Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
20 buteliukų, 31 atomikas, 6 miniai, 1 butelukas tremtyje pas mamą.
Atsakyti
43 buteliukai, is ju 10 arteja prie pabaigos+9 pas vyra, as jais irgi megstu pasidziaugti smile.gif + 7 pas dukra- jie man visiskai netinka+ daug-daug patinkanciu ir nepatinkanciu meginuku

tikrai toks kiekis - papildomos problemos. bet ka daryti, jeigu negali atsispirti pagundai pirkti, ir nori tureti ta visiskai kitoki tobula kvapa, ir dar daug-daug priezasciu- kaip po absoliutus dziaugsmas puse dienos, kai jauti TA kvapa?
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 03 28, 14:54)
20 buteliukų, 31 atomikas, 6 miniai, 1 butelukas tremtyje pas mamą.

Beveik identiškai smile.gif
20 buteliukų, 30 atomikų, ~ 4 butelukai tremtyje pas mamą.
Atsakyti

Turiu , mano manymu, nepadoriai daug g.gif "Nepadoriai", todėl, kad kolekcija to rinkinio nepavadinsi, o sukvėpinti ir per kelis gyvenimus nepavyks (iškvėpinu~10ml x1mėn). Taip kad, jaučiuosi, kaip "šuo ant šieno"- visuomet žaviuosi "optimizuotais" arba iš tiesų išsamiais rinkiniais. O rašau, norėdama pasiguosti, nes sugebėjau pamesti White Patchouli buteliuką. Maniau darbe ant stalo tarp popierių "pasimetė" - toks plonas juk lotuliukas.gif , bet nėra verysad.gif Net nespėjau gerai įsigilinti... Visus bendradarbius ir artimuosius prasiaučiau, kaip cunamis, bet tai, matyt, ženklas, kad reikia keisti požiūrį. Liūdesys, pyktis ir nusivylimas - nejaugi išmečiau su voku cry.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2012 04 04, 20:45)
Turiu , mano manymu, nepadoriai daug  g.gif  "Nepadoriai", todėl, kad kolekcija to rinkinio nepavadinsi, o sukvėpinti ir per kelis gyvenimus nepavyks (iškvėpinu~10ml x1mėn). Taip kad, jaučiuosi, kaip "šuo ant šieno"- visuomet žaviuosi "optimizuotais" arba iš tiesų išsamiais rinkiniais. O rašau, norėdama pasiguosti, nes sugebėjau pamesti White Patchouli buteliuką.  Maniau darbe ant stalo tarp popierių "pasimetė" - toks plonas juk lotuliukas.gif , bet nėra verysad.gif Net nespėjau gerai įsigilinti... Visus bendradarbius ir artimuosius prasiaučiau, kaip cunamis, bet tai, matyt, ženklas, kad reikia keisti požiūrį. Liūdesys, pyktis ir nusivylimas - nejaugi išmečiau su voku  cry.gif

console.gif gal dar atsiras? gal tik siaip slepiasi kur kamputyje? rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu 6 butelaicius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 03 28, 13:28)
pas mane apie 50 bonkuciu bet jau reikia smarkiai pazinti nenaudojamus.nes ryte suku galva su kuo cia pasikvepinus!

o jerguteliai buvau tikrai kad turiu per 50 bonkuciu deja vakar perdejau kitur ir suskaiciavau 70vnt 12 miniaturu!oi oi as ziuriu kodel man jau i stalciu nebetelpa verysad.gif mazinsiu smarkiai nes cia 5gyvenimam uztektu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 04 05, 00:55)
o jerguteliai buvau tikrai kad turiu per 50 bonkuciu deja vakar perdejau kitur ir suskaiciavau 70vnt 12 miniaturu!oi oi as ziuriu kodel man jau i stalciu nebetelpa  verysad.gif mazinsiu smarkiai nes cia 5gyvenimam uztektu  doh.gif

OHO bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 03 28, 08:01)
Mazinu kolekcija po truputi...siuo metu 31 buteliukas + 5 dubliai mylimiausiu. Noriu sumazint iki kokiu 20.

Niekaip neiseina sumazint schmoll.gif vel 35 ir jau 7 dubliai. Man reikia psichologo pagalbos unsure.gif
Atsakyti
47 ispakuoti, ir dar keleta supakuotu rezerve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 05 22, 14:42)
Niekaip neiseina sumazint schmoll.gif vel 35 ir jau 7 dubliai. Man reikia psichologo pagalbos unsure.gif

Beviltiska situacija, niekas jau nebepades... Patarimas vienas, kuo maziau dalinkites su zmonemis sia savo problema, nes liga lengvai uzkrieciama ir nepagydoma. Kitaip jusu psichologui prireiks psichologo pagalbos. biggrin.gif
Atsakyti
Pakankamai, kad daugiau jau nereikėtų pirkti jokių kvepalų ir kad juos sunaudočiau iki senatvės. biggrin.gif
Atsakyti