as irgi 30 turiu. su daugiau jau turbut nesusitvarkyciau. na, max galeciau "apeit" 40, bet ne daugiau

as tiktai 10

jooooo, normaliai jus cia merginos.....kai turejau 6 buteliukus, tai jau buvau pasiklydusi tarp ju, o cia ziuriu, ir po 10 turi.....vadinasi man reikia pasitempti 
Papildyta:
Ir as turejau vienus parfumus is Fragonard firmos, sunkus kvepalai buvo, bet kvapas nerealus....

Papildyta:
QUOTE(wgs @ 2011 02 21, 15:04)
Fragonard Eau Fantastique - tiesa ne kvepalai, o tikras parfumas. Kvapas labai panašus į mano pirmuosius Arielle, kuriuos įsimylėjau prieš 10 metų, kai Nicoje lankiausi Fragonard fabrike.
Ir as turejau vienus parfumus is Fragonard firmos, sunkus kvepalai buvo, bet kvapas nerealus....

QUOTE(Mopsyte @ 2011 04 07, 14:18)
jooooo, normaliai jus cia merginos.....kai turejau 6 buteliukus, tai jau buvau pasiklydusi tarp ju, o cia ziuriu, ir po 10 turi.....vadinasi man reikia pasitempti 

Tai cia mums reikia pasitempti ir issirinkti 10 megiamiausiu, o kitus isleist i platuji pasauli laimes ieskot

Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2011 04 07, 00:37)
as irgi 30 turiu. su daugiau jau turbut nesusitvarkyciau. na, max galeciau "apeit" 40, bet ne daugiau 

Jau daug.

QUOTE(vedmyte @ 2011 04 07, 00:49)
Pats tas

Siuo metu turiu 5 buteliukus kvepalu

Suskaiciavau 15 buteliuku
Is pradziu turejau keleta, bet dideliais kiekiais, nes maniau esanti praktiska, bet kai apetitas padidejo, eme darytis baisu, kaip tuos kiekius isnaudoti, todel dabar, uzsigeidusi nauju, geriau renkuosi mazesnius buteliukus. Kiekis vis svyruodavo, nes maziau patinkancius parduodavau/keisdavausi, pirkdavau naujus, o dabar nusprendziau, kad turiu beveik visus savo megiamiausius
bet juk norams ribu nera...

virš 30 skirtingų kvapų, ir čia dar ne riba ...bus daugiau

QUOTE(Roxetė @ 2011 04 07, 18:21)
as perku tik tuos, kurie labai labai labai patinka.
na, neskaitant dovanotu

paprastai keletas buteliuku guli supakuoti, nes priprantu prie kvapo per daug ir manes jie "nebeveza"

ir tikiuosi daugiau nebus. na gal dar kokia porele

QUOTE(Jazira @ 2011 04 11, 13:29)
as perku tik tuos, kurie labai labai labai patinka.
Pasirodykit kada tuos visus labai patinkancius

QUOTE(Malena @ 2011 04 11, 18:02)
ok, kai bus daugiau laiko, nufotografuosiu
60+