Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 34 tema.

Sveikutės smile.gif Kaip mane suklaidino ortodontė pas kurią šiandien buvau (Viktorija Krusinkienė ar kokia ten), nuėjau dėl įdomumo ką sakys, nes taip tai aš jau savo ortodontė išsirinkus (Eurika Kazakevičienė) jau ir breketukai užsakyti ir sausio 31d deda. Žodžiu man sakė protinių dantų nereikia rauti ir be to yra tokia rizika kaip rauna protinius dantis kad pažeis nervą kad bus nejautri ta pusė.. Chirurgas kuris raus, turi gerai viską apžiūrėt ir įvertinti, o man raus KMUK studentas-rezidentas.. doh.gif O Kazakevičienė sakė kad rauti, kadangi mano dantukai yra tiek viršui tiek apačioje susigrudę(nėra vietos). Bijau dabar, nes pirmadienį man paskirta protinių dantų rovimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 01 15, 23:44)
o kiek kainuos dantenas pasitvarkyti?

nezinau, neklausiau. as tik po kokiu 3 menesiu eisiu. nes dabar ir pinigu nelabai turiu... o po 3 men sake ateit pasirodyt kaip dantukai laikos. tai tuo paciu ir uzsirasysiu del dantenu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 01 16, 01:05)
Sveikutės  smile.gif  Kaip mane suklaidino ortodontė pas kurią šiandien buvau (Viktorija Krusinkienė ar kokia ten), nuėjau dėl įdomumo ką sakys, nes taip tai aš jau savo ortodontė išsirinkus (Eurika Kazakevičienė) jau ir breketukai užsakyti ir sausio 31d deda. Žodžiu man sakė protinių dantų nereikia rauti ir be to yra tokia rizika kaip rauna protinius dantis kad pažeis nervą kad bus nejautri ta pusė.. Chirurgas kuris raus, turi gerai viską apžiūrėt ir įvertinti, o man raus KMUK studentas-rezidentas..  doh.gif  O Kazakevičienė sakė kad rauti, kadangi mano dantukai yra tiek viršui tiek apačioje susigrudę(nėra vietos). Bijau dabar, nes pirmadienį man paskirta protinių dantų rovimas  unsure.gif

Jei dantukai susigrude manau tikrai rauti reikia. dauguma gydytoju turi nuomone kad protiniai nereikalingi. Sako dabar ES salyse praktikuoja toki dalyka kaip protiniu salinimas, nesvarbu ar jie gerai auga, ar gulintys.
Rezidentus visada priziuri daktarai su gera praktika mirksiukas.gif ramybes ir be panikos 4u.gif
Rizika yra visada, bet kaip gi mes be to sampano drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif

Kavyte, didziausi sveikinimai, labai graziai atrodo 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir su savo metaliniais daugiau ir plačiau šypsausi nei be breketų būdama laugh.gif

Ai ir kažkaip durnai, kur yra vienoje vietoje tarpelis, ten kažkaip dantena nusileidusi, kaip patinusi atrodo g.gif vizitas tik po daugiau nei mėn g.gif bet gal čia nieko rimto su ta dantena..

Esha, tai tu šiepkis, kad dantys matytųsi, tada lūpos geriau atrodys biggrin.gif Nes kai taip šypsaisi, lūpos keistai, na, čia visoms taip su breketais, bent aš iš karto pagal lūpų padėtį matau, kad mergaitė su breketais yra smile.gif

blinge, bučiuotis netrukdo lotuliukas.gif nors su viršum ir apačia nebandžiau, ti su viršum lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kavyte, rezultatai puikūs, labai gražūs dantukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 sausio 2011 - 11:25
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 16, 12:24)

Esha, tai tu šiepkis, kad dantys matytųsi, tada lūpos geriau atrodys biggrin.gif  Nes kai taip šypsaisi, lūpos keistai, na, čia visoms taip su breketais, bent aš iš karto pagal lūpų padėtį matau, kad mergaitė su breketais yra smile.gif

AHA,tikrai matosi,kas nesioja breketus ir ne tik mergaites biggrin.gif O vat pas mane nesimato smile.gif Nebent nuotraukose matos,kai nori issisiept,tada persigalvoji ir slopini sypsena nerodant dantu biggrin.gif

