Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2011 01 02, 21:31)
Kažin kodėl man neleidžiama prabalsuot , o taip knieti rezultatus pažiūrėt  unsure.gif

Laisvė jau atsakė - reikia 25 žinučių. O rezultatai šiuo metu tokie:

- Turiu vienus savo pačius pačiausius ir man jų užtenka visiems gyvenimo atvejams; [ 2 ] [3.13%]
- Iki 5 buteliukų (dienai, vakarui, žiemai, vasarai) ir man jų užtenka; [ 5 ] [7.81%]
- Iki 5 buteliukų, bet tikrai norėčiau daugiau, tačiau neleidžia finansinės galimybės; [ 7 ] [10.94%]
- Maždaug 10 buteliukų; [ 17 ] [26.56%]
- Maždaug 20 buteliukų; [ 12 ] [18.75%]
- Maždaug 50 buteliukų; [ 15 ] [23.44%]
- 100 ir tai ne riba; [ 3 ] [4.69%]
- 200 ir tai ne riba; [ 1 ] [1.56%]
- 500.. ojej, esu tikra parfumaniakė! [ 2 ] [3.13%]
Atsakyti
...o kodėl nėra varianto "nežinau" arba "bijau skaičiuoti"? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 01 03, 00:01)
...o kodėl nėra varianto "nežinau" arba "bijau skaičiuoti"? hihihi.gif

tongue.gif tie ir neraso tongue.gif Arba 'tingiu skaiciuoti', tai cia as buciau, nors buteliuku keli tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 03, 01:06)
tongue.gif tie ir neraso  tongue.gif Arba 'tingiu skaiciuoti', tai cia as buciau, nors buteliuku keli tik  biggrin.gif

Ir pas mane tik keli biggrin.gif Bet vis tiek skaičiuoti tingiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 01 02, 23:15)
Ir pas mane tik keli biggrin.gif Bet vis tiek skaičiuoti tingiu cool.gif

keli šimtai ?bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 01 03, 12:45)
keli šimtai ?bigsmile.gif

hihihi.gif Tikiuosi, kad ne, bet skaičiuoti vis tiek bijau - vėl apimtų didžiulis noras sumažinti kvepalų spintos turinį...

Atsakyti
Turiu visiems gyvenimo atvejams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 01 03, 11:37)
hihihi.gif Tikiuosi, kad ne, bet skaičiuoti vis tiek bijau - vėl apimtų didžiulis noras sumažinti kvepalų spintos turinį...

vaje kvepalams net spinta skirta bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 01 03, 13:57)
vaje kvepalams net spinta skirta bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Čia toks pasakymas - iš tikrųjų tai yra viso labo kvepalų laikymui skirta spintelė, įkurdinta kvepalų laikymui tinkamoje vietoje smile.gif
Atsakyti
Dievuli,kiek pas jus ju daug doh.gif O as maksimum kokius 6 butelaicius turiu,nu ne is mazuju jie:ax:atomik kazkaip nepripazistu blush2.gif
Atsakyti
Turiu tik tris blush2.gif O ketvirtam tik lasiukas liko, tai jo kaip ir neskaiciuoju rolleyes.gif
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 01, 15:12)
Rusy trilitriakuose  bigsmile.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 01 02, 09:52)
Kurie jau pažadėti - nebe. Kurių įsigyti noro dar niekas nepareiškė - skaičiuoju kaip savus. Neturiu šitame etape nė vienų tokių, kad "jeigu niekas nenorės jų - mesiu" (tokių neskaičiuočiau).
Papildyta:

Nusiperku ir neišpakuoju.

Priežastys kelios - perku daug iš karto, tiek per kartą nepauostysi, tai dienai ir taip įspūdžių pakanka. Dalį pasidedu ir prasidarau, kai būna kokia proga ar šiaip tiesiog liūdna (apsaugo nuo spontaniškų pirkinių  lotuliukas.gif )

Dar kai kurie - atsargos - kvapą žinau, turiu arba turėjau atomike arba turiu senkantį buteliuką. Neatidarau, kad ilgiau pagyventų, o aš ramiau miegočiau, kad uždaryti nesuges  biggrin.gif .

Dar yra kategorija "gal kada užsimanysiu" - pvz. Cacharel Liberte. Buvo laikas, kai aš kvepėjau tik Liberte ir tai truko kelis metus - aš taip norėjau (todėl labai gerai suprantu tas, kurios turi vienus kvepalus). Tvarkingai kas 1,5-2 mėn nueidavau į Kristę, pasiimdavau mažiausios talpos buteliuką, vis mintyse sakydavau, kad paskutinis ir didelio tikrai nereikia. Ir taip tęsėsi, tęsėsi, tęsėsi. Tai dabar turiu nusipirkusi ir neatidariusi, laikau tam atvejui "jeigu prireiktų, kai jų jau nebebus". Bet net neįsivaizduoju, kas turėtų nutikti, kad vėl jų užsimanyčiau jais kvėpintis...

Aš kaip tik mąstau apie Liberte, bet vis neapsisprendžiu g.gif Kodėl nebekvepi jais? Atsibodo? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 01 02, 13:53)
Turiu tikrai nedaug 4u.gif bet kazkaip kvepalai manes netraukia taip, kad pirkciau daug ir daznai.. bet.. ka gali zinot.. kazkada ir knygos netrauke biggrin.gif taigi turiu:
Pacco Rabane Ultraviolet
CH 212 splash
Lacoste Pour femme
Antonio banderaso zydri tokie
o like tai visokie pigus, kasdienai 4u.gif beja, is ju labiausia megstu So? Kiss me.. nzn kodel, bet dievinu sita kvapa..

Banderaso - Blue seduction? Mano vieni iš mylimiausių wub.gif Jau antrą buteliuką naudoju cool.gif
Papildyta:
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2011 01 03, 17:25)
Dievuli,kiek pas jus ju daug doh.gif O as maksimum kokius 6 butelaicius turiu,nu ne is mazuju jie:ax:atomik kazkaip nepripazistu blush2.gif

Man irgi atomikai nelabai ;/ Ieškau "po prakaitu" Escados - Magnetism'o likučio, kol kas, nes didelį kiekį žadu pirkti vėliau, bet niekas likučio neturi ar nenori parduot. Daug kas siūlo atomaizerį, nu bet kažkaip ne taip, noris tos tikros taros, to tikrojo grožio g.gif
Atsakyti