tuo ir tikiuosi kad ateis laikas ir man noresis vaiku ir gal ismoksiu bendrauti kitaip su jais

QUOTE(leracka @ 2011 01 02, 20:27)
tuo ir tikiuosi kad ateis laikas ir man noresis vaiku ir gal ismoksiu bendrauti kitaip su jais 

taip ir bus, garantuoju

galiu papasakot, kad kai gime musu vaikutis, tai mes su vyru tiek bijojom visko

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 21:34)
taip ir bus, garantuoju
kadangi jis ir per gimdyma dalyvavo ir viena palata gavom seimynine, tai ir buvo visas paras su mumis salia, miegojo, prausesi ir valge irgi ligoninej ir man padejo. zodziu kai gime, man vaikelio nedave, nes buvo labai silpnas, bet atnese ryte jau (pagimdziau nakti). atnese, parode kaip uzpakali nupraust, kaip sauskelnes uzdet, mes tik ziurim issizioje, nes tikrai nebuvom gyvenime ne uzpakalio kam plove, nei tu pampersu deje. nu ir isejo tos daktares. vaikas iskarto vel prisikakojo. su vyru ziurim vienas i kita ir juokiames. sakom - nu ka darom?
sakau - davai, pasikvieciam dar sesele kokia, tegul vel parodo, nes as tai bijau
pazvengem, ale nedrisom jau kviesti. tai vyras sako - as nuprausiu uzpakaliuka, o tu uzdek pampersa. nu taip ir pabandem, gavosi sis bei tas, tai nuo to karto ir budavo taip, kai vaikas prisikakoja, vyras bega plaut, o as laukiu su pampersu
paskui kai vyras isejo jau i darba, bijodavau as ji paimti ir nuplauti, man taip baisu toki maziuka budavo per ranka persimesti
nu juokinga ane?
va taip ir buna, kad viskas su laiku, o dabar tik juokas ima
ai, dar pirma menesi istisai tik migdydavom, mums atrodydavo, kad kai prabunda, pavalgyt turi, nupraust ir vel miegot, o kad jau jis nredavo pabudraut, tai nesuprasdavom
tai budavo supuojam po 2-3val kol uzmiega is visiems sakydavom, kad sunkiai uzsimigdo
ir dar pasekmes ilgai buvo, vaika migdydavom ant ranku vos ne iki metuku
bijodavom paguldyt ir palaukt kol uzmigs, vis mums atrodydavo, kad reikia glausti prie krutines ir supuoti, kad tik taip turi but 

QUOTE(leracka @ 2011 01 02, 20:42)

nu gal ne tiek

aha labai pasiseke kad pas tave vyras supratingas ir padejo ir palaike tave. nes zinau kur yra tikrai bedos, palieka ta zmona vargse viena....
QUOTE(Smakis @ 2011 01 02, 21:32)
Oi daug ivairiu progu ziuriu nusimato, tereikia kazkaip susiruosti ir tiketis kad orai greitu laiku pasitaisys 
Papildyta:
O tai tavo vyras gal vyresnis ar tiesiog budamas vaikas i Vln atsikrauste?

Papildyta:
O tai tavo vyras gal vyresnis ar tiesiog budamas vaikas i Vln atsikrauste?
juokauju taip, sakau as gimiau, o tu pabegai po armijos i vilniu.
Jei kada tureciau antra vaikeli, tai noreciau, kad but kaip pirmas, ramutelis buvo, ner daugiau nei ka sakyt

Labanakt merginukai

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 02, 21:34)
taip ir bus, garantuoju

Kaip gera skaityti tokias istorijas

Ir man kartais širdelė sukirba,kad jau norėčiau mažo stebukliuko..bet dar kažkaip atidėliojam vis..
daugiau tokių istorijų

Papildyta:
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 02, 22:54)
labanakt
saldžių sapnų

labos

Laba ryta, nemiegot

Vaikas nuo 5 zaidzia, o jusu dar ner