Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(neverinlove @ 2011 03 10, 13:58)
Turiu vienus ir man pakanka  smile.gif  na dar voliojasi tasej keletas meginuku ekstriniams gyvenimo atvejams  biggrin.gif  nes didesnes bonkutes nesitasau su savim, mano tase ir taip del neaiskiu priezasciu sunki  biggrin.gif

Ir kokie tie vieninteliai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 09, 15:48)
Neturiu kuo labiau pasigirti nei as-ne-tavo, taciau mano kolekcijoje ~100kvepalu buteliuku.  wub.gif  Visi daugiau maziau patinka rolleyes.gif  kitaip keliauja i sm isparduotuve arba dovanojami  biggrin.gif

Bais norėčiau išvysti tavo gėrius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 10, 00:24)
Kokie tie trys isrinktieji?
ps: grazus avataras smile.gif

Aciu jums. O mano isrinktieji Arden beauty, Avon incadessence ir Avon Celebre :}
Atsakyti
As turiu 7, bet nesu jais patenkinta, tik Euphoria man labai patinka, kiti pagal nuotaika naudojami. Siaip vis dar ieskau kazko tooookio....
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 03 10, 17:19)
Bais norėčiau išvysti tavo gėrius  wub.gif

rolleyes.gif smagu, kad tik noras yra tongue.gif
Reiks paskirti dienele tam reikalui, nes bele kaip pateikti savo lobius nesinori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 22, 13:34)
rolleyes.gif  smagu, kad tik noras yra  tongue.gif
Reiks paskirti dienele tam reikalui, nes bele kaip pateikti savo lobius nesinori  4u.gif

Labai nekantriai laukiu tos puikios dienos wub.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi laukiu Roxetes turto bigsmile.gif
Mylimiausi ir vieninteliai siuo metu - chanel mademoiselle smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 22 kovo 2011 - 23:04
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 03 22, 23:04)
As irgi laukiu Roxetes turto  bigsmile.gif
Mylimiausi ir vieninteliai siuo metu - chanel mademoiselle  smile.gif

O kad as taip galeciau su vienais issituret flirt.gif mastau.gif
Atsakyti
Siuo metu 23 buteliukai, neskaitant ivairiu miniatiuru. Yra begalybe kuriu noreciau, tai po truputeli bus daugiau smile.gif
Atsakyti
na ir kolekcijos pas jus doh.gif as daugiau 30 niekada nesu turejus schmoll.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(shvyzy @ 2011 04 03, 02:54)
na ir kolekcijos pas jus  doh.gif  as daugiau 30 niekada nesu turejus  schmoll.gif  drinks_cheers.gif

30 taip pat labai nemažai mirksiukas.gif Pasirodykit kada kolekcijų temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 04 03, 15:38)
30 taip pat labai nemažai  mirksiukas.gif Pasirodykit kada kolekcijų temoje  mirksiukas.gif

30 yra tikrai daug, netgi labai. cool.gif
Atsakyti