Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 34 tema.

QUOTE(renachiuke @ 2011 01 03, 19:59)
Aga,grazi. Bet man blaze labai labai labai  4u.gif
natale 4u.gif  dabar kai vaziuosiu bus tik 2,5men praeje,bet vis viena jauciu pasidarysiu  doh.gif

o kaip ja rast FB?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 01 03, 19:51)
Emukas21 labai grazi esi:) ir suniukai tavo labai mieli:)

Aciu aciu , visos esam kazkuom grazios,nera negraziu zmoniu, bent jau man smile.gif ten mano mazi kudikiai blush2.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*sunshine* @ 2011 01 03, 20:13)
o kaip ja rast FB?smile.gif

Pas mane paieskok Grazina vardas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 03 sausio 2011 - 19:16
QUOTE(Emukas21 @ 2011 01 03, 20:15)
Aciu aciu , visos esam kazkuom grazios,nera negraziu zmoniu, bent jau man smile.gif ten mano mazi kudikiai  blush2.gif  wub.gif
Papildyta:
Pas mane paieskok Grazina vardas  smile.gif

Gražina Muchačiova?
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 01 03, 20:18)
Gražina Muchačiova?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrula @ 2011 01 03, 16:59)
Sveikutes. Su praejusiomis sventemis visas! Kad 2011-aisiais visu dantukai tik grazetu!

O as apsirgau, guliu su temperatura. Na nedidele ji, bet savijauta nekokia sad.gif Ryt puse desimtos ryte numatytas man breketu klijavimas ant apatiniu dantu (des metalinius, bet kazkokius mazesnius). Tai tiek laukiau to uzdejimo, kad nusprendziau del temperaturos nenukelineti. Ar ilgai trunka uzklijavimas breketu metaliniu? Nes man kai vidinius klijavo, tai truko gal 1,5 val (jie iskart visi klijuojasi).

Aš irgi biški su temperatūra, tai nežinau ar ryt eiti rolleyes.gif
Klijavimas neilgai bent man trūko, 20 matyt kokių min, na, gal 30 smile.gif

QUOTE(natale @ 2011 01 03, 19:31)
kad tik nebutu taip kaip mums buvo su musu plepalu temuke. susiburiavom skype ir musu tema SM  mire  ax.gif nes viska ten apsnekedavom

Abejoju, kad bus, juk FB jokios grupės neburiam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 03 sausio 2011 - 19:28
Registruojuos.. 4u.gif

Ačiū Džingai už temą.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 01 03, 20:20)
Registruojuos..  4u.gif

Ačiū Džingai už temą..  mirksiukas.gif

ačiū ir tau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, panos, sveikinu visas su Naujais 4u.gif

Dzinga, aciu uz temuke, labai fainai gavos kai pridejai pirma sypsenu su breketais, o gale be breketu thumbup.gif

QUOTE(Indrula @ 2011 01 03, 14:59)
Sveikutes. Su praejusiomis sventemis visas! Kad 2011-aisiais visu dantukai tik grazetu!

O as apsirgau, guliu su temperatura. Na nedidele ji, bet savijauta nekokia sad.gif Ryt puse desimtos ryte numatytas man breketu klijavimas ant apatiniu dantu (des metalinius, bet kazkokius mazesnius). Tai tiek laukiau to uzdejimo, kad nusprendziau del temperaturos nenukelineti. Ar ilgai trunka uzklijavimas breketu metaliniu? Nes man kai vidinius klijavo, tai truko gal 1,5 val (jie iskart visi klijuojasi).

o tai tu ant apatiniu desies paprastus breketus, t.y. ne vidinius, taip?
beje linkiu greiciau pasveikti 4u.gif

QUOTE(natale @ 2011 01 03, 15:08)
as tai ateiciau, nes paskui neaisku kiek laukti eiles reikes. o klijavimas apie pusvalandi uztruks wink.gif
Papildyta:

vizitas vasario viduri. Uzrase mane pusvalandziui. 15 min pagal plana nuimti Herbsta ir 15 min suklijoti breketus  bigsmile.gif  user posted image
labai labai laukiu  rolleyes.gif

ar gali patiketi kaip greitai laikas bega, dar menuo ir jau busi be baisiojo herbsto, kokia tu saunuole 4u.gif
Papildyta:
Mezone, labai faina nuotraukyte tavo eglutes su katyte smile.gif

TacTic, neitiketini pokyciai pas tave per 6 savaites, tiek dantukai i lanka suejo, tiek desinej pusej viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už naujus namukus 4u.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 01 03, 21:18)
Sveikos, panos, sveikinu visas su Naujais  4u.gif

Dzinga, aciu uz temuke, labai fainai gavos kai pridejai pirma sypsenu su breketais, o gale be breketu  thumbup.gif
[...]

aha, čia mano tokia idėja buvo. :}}}
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 01 03, 19:34)
Nieks pas mane nevyksta,vizitas uz 3savaiciu...Taip man ir neatsaket kiek kartu i metus darotes higiena?[/i]

Aš kas 4 mėn., mano ortodontė sakė, kad dažniausiai galima kas 3 mėn. daryti bet kaip ten iš tiesų tai neįsivaizduoju smile.gif

QUOTE(renachiuke @ 2011 01 03, 19:59)
Aga,grazi. Bet man blaze labai labai labai  4u.gif

ačiū ačiū bigsmile.gif malonu visgi blush2.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 03, 20:28)
Aš irgi biški su temperatūra, tai nežinau ar ryt eiti  rolleyes.gif

aš ėjau neseniai visa apsisnargliavus ir kostinti, bet viskas ok, kadangi vizitas truputis, nespėjau net sukosėti biggrin.gif

Man vizitas ryyyyt thumbup.gif spėju nieko lb nedarys, bet vis tiek laukiu wub.gif
Atsakyti
tikrai blaze esi labai israiskingu bruozu ir labai miela;)
Atsakyti