QUOTE(rusma @ 2011 01 02, 09:52)
Kurie jau pažadėti - nebe. Kurių įsigyti noro dar niekas nepareiškė - skaičiuoju kaip savus. Neturiu šitame etape nė vienų tokių, kad "jeigu niekas nenorės jų - mesiu" (tokių neskaičiuočiau).
Papildyta:
Nusiperku ir neišpakuoju.
Priežastys kelios - perku daug iš karto, tiek per kartą nepauostysi, tai dienai ir taip įspūdžių pakanka. Dalį pasidedu ir prasidarau, kai būna kokia proga ar šiaip tiesiog liūdna (apsaugo nuo spontaniškų pirkinių

)
Dar kai kurie - atsargos - kvapą žinau, turiu arba turėjau atomike arba turiu senkantį buteliuką. Neatidarau, kad ilgiau pagyventų, o aš ramiau miegočiau, kad uždaryti nesuges

.
Dar yra kategorija "gal kada užsimanysiu" - pvz. Cacharel Liberte. Buvo laikas, kai aš kvepėjau tik Liberte ir tai truko kelis metus - aš taip norėjau (todėl labai gerai suprantu tas, kurios turi vienus kvepalus). Tvarkingai kas 1,5-2 mėn nueidavau į Kristę, pasiimdavau mažiausios talpos buteliuką, vis mintyse sakydavau, kad paskutinis ir didelio tikrai nereikia. Ir taip tęsėsi, tęsėsi, tęsėsi. Tai dabar turiu nusipirkusi ir neatidariusi, laikau tam atvejui "jeigu prireiktų, kai jų jau nebebus". Bet net neįsivaizduoju, kas turėtų nutikti, kad vėl jų užsimanyčiau jais kvėpintis...
Aš kaip tik mąstau apie Liberte, bet vis neapsisprendžiu

Kodėl nebekvepi jais? Atsibodo?
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 01 02, 13:53)
Turiu tikrai nedaug

bet kazkaip kvepalai manes netraukia taip, kad pirkciau daug ir daznai.. bet.. ka gali zinot.. kazkada ir knygos netrauke

taigi turiu:
Pacco Rabane Ultraviolet
CH 212 splash
Lacoste Pour femme
Antonio banderaso zydri tokie
o like tai visokie pigus, kasdienai

beja, is ju labiausia megstu So? Kiss me.. nzn kodel, bet dievinu sita kvapa..
Banderaso - Blue seduction? Mano vieni iš mylimiausių

Jau antrą buteliuką naudoju
Papildyta:
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2011 01 03, 17:25)
Dievuli,kiek pas jus ju daug

O as maksimum kokius 6 butelaicius turiu,nu ne is mazuju jie:ax:atomik kazkaip nepripazistu
Man irgi atomikai nelabai ;/ Ieškau "po prakaitu" Escados - Magnetism'o likučio, kol kas, nes didelį kiekį žadu pirkti vėliau, bet niekas likučio neturi ar nenori parduot. Daug kas siūlo atomaizerį, nu bet kažkaip ne taip, noris tos tikros taros, to tikrojo grožio