QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 16, 20:49)
žinok jau nepamenu. jei matosi panoraminėj šaknys-puiku, jos ir pakanka gydytojams.
Bent jau aš tai neskiriu kur tos šaknys
QUOTE(Mingin @ 2011 01 16, 20:47)
Tiksliai nepamenu... Bet tipo kol neužsitraukę normaliai žaizdos - lengviau kažkaip dantukus norimom kryptim išstumdyt į tų vietas... Kažkas panašaus
QUOTE(Twista @ 2011 01 16, 20:58)
Tiksliai nepamenu... Bet tipo kol neužsitraukę normaliai žaizdos - lengviau kažkaip dantukus norimom kryptim išstumdyt į tų vietas... Kažkas panašaus 
Realiai pagalvojus tai galimas variantas, bet nesu ortodontė
QUOTE(Mingin @ 2011 01 16, 22:52)
Bent jau aš tai neskiriu kur tos šaknys
Viena ortodontė sakė kad kažkoks nervas kliudo vieną protinį dantį..
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 16, 21:16)
Tikiuos rezidentas matys tuos nervus
Mano iltinuko matosi sulig kiekviena daugiau! :>
va, aš savo pilnametystę paminėjau savaitgalį, bet viena draugė matyt pamiršo kad turiu breketus ir padovanojo migdolinius dražė... *****, valgau ir bijau kokį breketą nulaužt, nes su priekiu negaliu kramtyt juk.;/
va, aš savo pilnametystę paminėjau savaitgalį, bet viena draugė matyt pamiršo kad turiu breketus ir padovanojo migdolinius dražė... *****, valgau ir bijau kokį breketą nulaužt, nes su priekiu negaliu kramtyt juk.;/
QUOTE(Meeeta @ 2011 01 16, 18:59)
Jungiuos prie jūsų smagaus būrio
Gruodį buvau konsultacijoje pas gydytoją Diana Baubinienę, labai man patiko jos siūlomi breketai (vadinami 'liežuviniai')
Tai juos ir pasirinkau. Aišku, man reikėjo šalinti 4 dantuką. Traukė stomatologė sveiką dantį, po to 2 savaites skaudėjo... Gėriau nuskausminamuosius, nors nesu iš tų, kurios netveria skausmo, bet šiuo atveju jau buvau trupoutį pradėjus ir gailėtis , kad visą tai pradėjau. Na, bet dabar jau skausmo nebėr ir už savaitės planuoju apsilankyt pas gydytoją
O ten jau matysim kaip bus 
Gruodį buvau konsultacijoje pas gydytoją Diana Baubinienę, labai man patiko jos siūlomi breketai (vadinami 'liežuviniai')
Sveika prisijungus
QUOTE(Džinga @ 2011 01 16, 22:36)
Mano iltinuko matosi sulig kiekviena daugiau! :>
Džiugu kad vis daugiau matos
QUOTE(Mingin @ 2011 01 16, 23:47)
Džiugu kad vis daugiau matos
Su praėjusiu
Tai pabandyk čiulpt, gal kaip nors porą įveiksi 
pabandyk kada nors sučiulpt riešutą.
aaa, šiandien jau pusę keturių maždaug būsiu pas Damušienę. :}} ir danties jau daugiau išlindoo, aaa kaip fainai. :}
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 16, 21:45)
man uždėjo breketus tik po trijų sav.nuo rovimo.
O man uždėjo po 2sav. po rovimo
QUOTE(Mezonė @ 2011 01 16, 20:05)
Tikrai laukiu tos akimirkos kai issisiempsiu grazia sypsena
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2011 01 17, 00:59)
Sveika prisijungus
dar viena į vidinių breketisčių grupę, gal po kiek metų tų paprastų nebeliks, o tik vidiniai 
Tie vidiniai tai cia puiki iseitis
Papildyta:
QUOTE(Mingin @ 2011 01 16, 20:07)
jo, brangesni nei paprasti, bet labai, labai norejau, kad nesimatytu man ju , tai ir pasirinkau