Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Alpėse

apsisprendėm vykti į Ischglą, jei buvę gal galit kokį viešbutį rekomenduot .
Norėčiau kad būtų miestelio centre ar visai netoli ir arti keltuvų, geriausia būtų viešbutis (gal 3 žvaigždučių, nes toliau kainos turbūt labai kanžiojasi) ar neblogas pensionas
Atsakyti
QUOTE(Stebuklas @ 2011 09 27, 21:58)
O man idomu isgirsti apie Santa Caterina ir Bormio. Ar verta vaziuoti i toki kaimeli ar verciau Livigno rinktis.
Paskaiciau kad ten lyg keltuvai ne tokie nauji ir modernus, gal kas savo ispudzius papasakos. Esam tokie melynu-raudonu trasu megejai. Beto be vaiku planuojam vaziuoti tad ir vakare noretusi kur pasitrinti po centriuka ax.gif

Užpernai gyvenom ir slidinėjom Bormijuje, tai trasos ten gan stačios, žmonių nemažai, o aš mėgstu pustuštes trasas ir del trasu tuštumo mieliau rinkausi Santa Kateriną ir Oga. Bet gavosi taip, kad 2 dienas slidinėjom Bormijuj, po 1 dieną santa Katerinoj ir Ogoj , dar dieną nuvažiavom į Livigno. Iš Bormijaus į Livinjo veža nemokamai su ski pasu, taip pat ir į Santą Kateriną ,ir į Ogą.
Bormijuj keltuvai yra tikrai modernūs, o Santa Katerinoj tai šiaip sau, bet kaip sakiau, viską atperka trasų tuštumas. Tikrai nėra tokie jau blogi tie keltuvai.
Ogoj tai keltuvai prasčiausi, bet ir žmonių labai mažai, pasirenki vieną raudoną trasą ir gali nuo jos varinėtis, gana stati,tik ten kai kuriose atkarpose sportininkai treniruojasi. Oga man ne taip patiko kaip Bormijus ir Katerina- ten mažai trasų, nors nesigailiu, kad važiavom. Taigi, Bormijuj š 6 slidinėjimo dienų paslidinėjom 4 skirtinguose kurortuose. Dėl įvairovės tai labai puiku.
Tiesa, Livinjo man patiko mažiausiai. Bet čia jau nuo "religijos priklauso" smile.gif Livinjo yra Livinjo-masė visokienos, keltuvai kai kur nudrožti, trasos po pietų išakėtos. Čia mano asmeniniai pastebėjimai. Kaip sakiau, nemėgstu masinio slidinėjimo vietų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamer: 29 rugsėjo 2011 - 10:18
Laba diena, gal kas galit kontaktus pasiulyti apartamentu Itaijoje Livinio, bet man reikia didesniu, nes vaziuojam 5 suauge ir keturi vaikai
Atsakyti
www.danielzik.com
cia radau nemazai nebrangiu apartamentu variantu Livigno.
Uzsisakem jau Casa Guana sausio pab.
Atsakyti
QUOTE(Stebuklas @ 2011 10 06, 13:18)
www.danielzik.com
cia radau nemazai nebrangiu apartamentu variantu Livigno.
Uzsisakem jau Casa Guana sausio pab.

ar jau esate tame buvę? patogi vieta? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 06 spalio 2011 - 15:07
Ne, isbandysim pirmakart bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, koki kurorta parekomenduotumet pirma karta vaziuojantiems slidineti? smile.gif ir koks geriausias metas butu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2011 10 08, 23:28)
Sveiki, koki kurorta parekomenduotumet pirma karta vaziuojantiems slidineti? smile.gif ir koks geriausias metas butu? smile.gif

nuo sausio 7d. nes pigiausia, mažiausiai žmonių trasose. O koks kurortas... nera labai jau taip labai svarbu, visur yra slidinėjimo mokyklos. Tik nereiktų rinktis ten ,kur dominuoja sudėtingesnės, statesnės trasos, iš tokių man žinomas tik pvz. Bormijus, bet yra ir kitų, reikia trasų žemėlapius pasižiūrėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauragana: 11 spalio 2011 - 10:25
kokiu nuomonių yra apie Zell am See? smile.gif galvojam sausio vidury pašauti..
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 09 21, 17:45)
tema atgijo biggrin.gif  thumbup.gif
mes vaziuojam i Val Gardena, salia Sella Ronda, esam pamise slidinininkai doh.gif  nuo keltuvu ijungimo iki isjungimo varom lotuliukas.gif
bandau gaudyt pigius bilietus, bet wizzair kiaules nepigina schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100 proc... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 17:23)
kokiu nuomonių yra apie Zell am See? smile.gif galvojam sausio vidury pašauti..

Mano labai megstamas kurortas, siemet jau trecia karta vyksim, nors esu buvusi daug kur. Pernai gyvenom pietineje puseje, salia Areitbahn keltuvo, tai labai gerai, kad maziau zmoniu buna, nereikia tiek eilese laukti, kaip is centriniu. o siaip daug trasu, ivairaus sudetingumo, galima pasirinkti pagal save. Labai grazus miestukas, vyksta kartais vakarais renginiu kalno papedeje, o jau ko verti pasivaiksciojimai vakarais ezero pakranteje.
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2011 10 19, 21:38)
Mano labai megstamas kurortas, siemet jau trecia karta vyksim, nors esu buvusi daug kur. Pernai gyvenom pietineje puseje, salia Areitbahn keltuvo, tai labai gerai, kad maziau zmoniu buna, nereikia tiek eilese laukti, kaip is centriniu. o siaip daug trasu, ivairaus sudetingumo, galima pasirinkti pagal save. Labai grazus miestukas, vyksta kartais vakarais renginiu kalno papedeje, o jau ko verti pasivaiksciojimai vakarais ezero pakranteje.

ačiū už atsakymą smile.gif

taip pat ir apie Val Gardena mąstom smile.gif ar mokamas parkingas prie keltuvų? kur pigiau slides užsisakyt - internetu ieškot/rezervuot ar atvykus?
Atsakyti