Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 34 tema.

žinok jau nepamenu. jei matosi panoraminėj šaknys-puiku, jos ir pakanka gydytojams.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 16, 20:49)
žinok jau nepamenu. jei matosi panoraminėj šaknys-puiku, jos ir pakanka gydytojams.

Bent jau aš tai neskiriu kur tos šaknys g.gif Viena ortodontė sakė kad kažkoks nervas kliudo vieną protinį dantį..
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 01 16, 20:47)
O nesakė kodėl taip? blink.gif

Tiksliai nepamenu... Bet tipo kol neužsitraukę normaliai žaizdos - lengviau kažkaip dantukus norimom kryptim išstumdyt į tų vietas... Kažkas panašaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 01 16, 20:58)
Tiksliai nepamenu... Bet tipo kol neužsitraukę normaliai žaizdos - lengviau kažkaip dantukus norimom kryptim išstumdyt į tų vietas... Kažkas panašaus biggrin.gif

Realiai pagalvojus tai galimas variantas, bet nesu ortodontė biggrin.gif Tikiuos nesakys mano ortodontė kad dar laukt pakol užgis huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 01 16, 22:52)
Bent jau aš tai neskiriu kur tos šaknys  g.gif  Viena ortodontė sakė kad kažkoks nervas kliudo vieną protinį dantį..

biggrin.gif tai jums ir nereik skirt. gydytojas turi matyt ir spręst, ką daryt. jei nervą liečia pavojingai ar šaknys susikryžiabusios (maniškio buvo apkabinusios šaknį), tada pavojinga, ir matyt negalima raut, tik operuot.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 16, 21:16)
biggrin.gif tai jums ir nereik skirt. gydytojas turi matyt ir spręst, ką daryt. jei nervą liečia pavojingai ar šaknys susikryžiabusios (maniškio buvo apkabinusios šaknį), tada pavojinga, ir matyt negalima raut, tik operuot.

Tikiuos rezidentas matys tuos nervus unsure.gif o jei pas mane retinuoti dantys, tai manau bus operacija o ne paprastas rovimas g.gif
Atsakyti
Mano iltinuko matosi sulig kiekviena daugiau! :>
va, aš savo pilnametystę paminėjau savaitgalį, bet viena draugė matyt pamiršo kad turiu breketus ir padovanojo migdolinius dražė... *****, valgau ir bijau kokį breketą nulaužt, nes su priekiu negaliu kramtyt juk.;/
Atsakyti
QUOTE(Meeeta @ 2011 01 16, 18:59)
Jungiuos prie jūsų smagaus būrio  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Gruodį buvau konsultacijoje pas gydytoją Diana Baubinienę, labai man patiko jos siūlomi breketai (vadinami 'liežuviniai')  blush2.gif  Tai juos ir pasirinkau. Aišku, man reikėjo šalinti 4 dantuką. Traukė stomatologė sveiką dantį, po to 2 savaites skaudėjo... Gėriau nuskausminamuosius, nors nesu iš tų, kurios netveria skausmo, bet šiuo atveju jau buvau trupoutį pradėjus ir gailėtis , kad visą tai pradėjau. Na, bet dabar jau skausmo nebėr ir už savaitės planuoju apsilankyt pas gydytoją  biggrin.gif  O ten jau matysim kaip bus smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif dar viena į vidinių breketisčių grupę, gal po kiek metų tų paprastų nebeliks, o tik vidiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 01 16, 22:36)
Mano iltinuko matosi sulig kiekviena daugiau! :>
va, aš savo pilnametystę paminėjau savaitgalį, bet viena draugė matyt pamiršo kad turiu breketus ir padovanojo migdolinius dražė... *****, valgau ir bijau kokį breketą nulaužt, nes su priekiu negaliu kramtyt juk.;/

Džiugu kad vis daugiau matos smile.gif Su praėjusiu clap_1.gif Tai pabandyk čiulpt, gal kaip nors porą įveiksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 01 16, 23:47)
Džiugu kad vis daugiau matos smile.gif Su praėjusiu  clap_1.gif Tai pabandyk čiulpt, gal kaip nors porą įveiksi  biggrin.gif

pabandyk kada nors sučiulpt riešutą. lotuliukas.gif
aaa, šiandien jau pusę keturių maždaug būsiu pas Damušienę. :}} ir danties jau daugiau išlindoo, aaa kaip fainai. :}
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 16, 21:45)
man uždėjo breketus tik po trijų sav.nuo rovimo.

O man uždėjo po 2sav. po rovimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mezonė @ 2011 01 16, 20:05)
Sveikinu prisijungusi, o gailėtis nėra dėlko viskas dėl gražių dantukų  tongue.gif

Tikrai laukiu tos akimirkos kai issisiempsiu grazia sypsena biggrin.gif Aciu uz palaikyma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2011 01 17, 00:59)
Sveika prisijungus 4u.gif  dar viena į vidinių breketisčių grupę, gal po kiek metų tų paprastų nebeliks, o tik vidiniai biggrin.gif

Tie vidiniai tai cia puiki iseitis smile.gif Nelabai norejau paprastu breketu del to, kad matosi jie blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mingin @ 2011 01 16, 20:07)
Brangūs liežuviniai, taip?  smile.gif

jo, brangesni nei paprasti, bet labai, labai norejau, kad nesimatytu man ju , tai ir pasirinkau rolleyes.gif
Atsakyti