Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Alpėse

QUOTE(luzere @ 2011 10 22, 17:27)
Dekui uz atsakyma. O, sakykit, kokio sudetingumo trasos? Vaziuojam visi, mano vyresnieji 14 ir 12 metu, tokie jau pramoke, slidinejo Slovakijoj ir Italijoj, nuo raudonu trasu visi leidziames gan drasiai:)
Ir dar-italai labai malonus bendrauti ir ta visa atmosfera tokia jauki, o girdejau, kad austrai pasipute, ir tas jauciasi, kad nesi lygus. Ar Jums tai nekliuvo?

Yra visokiu. Mano viduriukas irgi 14, slidineja nuo 4 metu, tikrai randa ka veikti. Mes, jei be dukrytes, tai tik raudonom ciuoziam, na ir kartais juodas aplankom. Na, sunus siemet bus antri metai, kai su snieglente, tai i juodas su ja nelenda biggrin.gif

O del zmoniu, tai man priesingai, kazkaip Italijoje turejau abu kartus nemalonumu, del ju kategoriskumo. Pas juos gerai, jei gerai, bet jei kas, tai nesukalbami tokie, negeranoriski (na, gal man taip papuole). O Austrijoj jau slidinejom kokius 7-8 kartus, kaip tik malonesni. Ir tvarka pas juos tokia tikresne. Bet siaip man maloniausi pasirode prancuzai.
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2011 10 22, 18:50)
O Austrijoj jau slidinejom kokius 7-8 kartus, kaip tik malonesni. Ir tvarka pas juos tokia tikresne.

Oi, dekui visoms uz komentarus, labai man pagelbejate apsispresti. Buvau nusiteikus kazkodel pries Austrija, o dabar nuraminot. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2011 10 22, 12:51)
Gal kas galetu patarti, kas butu arciau nei Livinjo Italijoje? Mastau apie Val Gardena ar Zell am see. Noretusi trasu ivairoves, apsigyvenimo prie keltuvo. Simet bandysim su mazyliu vaziuot 10 men, tai pasikeisdami priziuresim, nesinoretu gaisti laiko vazinejimams skibusu ar su savo auto.
O gal kas vaziavot su panasaus amziaus vaiku, kaip sekesi ir koki kurorta rinkotes?
Buciau labai dekinga uz bet kokia info.

Maniske nuo 3iu metu stovi ant slidziu ir taip kas met i Val Gardena. Mums ten pats, pats kurortas su vaikais wub.gif labai ramu, praktiskai vien seimos, pilna vaiku darzeliu..dukra vis kur tik nueidavom tai zaisliuku gaudavo (nuomojam slides - zaisliukas, einam pietaut - zaisliukas..vnz. po to jau bijodavom eiti kur, o vdrug toje vietoje sitaip vaiku nemyli? Mazoji tiek iprato, kad kai karta negavo tai buvo bais issizeidus lotuliukas.gif
Su vyru ar draugais, teko lankytis ir Sveicarijoje, Prancuzijoje, Slovakijoje, Cekijoje. tai vienareiksmiskai su vaikais tik Italija ir Val Gardena rolleyes.gif
uzsisakom visad apartamentus, per booking.com ne karto nenuvyle smile.gif be to viesbuciai, apartamentai ir t.t. nurodo savo aprasymuose kiek jie toli nuo vieno ar kito keltuvo..
Tame kurorte yra keletas miesteliu, tai patarciau jums rinkti Ortisei arbe San Cristina. jie didesnis ir turi net po kelis i skirtingas puses keliancius keltuvus smile.gif

Atsakyti
na o mes vakar su draugais/slidininkais susitikom dėl važiavimo į Alpes ir visai galvelė susisuko laugh.gif siūlo į Cervinia (IT) važiuot, gal kas buvo? kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
O mes po ilgų svarstymų, dvejojimų, abejojimų vakar užsisakėme Prancūzijos Alpėse - Savojoj, Valmeinier 1800 . Rašo, kad šeimyninis slidinėjimo kurortas, viešbutis ant vienos iš trasų thumbup.gif

Išvažiuojame pačiu brangiausiu metu unsure.gif , Užgavėnių savaitę, bet esame priklausomi nuo vaikų atostogų, tad kitaip neišeina...

