Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
as irgi 30 turiu. su daugiau jau turbut nesusitvarkyciau. na, max galeciau "apeit" 40, bet ne daugiau schmoll.gif
Atsakyti
as tiktai 10 smile.gif
Atsakyti
jooooo, normaliai jus cia merginos.....kai turejau 6 buteliukus, tai jau buvau pasiklydusi tarp ju, o cia ziuriu, ir po 10 turi.....vadinasi man reikia pasitempti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wgs @ 2011 02 21, 15:04)
Fragonard Eau Fantastique - tiesa ne kvepalai, o tikras parfumas. Kvapas labai panašus į mano pirmuosius Arielle, kuriuos įsimylėjau prieš 10 metų, kai Nicoje lankiausi Fragonard fabrike.

Ir as turejau vienus parfumus is Fragonard firmos, sunkus kvepalai buvo, bet kvapas nerealus.... smile.gif
Atsakyti
Tai kad ne vienu...ir niekada nesu turejusi kvepalu dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2011 04 07, 14:18)
jooooo, normaliai jus cia merginos.....kai turejau 6 buteliukus, tai jau buvau pasiklydusi tarp ju, o cia ziuriu, ir po 10 turi.....vadinasi man reikia pasitempti  biggrin.gif

Tai cia mums reikia pasitempti ir issirinkti 10 megiamiausiu, o kitus isleist i platuji pasauli laimes ieskot hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2011 04 07, 00:37)
as irgi 30 turiu. su daugiau jau turbut nesusitvarkyciau. na, max galeciau "apeit" 40, bet ne daugiau  schmoll.gif

Jau daug. mirksiukas.gif

QUOTE(vedmyte @ 2011 04 07, 00:49)
as tiktai 10 smile.gif

Pats tas drinks_cheers.gif Geriau nenorekit daugiau, nes kasryt bus didelis galvos skausmas kuo kvepet. pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 07 balandžio 2011 - 18:19
Siuo metu turiu 5 buteliukus kvepalu ax.gif
Atsakyti
Suskaiciavau 15 buteliuku ax.gif Is pradziu turejau keleta, bet dideliais kiekiais, nes maniau esanti praktiska, bet kai apetitas padidejo, eme darytis baisu, kaip tuos kiekius isnaudoti, todel dabar, uzsigeidusi nauju, geriau renkuosi mazesnius buteliukus. Kiekis vis svyruodavo, nes maziau patinkancius parduodavau/keisdavausi, pirkdavau naujus, o dabar nusprendziau, kad turiu beveik visus savo megiamiausius smile.gif bet juk norams ribu nera... ax.gif
Atsakyti
virš 30 skirtingų kvapų, ir čia dar ne riba ...bus daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 07, 18:21)

Jau daug.  mirksiukas.gif

as perku tik tuos, kurie labai labai labai patinka.

na, neskaitant dovanotu smile.gif
paprastai keletas buteliuku guli supakuoti, nes priprantu prie kvapo per daug ir manes jie "nebeveza" lotuliukas.gif

ir tikiuosi daugiau nebus. na gal dar kokia porele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 04 11, 13:29)
as perku tik tuos, kurie labai labai labai patinka.

Pasirodykit kada tuos visus labai patinkancius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 04 11, 18:02)
Pasirodykit kada tuos visus labai patinkancius mirksiukas.gif

ok, kai bus daugiau laiko, nufotografuosiu
Atsakyti
60+
Atsakyti