Kavyte,nu super 4u.gif Man tai atrodo kaip greit tau nueme,tiek ilgai nesilankei,del to turbut. O tau nueme virsu ta pacia diena kaip man uzdejo,tik metu skirtumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 01 16, 02:05)
Sveikutės  smile.gif  Kaip mane suklaidino ortodontė pas kurią šiandien buvau (Viktorija Krusinkienė ar kokia ten), nuėjau dėl įdomumo ką sakys, nes taip tai aš jau savo ortodontė išsirinkus (Eurika Kazakevičienė) jau ir breketukai užsakyti ir sausio 31d deda. Žodžiu man sakė protinių dantų nereikia rauti ir be to yra tokia rizika kaip rauna protinius dantis kad pažeis nervą kad bus nejautri ta pusė.. Chirurgas kuris raus, turi gerai viską apžiūrėt ir įvertinti, o man raus KMUK studentas-rezidentas..  doh.gif  O Kazakevičienė sakė kad rauti, kadangi mano dantukai yra tiek viršui tiek apačioje susigrudę(nėra vietos). Bijau dabar, nes pirmadienį man paskirta protinių dantų rovimas  unsure.gif

be panikos. man operavo visus keturis protinius (buvo net neišdygę). reikalauk fotkių, kitaip nesiduok jokiu būdu. Nes pvz mano vienas protinis šaknimis buvo apsivijęs tą nervą, jein būtų pvz rovę ir be fotkės-amen biggrin.gif
taip kad spjauk į visus raminimus ir reikalauk fotografijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blinge @ 2011 01 15, 19:29)
turiu toki idomu klausima , manau bus tos kurios gales atsakyti. O breketai buciuotis netrugdo ?  biggrin.gif  biggrin.gif

Manau netrukdo nei vienai, pradžioj man tik buvo toks psichologinis diskomfortas, pergyvenau kaip per pirmą kartą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Kavytė @ 2011 01 15, 19:59)
idejau savo dantuku foto po nuemimo i musu albumiuka, kam idomu  4u.gif

Suuuuper wub.gif wub.gif wub.gif nuostabūs rezultatai!

Jau apie šypsenas prakalbom, tai aš mažiau šypsausi su breketais, nei buvau be jų. Nors jau pripratau beveik ir pasimiršta, kad juos turiu, tai ir šypsaus vėl. Bet jei prisimenu, tai kartais šypseną ir nuslepiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 01 16, 01:05)

Mano asmenine nuomone - jei yra galimybee, stengtis dantis issaugoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 16, 12:24)
be panikos. man operavo visus keturis protinius (buvo net neišdygę). reikalauk fotkių, kitaip nesiduok jokiu būdu. Nes pvz mano vienas protinis šaknimis buvo apsivijęs tą nervą, jein būtų pvz rovę ir be fotkės-amen biggrin.gif 
taip kad spjauk į visus raminimus ir reikalauk fotografijų smile.gif

Kas ten per fotografijos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(radviliux @ 2011 01 16, 13:16)
Mano asmenine nuomone - jei yra galimybee, stengtis dantis issaugoti.  smile.gif

Bet sakė kad bus atsikišę dantys, gražia forma pasakė kaip arklio blink.gif
Atsakyti
Aš tai manau šalinti, nes tie protiniai dantys ir vieni tų kurie dažniausiai genda, nes maisto likučiai pasilieka ten ir sunku išvalyti, nu sunkiai prieinama šepetėliui, todėl ankčiau ar vėliau juos šalina smile.gif
Atsakyti
Kažin man KMUK taikytų sedaciją jei apačioje 2 retinuoti dantys ir vienas viršui jau pilnai išdygęs? Man sakė kad du vienoj pusėj šalins, bet jei gerai viskas eisis, tai kartu ir tą trečią ištrauktų unsure.gif Bijau kad nesugis man iki breketų dėjimo dienos (sausio 31d).. Bet gal neturi labai didelės reikšmės breketų dėjimui neužgiję skylės?
Atsakyti