QUOTE(Rutule @ 2012 10 16, 11:04)
Jetau, jetau rasiau, kad turiu 50+, bet tas + yra 123.
Kazkaip nesitikejau
dar dukra suskaiciavo savo kvpl.30 O atomiku tai tikrai 60, meginuku ~20 Tiesa, dar laukiu atvykstanciu 4 buteliu.
Eisiu i isparduotuve.
Vyras mate tik mano sekcijike, bet as ji nuraminau, kad cia dar nieko.
Nes geras kozeris yra jusu foto, kur po 200 vnt ir>
Eisiu i isparduotuve.
Vyras mate tik mano sekcijike, bet as ji nuraminau, kad cia dar nieko.
O maniškiui dzin kiek aš turiu. Gal, kad visai nedaug turiu, kažkur apie 20 buteliukų tik.
Ir mato juos kiekvieną dieną. O jei palieku spintos duris atidaras, tai uždaro sakydamas: "Tavo kvepalai suges"
Ir mato juos kiekvieną dieną. O jei palieku spintos duris atidaras, tai uždaro sakydamas: "Tavo kvepalai suges"
As vis laviruoju tarp 30-40, pastebejau, kad kai prisikaupia, mane pradeda erzinti ir smaugti, tai greit "issivalau". Idealu butu apie 20, bet matyt ne labai realu.
Rutule, sveikinu igyvendinus plana
[quote=Pikta liūtė,2012 10 16, 14:02]As vis laviruoju tarp 30-40, pastebejau, kad kai prisikaupia, mane pradeda erzinti ir smaugti, tai greit "issivalau". Idealu butu apie 20, bet matyt ne labai realu.
Tai va, aš kaip burundukas, tik kaupiau kaupiau...Vis tuos norus tenkinau tenkinau, jau biški perebor (per daug) Tikras virusas
Tai va, aš kaip burundukas, tik kaupiau kaupiau...Vis tuos norus tenkinau tenkinau, jau biški perebor (per daug) Tikras virusas
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 10 16, 14:02)
As vis laviruoju tarp 30-40, pastebejau, kad kai prisikaupia, mane pradeda erzinti ir smaugti, tai greit "issivalau". Idealu butu apie 20, bet matyt ne labai realu.
Ačiū
Pasitikslinau, tai lygiai 16 butelaičių.
apsivalyti reikia ir man nes siekiu 90vnt tai tikrai atomiku nemegstu tai neturiu nei vieno
o miniaturiu turiu 37vnt.
Tik 5 butelaicius
siuo metu turiu 10 vnt ir man pakanka
svarbu ne kiekis,buteliuko dizainas,prestizinis zenklas,o pats kvapas. Dziaugiuos kad mano kolekcija sudaro patys paciausi mano mylimiausi kvapai
As neseniai perkopiau 40 butelaiciu riba ir nezadu sustoti. Visi yra naudojami ir mylimi, isskyrus trejeta butelaiciu, kurie kazkada keliaus i ispardavykla.
Miniuku neturiu, nes ju nemegstu kaip ir atomiku, bei megineliu. Nors pastaruju turiu kokia viena desimti su trupuciu.
Miniuku neturiu, nes ju nemegstu kaip ir atomiku, bei megineliu. Nors pastaruju turiu kokia viena desimti su trupuciu.
3 vnt
Padariau inventorizaciją savo kvepiančioj lentynoj: 41 buteliukas, 35 miniukai, 16 atomikų. Prieš gerus 3 metus turėjau 5 buteliukus. Kartą vyras parvežė lauktuvių miniatiūrų rinkinuką ....