QUOTE(luzere @ 2011 10 22, 17:27)
Dekui uz atsakyma. O, sakykit, kokio sudetingumo trasos? Vaziuojam visi, mano vyresnieji 14 ir 12 metu, tokie jau pramoke, slidinejo Slovakijoj ir Italijoj, nuo raudonu trasu visi leidziames gan drasiai:)
Ir dar-italai labai malonus bendrauti ir ta visa atmosfera tokia jauki, o girdejau, kad austrai pasipute, ir tas jauciasi, kad nesi lygus. Ar Jums tai nekliuvo?
Ir dar-italai labai malonus bendrauti ir ta visa atmosfera tokia jauki, o girdejau, kad austrai pasipute, ir tas jauciasi, kad nesi lygus. Ar Jums tai nekliuvo?
Yra visokiu. Mano viduriukas irgi 14, slidineja nuo 4 metu, tikrai randa ka veikti. Mes, jei be dukrytes, tai tik raudonom ciuoziam, na ir kartais juodas aplankom. Na, sunus siemet bus antri metai, kai su snieglente, tai i juodas su ja nelenda

O del zmoniu, tai man priesingai, kazkaip Italijoje turejau abu kartus nemalonumu, del ju kategoriskumo. Pas juos gerai, jei gerai, bet jei kas, tai nesukalbami tokie, negeranoriski (na, gal man taip papuole). O Austrijoj jau slidinejom kokius 7-8 kartus, kaip tik malonesni. Ir tvarka pas juos tokia tikresne. Bet siaip man maloniausi pasirode prancuzai.