Šiuo metu - apie 40 buteliukų, miniukų tikriausiai apie 10 prisirinktų
Atomikų ir mėginukų tikslaus skaičiaus nežinau, bet to gėrio irgi daug
Bet, kaip jau minėjau kitoje temoje - yra noras optimizuotis ir nubraukti nuo lentynos bent trečdalį, o geriau apie pusę viso turimo turto. Kiek sėkmingai pavyks tą padaryti - dar nežinau, bet po truputį brandinu mintį, kurių man nemirtinai reikia
QUOTE(Tays @ 2011 01 04, 16:19)
Šiuo metu - apie 40 buteliukų, miniukų tikriausiai apie 10 prisirinktų
Atomikų ir mėginukų tikslaus skaičiaus nežinau, bet to gėrio irgi daug
Bet, kaip jau minėjau kitoje temoje - yra noras optimizuotis ir nubraukti nuo lentynos bent trečdalį, o geriau apie pusę viso turimo turto. Kiek sėkmingai pavyks tą padaryti - dar nežinau, bet po truputį brandinu mintį, kurių man nemirtinai reikia 
Per prievarta kvepalu neoptimizuokite, neskite geriau i isparduotuve
QUOTE(Argija @ 2011 01 04, 15:30)
Na aš tą ir turėjau omeny
Pora buteliukų ir vienas kvapas nesikeičia trylika metų
Šiuo metu turiu 3 vnt. - ir man jų užtenka
QUOTE(LoJoo @ 2011 01 15, 22:14)
O koks?
As visad baltai,ka ten baltai,greiciau pilkai,jei ne juodai pavydziu zmonems,kurie sugeba apsispresti,kas jiems patinka labiausiai...ypac parfumerijoje.O as vis blaskausi-kaupiu kaupiu,paskui pasideru su savim,kad apsiribosiu testavimu,kuri laika tai veikia,o po to ir vel nuo lenciugo nutrukstu,rodos ir to reik,ir be ano niekaip
QUOTE(Gafsa @ 2011 01 15, 22:34)
O koks?
As visad baltai,ka ten baltai,greiciau pilkai,jei ne juodai pavydziu zmonems,kurie sugeba apsispresti,kas jiems patinka labiausiai...ypac parfumerijoje.O as vis blaskausi-kaupiu kaupiu,paskui pasideru su savim,kad apsiribosiu testavimu,kuri laika tai veikia,o po to ir vel nuo lenciugo nutrukstu,rodos ir to reik,ir be ano niekaip
Pritariu jums visom keturiom. Mano svajonė sumažinti kiekį iki kokių trijų penkių
QUOTE(Gafsa @ 2011 01 15, 21:34)
O koks?
As seniau turedavau vis po viena kvapa, bent jau metams, ir atrodydavo, kad negaliu pirkti kito buteliuko, kol nepabaigiu turimo. Tai rinkdavausi labai atsakingai. O, dabar, turiu netoli 20. ir visi patinka
aš turiu berods 14 buteliukų. ir visi patinka, visus naudoju.
iš mano ''kolekcijos'' daugiausiai yra Avon kvepalų. labai patinka tie kvapai, ir visoms galiu rekomenduot.
ir tas kvapas ilgai laikosi, žodžiu super.
iš mano ''kolekcijos'' daugiausiai yra Avon kvepalų. labai patinka tie kvapai, ir visoms galiu rekomenduot.
is tikruju, labai idomi statistika, pasirodo, labai daug merginu turi daugiau nei 5buteliukus. O, as galvojau, kad jau truputi nenormalu, jei turiu daugiau kvepalu