nusimato, tereikia kazkaip susiruosti ir tiketis kad orai greitu laiku pasitaisys  blush2.gif
Papildyta:

O tai tavo vyras gal vyresnis ar tiesiog budamas vaikas i Vln atsikrauste?

juokauju taip, sakau as gimiau, o tu pabegai po armijos i vilniu.
Atsakyti
Jei kada tureciau antra vaikeli, tai noreciau, kad but kaip pirmas, ramutelis buvo, ner daugiau nei ka sakyt biggrin.gif
Atsakyti
Labanakt merginukai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 21:34)
galiu papasakot, kad kai gime musu vaikutis, tai mes su vyru tiek bijojom visko biggrin.gif

Kaip gera skaityti tokias istorijas thumbup.gif
Ir man kartais širdelė sukirba,kad jau norėčiau mažo stebukliuko..bet dar kažkaip atidėliojam vis..
daugiau tokių istorijų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 22:54)
Labanakt merginukai 4u.gif  4u.gif

labanakt
saldžių sapnų smile.gif
Atsakyti
labos 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta, nemiegot 4u.gif
Atsakyti
Vaikas nuo 5 zaidzia, o jusu dar ner doh.gif