O as be facebook gyvenu
Labas rytas
O as be facebook gyvenu
O as be facebook gyvenu
Sveikos, su Naujaisiais 
Pas mane tokios naujienos, kad dar daugiau gelsta, pilkeja apacia, nes ten breketai, nors jau ir spjoviau i visus prietarus ir naudoju balinamaja Lacalut. Kur buvo rauti penktukai, tai viena puse jau senokai tobula, tik iltis ir priekiniai dantys atrodo lyginant su tolesniais zymiai auksciau, na bet tikiuosi slifavimo ar kad kitaip apsitvarkys, nuses kazkaip
o mano besioziuojanti puse dar tik puse velnio. Kur buvo rautas penktukas, tai vis dar yra tarpas, aisku jau ne toks koks buvo, bet uztat koks tarpas pries paskutini krumini
grynai kaip vieno danties tenais nera. Zodziu, ta puse man labai letai slenka ir taip kaip sachmatu tvarka: jei vienas pasislenka, tai kitur tarpas atsiranda. O ana puse greitai visa susislinko ir nebuvo tokiu nesamoniu. Man labai baisu, kad ta apatine vielyte, kai jau bus viskas baigta neislaikys tu dantu, nes jie tiek issiderine, issivaikscioje
O vielyte laikys tik iki iltiniu, kruminiu juk ne. Zodziu, pas mane lyg uzkereta, lyg pati gamta nenoretu, kad man butu tie dantys sutvarkyti. Liudna tikrai
Pas mane tokios naujienos, kad dar daugiau gelsta, pilkeja apacia, nes ten breketai, nors jau ir spjoviau i visus prietarus ir naudoju balinamaja Lacalut. Kur buvo rauti penktukai, tai viena puse jau senokai tobula, tik iltis ir priekiniai dantys atrodo lyginant su tolesniais zymiai auksciau, na bet tikiuosi slifavimo ar kad kitaip apsitvarkys, nuses kazkaip
Ačiū Džinga už naują temelę, kuri yra labai graži
Taip pat ajajaj už eglutės pagyrimą
Na žiūriu užvedžiau čia savo kalbom apie ta Fb tai jei norit ir mane ten pamatyt surasit mane kaip Anželika Šelmakova. Congeniality nepergyvenk turėsi tuos dantukus gražius gal ir nevisiškai tobulus, bet juos turėsi, o ir savęs nenuvertink taip, pas mane irgi beveik niekas nesikeičia, nervuoja , bet gi nieko nepakeisi tiesiog reikia laukti, laukti ilgai ir nuobodžiai... :/
QUOTE(Svajaaa @ 2011 01 04, 15:23)
O as nelinkusi isvios komentuoti ka parase,nes dantu savo nerodo,o abejoju ar kiekviena turi labai lakia vaizduote,kad pamatyti situacija 
Taigi vargsas zmogus atejo pasiguost...
Sveikos. Aš jau breketuota šimtu procentu - šiandien papuošiau apatinius dantukus metaliniais bereketais. Ėjau visa serganti, bet uždėjo greitai, tai iškenčiau procedūrą. Dabar namuose gydysiuos toliau.
Šiandien atrodo, kad kai uždėjo vidinius viršuje, viskas buvo patogiau, bet tikriausiai tai tik pirmos dienos įspūdis. Tikiuosi greitai apsiprasti
Kai uždėjo šiandien breketus, įsitikinau, kokie apačioje kreivi mano dantys - ta vielutė išlankstyta kaip tik nori. Na bet situacija, tikiuosi, keisis į gerą kasdien.
Gal kas atsiųstų man prisijungimą į albumą? Įmesčiau savo grožius vakare.
Šiandien atrodo, kad kai uždėjo vidinius viršuje, viskas buvo patogiau, bet tikriausiai tai tik pirmos dienos įspūdis. Tikiuosi greitai apsiprasti
QUOTE(Indrula @ 2011 01 04, 17:40)
Sveikos. Aš jau breketuota šimtu procentu - šiandien papuošiau apatinius dantukus metaliniais bereketais. Ėjau visa serganti, bet uždėjo greitai, tai iškenčiau procedūrą. Dabar namuose gydysiuos toliau.
Kai uždėjo šiandien breketus, įsitikinau, kokie apačioje kreivi mano dantys - ta vielutė išlankstyta kaip tik nori. Na bet situacija, tikiuosi, keisis į gerą kasdien.
Sveikinu
Mano nuotraukytes jau fotki albume. Kai ziuriu i nuotraukas, taip baisiai man tie dantys mano atrodo. Veidrodyje jau ipratus prie nuvaziavusio centro virsuje, o nuotraukose negaliu ziuret...
QUOTE(Indrula @ 2011 01 04, 16:34)
Mano nuotraukytes jau fotki albume. Kai ziuriu i nuotraukas, taip baisiai man tie dantys mano atrodo. Veidrodyje jau ipratus prie nuvaziavusio centro virsuje, o nuotraukose negaliu ziuret...
Isivazduoju kaip sunku su higiena,nesiojant tokius breketus
as tai galvoju,kai nesioji breketus paprastai,tai labai lauki,kol nuims ir pamatysi rezulatata,kaip tie dantys atrodo,nu bent jau as ziauriai laukiau,o vidiniai,tai matai juo svisada ,ner nieko ypatingo ta diena
QUOTE(Svajaaa @ 2011 01 04, 17:54)
Isivazduoju kaip sunku su higiena,nesiojant tokius breketus
Bus viskas grazu,praples manau zandikauli ,sypsena platesne atrodys,sutvarkys viska.
as tai galvoju,kai nesioji breketus paprastai,tai labai lauki,kol nuims ir pamatysi rezulatata,kaip tie dantys atrodo,nu bent jau as ziauriai laukiau,o vidiniai,tai matai juo svisada ,ner nieko ypatingo ta diena
Na pradzioje gal kiek buvo vargelio su vidiniu prieziura, bet pripratau. Siandien daktare dar sake, kad su tais isoriniais dar kruopsciau reikia valyti, nes pats breketas dengia nedaug danties pavirsiaus. O vidiniai breketai uzdengia beveik viska, todel jei lieka kiek apnasu ant metalo, sake nieko baisaus. Per pirma vidiniu breketu paverzima pagyre, kad priziuriu gerai, neturi prie ko prikibti. Ryte vakare aisku su visais tarpdanciu sepeteliais, siulais zaidziu, o dienos begyje po valgio nebent prasiskalauju.
Po vidiniu breketu nuemimo gal ir nebus to "wow", bet uztat kasdien matau, kaip sypsena tiesesne ir grazesne darosi
QUOTE(Indrula @ 2011 01 04, 18:34)
Idomiai idomiai tie vidiniai breketai atrodo
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 01 04, 19:02)
Idomiai idomiai tie vidiniai breketai atrodo
O pas tave centras nuvaziaves del istraukto iltinuko, taip? Ar man vaidenas? 
Taip, seniai kazkada issiprasiau pas viena daktara, kad israutu per aukstai isdygusi iltini. Tada galvojau, kad breketu niekad gyvenime nenesiosiu. O va dabar bus vargo su centru atstatymu.