Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Alpėse

QUOTE(zuzla @ 2011 10 20, 16:36)
ačiū už atsakymą smile.gif

taip pat ir apie Val Gardena mąstom smile.gif ar mokamas parkingas prie keltuvų? kur pigiau slides užsisakyt - internetu ieškot/rezervuot ar atvykus?

Pigiau internetu, mes nuomodavomes per skiset.
Atsakyti
Gal kas esate slidineje Norvegijoje sausio men? ar nesalta? Gal galite pasidalinti ispudziais - kas patiko, kas nepatiko, kokios kainos ir pan. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2011 10 21, 10:43)
Pigiau internetu, mes nuomodavomes per skiset.

pasižvalgysiu, ačiū smile.gif

QUOTE(+333+ @ 2011 10 21, 14:27)
Gal kas esate slidineje Norvegijoje sausio men? ar nesalta? Gal galite pasidalinti ispudziais - kas patiko, kas nepatiko, kokios kainos ir pan. Aciu  4u.gif

ši tema apie Alpes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 21, 14:32)
ši tema apie Alpes mirksiukas.gif

tai kad Norvegijos temoje apie slides nesneka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2011 10 21, 14:57)
tai kad Norvegijos temoje apie slides nesneka  rolleyes.gif

bet ar labai šalta sausio mėnesį tikriausiai žinos smile.gif kad ir kalnuose
Atsakyti
Gal kas galetu patarti, kas butu arciau nei Livinjo Italijoje? Mastau apie Val Gardena ar Zell am see. Noretusi trasu ivairoves, apsigyvenimo prie keltuvo. Simet bandysim su mazyliu vaziuot 10 men, tai pasikeisdami priziuresim, nesinoretu gaisti laiko vazinejimams skibusu ar su savo auto.
O gal kas vaziavot su panasaus amziaus vaiku, kaip sekesi ir koki kurorta rinkotes?
Buciau labai dekinga uz bet kokia info.
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2011 10 22, 11:51)
Gal kas galetu patarti, kas butu arciau nei Livinjo Italijoje? Mastau apie Val Gardena ar Zell am see. Noretusi trasu ivairoves, apsigyvenimo prie keltuvo. Simet bandysim su mazyliu vaziuot 10 men, tai pasikeisdami priziuresim, nesinoretu gaisti laiko vazinejimams skibusu ar su savo auto.
O gal kas vaziavot su panasaus amziaus vaiku, kaip sekesi ir koki kurorta rinkotes?
Buciau labai dekinga uz bet kokia info.

ValGardenoje nebuvau. Bet, kaip jau anksčiau rašiau, jau keli metai važiuojam į Zell am see. Ir kaip tik todėl, kad, kaip ir jūsų atveju, slidinėjam pasikeisdami su MB, nes dukrytė nedidukė. Na, dabar jau su ja keliamės ir paslidinėti(na, cia MB, ne aš), bet man tuom ir patinka, kad yra netoli. O jūsų atveju, aš rinkčiausi netgi Zell am see ne centrą, o ten, kur Areitbahn keltuvas, nes jis kur kas mažiau apkrautas būna, nereiktų apsikeitus laiko gaišti.
Atsakyti
o mes pradėjom blaškytis...
Jau lyg buvom nusprendę į Livigno važiuoti, tačiau taip nesinori anei kiek autobusais ar mašinom važinėti, tad dabar jau dairomės į Valmeinier miestelį Prancūzijoje...

Gal kas buvote ten? Patarimai labai praverstų...
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2011 10 22, 11:35)
ValGardenoje nebuvau. Bet, kaip jau anksčiau rašiau, jau keli metai važiuojam į Zell am see. Ir kaip tik todėl, kad, kaip ir jūsų atveju, slidinėjam pasikeisdami su MB, nes dukrytė nedidukė. Na, dabar jau su ja keliamės ir paslidinėti(na, cia MB, ne aš), bet man tuom ir patinka, kad yra netoli. O jūsų atveju, aš rinkčiausi netgi Zell am see  ne centrą, o ten, kur Areitbahn keltuvas, nes jis kur kas mažiau apkrautas būna, nereiktų apsikeitus laiko gaišti.

Dekui uz atsakyma. O, sakykit, kokio sudetingumo trasos? Vaziuojam visi, mano vyresnieji 14 ir 12 metu, tokie jau pramoke, slidinejo Slovakijoj ir Italijoj, nuo raudonu trasu visi leidziames gan drasiai:)
Ir dar-italai labai malonus bendrauti ir ta visa atmosfera tokia jauki, o girdejau, kad austrai pasipute, ir tas jauciasi, kad nesi lygus. Ar Jums tai nekliuvo?
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2011 10 22, 16:23)
o mes pradėjom blaškytis...
Jau lyg buvom nusprendę į Livigno važiuoti, tačiau taip nesinori anei kiek autobusais ar mašinom važinėti, tad dabar jau dairomės į Valmeinier miestelį Prancūzijoje...

Gal kas buvote ten? Patarimai labai praverstų...

O kam reikia Livigno autobusais ar masinom vazinet?
Per savaite vieninteli karta su masina vaziavom i kita puse kalnu, o siaip su slidem pasiekdavome keltuvus:) Mes gyvenome toje puseje, kur Carosello 3000, bet kiek toliau nuo jo, labiau prie keltuvo Tagliate ar kazkaip panasiai, keturiese su vaikais, slidinejimo trasu vienoje puseje buvo tikrai per akis:)
O del Prancuzijos negaliu komentuoti, nes nezinau.
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2011 10 22, 16:27)
Dekui uz atsakyma. O, sakykit, kokio sudetingumo trasos? Vaziuojam visi, mano vyresnieji 14 ir 12 metu, tokie jau pramoke, slidinejo Slovakijoj ir Italijoj, nuo raudonu trasu visi leidziames gan drasiai:)
Ir dar-italai labai malonus bendrauti ir ta visa atmosfera tokia jauki, o girdejau, kad austrai pasipute, ir tas jauciasi, kad nesi lygus. Ar Jums tai nekliuvo?

Ką turite omeny - pasipūtę? ax.gif
Mes slidinėjom du kartus TIK Austrijoje, Oetz slėnyje. Mums patiko, jokių neigiamų nusiteikimų nepastebėjom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2011 10 22, 17:27)
girdejau, kad austrai pasipute, ir tas jauciasi, kad nesi lygus. Ar Jums tai nekliuvo?

per tris kartus austrijoje nieko panašaus nepastebėjau schmoll.gif labai paslaugūs, besišypsantys žmonės smile.gif
Atsakyti