Iškart užsakėme įrangos nuomą ir pasus, tad bent jau šitoje vietoje stiprokai pataupėme
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2011 10 23, 15:11)
O mes po ilgų svarstymų, dvejojimų, abejojimų vakar užsisakėme Prancūzijos Alpėse - Savojoj,  Valmeinier 1800 . Rašo, kad šeimyninis slidinėjimo kurortas, viešbutis ant vienos iš trasų  thumbup.gif

Išvažiuojame pačiu brangiausiu metu  unsure.gif , Užgavėnių savaitę, bet esame priklausomi nuo vaikų atostogų, tad kitaip neišeina...

Iškart užsakėme įrangos nuomą ir pasus, tad bent jau šitoje vietoje stiprokai pataupėme

Mane Prancuzijoje slidinejimas tuo labai zavi, kad nemazai viesbuciu yra ant trasu. Bet tas atstumas iki Prancuzijos.... Bandem ir lektuvu skristi, bet vistiek labai ilga kelione gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2011 10 23, 18:07)
Mane Prancuzijoje slidinejimas tuo labai zavi, kad nemazai viesbuciu yra ant trasu. Bet tas atstumas iki Prancuzijos.... Bandem ir lektuvu skristi, bet vistiek labai ilga kelione gaunasi.

mes ne iš Lietuvos keliaujame, tad mums atstumas tas pats - ar į Prancūziją, ar Italiją, ar Austriją... Visur apie 900 km ax.gif
Atsakyti
Matau, temele vel apmire smile.gif
Intensyviai dirbu slidinejimo planavimo klausimu, tad norejau paklausti, gal kas zinote skipasas Zell am see galioja tas pats ir Kaprune?
Tinklalapyje tai supratau kad flexible skipasas tai galioja, o paprastas?
Ir dar-gal kas galetu parekomenduoti apartamentus siame kurorte, kad butu prie trasu, vaziuojam su mazyliu, tai nenoriu i nezinia.
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2011 10 26, 16:18)
Matau, temele vel apmire smile.gif
Intensyviai dirbu slidinejimo planavimo klausimu, tad norejau paklausti, gal kas zinote skipasas Zell am see galioja tas pats ir Kaprune?
Tinklalapyje tai supratau kad flexible skipasas tai galioja, o paprastas?

nežinau, ar suprantate vokiškai, tačiau šiame puslapyje parašyta , kad paskutinėj lentelėj pasai galioja Zell am See ir Kaprune. Tačiau kokie jie brangūs g.gif

skipass kainos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 27 spalio 2011 - 12:19
QUOTE(Nata* @ 2011 10 27, 12:19)
nežinau, ar suprantate vokiškai, tačiau šiame puslapyje parašyta , kad paskutinėj lentelėj pasai galioja Zell am See ir Kaprune. Tačiau kokie jie brangūs  g.gif

skipass kainos

Dekui, angliskam variante nera prideta Kaprun, reiskia galioja abiejuose.
O del kainos tai cia vos ne pigiausi, nes kiek ziurejau Italijos keleta kurortu, gerokai daugiau-pvz. 1 suauges ir du vaikai (12,14metu) 6dienoms Val Gardena kaina skiriasi ~150 euru! O siaip tai aisku, ziauriai brangu...
Atsakyti
mes vis dėlto apsistojom ties Alpe di Siusi smile.gif
gal kas rekomenduotų nebrangios mašinų nuomos punktą Bergamo?
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2011 10 27, 12:40)
Dekui, angliskam variante nera prideta  Kaprun, reiskia galioja abiejuose.
O del kainos tai cia vos ne pigiausi, nes kiek ziurejau Italijos keleta kurortu, gerokai daugiau-pvz. 1 suauges ir du vaikai (12,14metu) 6dienoms Val Gardena kaina skiriasi ~150 euru! O siaip tai aisku, ziauriai brangu...

ai, važiuokit į Prancūziją, mes su 15 ir 11 metų vaikais būsime biggrin.gif
Tiesa, mūsų 15-metis ten jau skaitosi suaugęs, tačiau vis tiek už 6 dienas mes mokėsime 3 eurais mažiau nei jūs Kaprune tongue.gif
Atsakyti