Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Alpėse

o aš kitoj temoj vis rymau ir galvoju negi niekas neplanuoja slidinėjimo.
Pati pernai buvau Livigno Italijoj, labai patiko .Čiuožėm Livigno, Bormio ir Šveicarijos lygtai S.Moriz kurortas, gerai pavadinimo neatsimenu, jis ten visai arti. Esu buvusi ir Val Gardenoj ir ten faina, mes visada važiuojam automobiliu ir per tas 6 dienas aplankom visus šalia esančius kurortus niekad vienoj vietoj nečiuožiam, tik Šveicarijoj pernai reikėjo pirkti atskirai ski pasą kiekvienai dienai, o šiaip perkam viso regiono.Bet pernai čiuoždama priešpaskutinę dieną parkritau ir plyšo kairės kojos kryž.raiščiai, jau po operacijos 4 menesiai, todėl reikėtų jau planuoti kur vykti, aišku iš manęs čiuožėja jau nekokia bus.
Norėčiau važiuoti į Austriją , Soldeną arba Išglą, gal kas buvote galėtumėt kč patart.
Atsakyti
Galvojam apie Val di Fassa. Gal kas nors galetumet rekomenduoti apartamentus Canazei miestelyje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 09 21, 15:45)
tema atgijo biggrin.gif  thumbup.gif
mes vaziuojam i Val Gardena, salia Sella Ronda, esam pamise slidinininkai doh.gif  nuo keltuvu ijungimo iki isjungimo varom lotuliukas.gif
bandau gaudyt pigius bilietus, bet wizzair kiaules nepigina schmoll.gif

special jei jau bilietus su wizziar ieskai tai isskaitei viska, kokios pas Wizziar salygos slidems ? gal kaip ir airbalticas akciju darydavo kad bilieta perki o uz slides nemoki....?
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2011 09 22, 08:42)
special jei jau bilietus su wizziar ieskai tai isskaitei viska, kokios pas Wizziar salygos slidems ? gal kaip ir airbalticas akciju darydavo kad bilieta perki o uz slides nemoki....?

negabensiu slidziu schmoll.gif
wizzair tokias kainas laiko, kad nesuprantu kur tos pigios avialinijos dingo doh.gif
airbaltic'a bijau uzsakinet... g.gif
gal ryanair nuspres isilieti i ziemos sezona ir prades skraidyti sestadieniais...
zodziu, jei isgirsite kokiu avia akciju, tai saukite... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jugne @ 2011 09 21, 21:19)
Galvojam apie Val di Fassa. Gal kas nors galetumet rekomenduoti apartamentus Canazei miestelyje?  rolleyes.gif

gyvenom Canazei pries 2 metus, bet nu niekur nerandu tu apartamentu doh.gif

cia ziurek
http://www.apartment...dex.php?welcome
http://www.skiingita...sa_canazei.html
http://www.villanao....ay_rentals.html
Atsakyti
sveiki .. esu tik pradedanti slidineti , jei kas vaziuotu su masina i Slovakija , prisijungciau su vyru .. smile.gif ir jums kelione butu pigesne... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 09 21, 15:55)
Nezinau, kokia is manes patareja, pirmasis ir kol kas vienintelis vienintelis mano slidinejimas vyko Livinjo, ir patiko. Turejom mylima melyna ilga trasa, daugiausia ja ciuozem - dalis per miska. Eiliu prie keltuvu nebuvo, girdejau, kad kitur buna.

Sveiki 4u.gif
mes irgi jau apsisprendėm šiemet išbandyti Livigno.
Čia kuri Jūsų mėgiama mėlynoji buvo? Kol kas tik plane studijuosu, tai matau plane kairėje pusėje tokią ilgą ilgutėlę, lyg kalnų keterom nupieštą mėlyną trasą. Tai čia ta? Kokiu keltuvu į ten keldavotės?

Man aktualu, nes renkuosi, kur apartamentus išsinuomoti, kokioje vietoje.

