Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Šiuo metu - apie 40 buteliukų, miniukų tikriausiai apie 10 prisirinktų g.gif Atomikų ir mėginukų tikslaus skaičiaus nežinau, bet to gėrio irgi daug doh.gif Bet, kaip jau minėjau kitoje temoje - yra noras optimizuotis ir nubraukti nuo lentynos bent trečdalį, o geriau apie pusę viso turimo turto. Kiek sėkmingai pavyks tą padaryti - dar nežinau, bet po truputį brandinu mintį, kurių man nemirtinai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2011 01 04, 16:19)
Šiuo metu - apie 40 buteliukų, miniukų tikriausiai apie 10 prisirinktų  g.gif Atomikų ir mėginukų tikslaus skaičiaus nežinau, bet to gėrio irgi daug  doh.gif  Bet, kaip jau minėjau kitoje temoje - yra noras optimizuotis ir nubraukti nuo lentynos bent trečdalį, o geriau apie pusę viso turimo turto. Kiek sėkmingai pavyks tą padaryti - dar nežinau, bet po truputį brandinu mintį, kurių man nemirtinai reikia smile.gif

Per prievarta kvepalu neoptimizuokite, neskite geriau i isparduotuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 01 04, 15:30)
Per prievarta kvepalu neoptimizuokite, neskite geriau i isparduotuve  4u.gif

Na aš tą ir turėjau omeny biggrin.gif Kažką į išparduotuvę, kažką gal atiduoti mamai ar kokiai draugei... Išpilti į kriauklę neketinu biggrin.gif
Atsakyti
Pora buteliukų ir vienas kvapas nesikeičia trylika metų biggrin.gif
Atsakyti
Šiuo metu turiu 3 vnt. - ir man jų užtenka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2011 01 15, 22:14)
Pora buteliukų ir vienas kvapas nesikeičia trylika metų biggrin.gif

O koks? topsecret.gif
As visad baltai,ka ten baltai,greiciau pilkai,jei ne juodai pavydziu zmonems,kurie sugeba apsispresti,kas jiems patinka labiausiai...ypac parfumerijoje.O as vis blaskausi-kaupiu kaupiu,paskui pasideru su savim,kad apsiribosiu testavimu,kuri laika tai veikia,o po to ir vel nuo lenciugo nutrukstu,rodos ir to reik,ir be ano niekaip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 15 sausio 2011 - 21:35
jei kas turit pabodusių mėginėlių, parašykit. susiorganizuosim mainus (labiausiai nišinukai domintų). pas mane irgi nemažai prisikaupę jų...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 01 15, 22:34)
O koks?  topsecret.gif
As visad baltai,ka ten baltai,greiciau pilkai,jei ne juodai pavydziu zmonems,kurie sugeba apsispresti,kas jiems patinka labiausiai...ypac parfumerijoje.O as vis blaskausi-kaupiu kaupiu,paskui pasideru su savim,kad apsiribosiu testavimu,kuri laika tai veikia,o po to ir vel nuo lenciugo nutrukstu,rodos ir to reik,ir be ano niekaip unsure.gif

Pritariu jums visom keturiom. Mano svajonė sumažinti kiekį iki kokių trijų penkių bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutule: 15 sausio 2011 - 22:08
QUOTE(Gafsa @ 2011 01 15, 21:34)
O koks?  topsecret.gif

drinks_cheers.gif dabar turiu 5 buteliukus, bet niekad gyvenime neturejau to tikrojo savo kvapo. kai kurios drauges toki turi, ir as joms tap pat pavydziu cool.gif kazkodel visai noreciau, kad bent jau artimiausi zmones sietu mane su kokiu nors kvapu. be to, geris, kai tuo kvapu viskas aplink persigeria, ir rubai, ir namai. nors is kitos puses butu labai neidomu biggrin.gif
Atsakyti
As seniau turedavau vis po viena kvapa, bent jau metams, ir atrodydavo, kad negaliu pirkti kito buteliuko, kol nepabaigiu turimo. Tai rinkdavausi labai atsakingai. O, dabar, turiu netoli 20. ir visi patinka ax.gif
Atsakyti
aš turiu berods 14 buteliukų. ir visi patinka, visus naudoju.
iš mano ''kolekcijos'' daugiausiai yra Avon kvepalų. labai patinka tie kvapai, ir visoms galiu rekomenduot. thumbup.gif ir tas kvapas ilgai laikosi, žodžiu super. smile.gif
Atsakyti
is tikruju, labai idomi statistika, pasirodo, labai daug merginu turi daugiau nei 5buteliukus. O, as galvojau, kad jau truputi nenormalu, jei turiu daugiau kvepalu doh.gif
Atsakyti