Atsakyti
O as noreciau isgirsti atsiliepimu apie St. Antona . Kaip ten trasos? rolleyes.gif
Atsakyti
Livigno visos trasos labai plačios, todėl laisvai galite nebijoti ir raudonų, jos ten tikrai lengvos ir smagios.
Atsakyti
QUOTE(Fotografe @ 2011 09 22, 16:18)
Sveiki  4u.gif
mes irgi jau apsisprendėm šiemet išbandyti Livigno.
Čia kuri Jūsų mėgiama mėlynoji buvo? Kol kas tik plane studijuosu, tai matau plane kairėje pusėje tokią ilgą ilgutėlę, lyg kalnų keterom nupieštą mėlyną trasą. Tai čia ta? Kokiu keltuvu į ten keldavotės?
Man aktualu, nes renkuosi, kur apartamentus išsinuomoti, kokioje vietoje.

Issivyniojau zemelapi, taip, ta trasa eina kalno ketera kairej, kelia du keltuvai - gondolos ir truputi paejus dvivieciai suoliukai.
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2011 09 22, 19:31)
Livigno visos trasos labai plačios, todėl laisvai galite nebijoti ir raudonų, jos ten tikrai lengvos ir smagios.

ačiū 4u.gif

QUOTE(linamog @ 2011 09 22, 19:49)
Issivyniojau zemelapi, taip, ta trasa eina kalno ketera kairej, kelia du keltuvai - gondolos ir truputi paejus dvivieciai suoliukai.

gal išduotumėt, kur gyvenote ir kaip pasiekdavote tas trasas? Ar reikėjo važiuoti?
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2011 09 22, 16:33)
O as noreciau isgirsti atsiliepimu apie St. Antona . Kaip ten trasos?  rolleyes.gif

Esam buve irmakart St Antone. Ispudziai tik patys geriausi. Pradejom varlinyke su mokytoju, antra diena jau kelemes i melynas. turejom tokia megiama 7 ar 11, nepamenu tiksliai, ilga, nesudetinga, vaizdinga...
beto trasos buvo puikiai priziurimos, lygino net dienos metu, zodziu super thumbup.gif

O man idomu isgirsti apie Santa Caterina ir Bormio. Ar verta vaziuoti i toki kaimeli ar verciau Livigno rinktis.
Paskaiciau kad ten lyg keltuvai ne tokie nauji ir modernus, gal kas savo ispudzius papasakos. Esam tokie melynu-raudonu trasu megejai. Beto be vaiku planuojam vaziuoti tad ir vakare noretusi kur pasitrinti po centriuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2011 09 21, 21:22)
o aš kitoj temoj vis rymau ir galvoju negi niekas neplanuoja slidinėjimo.
Pati pernai buvau Livigno Italijoj, labai patiko .Čiuožėm Livigno, Bormio ir Šveicarijos lygtai S.Moriz kurortas, gerai pavadinimo neatsimenu, jis ten visai arti. Esu buvusi ir Val Gardenoj ir ten faina, mes visada važiuojam automobiliu ir per tas 6 dienas aplankom visus šalia esančius kurortus niekad vienoj vietoj nečiuožiam, tik Šveicarijoj pernai reikėjo pirkti atskirai ski pasą kiekvienai dienai, o šiaip perkam viso regiono.Bet pernai čiuoždama priešpaskutinę dieną parkritau ir plyšo kairės kojos kryž.raiščiai, jau po operacijos 4 menesiai, todėl reikėtų jau planuoti kur vykti, aišku iš manęs čiuožėja jau nekokia bus.
Norėčiau važiuoti į Austriją , Soldeną arba Išglą, gal kas buvote galėtumėt patart.

Slidineju labai seniai, ko gero dar nebuvot gimusi kai pradejau smile.gif Siemet buvau Isgle ir galiu pasakyti-Isglas komfortas, Cervinija (Italija) ekstrimas smile.gif Rinkites smile.gif Elbrusas ir Cegetas Cervinija lenkia pavojingumu, bet ten jau reikia vizu. Klauskit smile.gif
Atsakyti