Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 34 tema.

QUOTE(martini_girl @ 2011 01 22, 19:53)
Sveikos merginos!
Jau kuri laika sekiau jusu temas ir nusprendziau parasyti  4u.gif Labai noreciau susideti breketukus, bet mane kankina keli klausimai...Pirmiausiai, mano dantukai nera labai kreivi, kaip pvz, paskutineje foto, kur tu dantu iki galo net ir neistiesino...Na, ir nezinau ar verta juos detis, kai labai dideles problemos ir nera, bet man nepatinka mano antrukai, jie pasisuke gal kokiu 46 laipsniu kampu nuo pirmuku, na ir sypsena gaunas tada siaura, man sitaip grazu net silpna plati sypsena, su visais priekiniais tiesiais dantukais  ax.gif Kita problema yra dantuku rovimas...mano zandikaulis tikrai pilnas, isdyge ir protiniai, ir kur slinktis priekiniams tikrai nebutu, tad manau man reiktu rauti dantis.

Sveika. Pirmiausiai tai aš tau patarčiau eit į konsultaciją ir išsiaiškint koks tau būtų taikomas gydymo būdas, nes tikrai ne visada rauna dantis mirksiukas.gif mano pvz buvo irgi belekaip susigrūdę ir apatiniai ir viršutiniai, bet man nerovė nei vieno danties, nors aš prieš pirmą konsultaciją buvau nusiteikus išgirs kad bent kokius du dantis teks traukt biggrin.gif tai vat... o jei tas dantukas vienas pas tave nekoks, tai tiesiog po ortodontinio teks jį protezuot ax.gif ir patariu kuo greičiau kreiptis į ortodontą ir dėtis breketus, nes nieks taip nepuošia kaip graži šypsena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2011 01 23, 14:30)
Sveika smile.gif
O sakykit jei reikia salint sestuka ar penktuka ar bet kuri kita vienoj pusej, reikia ir kitoj?ar buna taip, kad uztenka tik viena is vis danti pasalint?

Jei traukia, tai traukia abiejose pusese, kad butu simetrija smile.gif
Minejai, kad pas tave siauras zandikaulis ar pan. Tai yra Damon breketai, kurie ji siek tiek praplecia ir taip galima isvengti dantu traukimo. Gal tau tiktu toks variantas, bet vis tiek turi pasikonsultuoti, nes kai kuriais atvejais jie netinka. As irgi nesioju Damon, bet vis tiek istrauke 4 dantis, nes kitaip niekaip man jie nebutu tilpe. Taip kad kiekvienas atvejis individualus ir pati sau diagnozes nenusistatysi tikriausiai smile.gif
Atsakyti
Idejau kelias naujas nuotraukeles, jei kam idomu. Nelabai man kaip iseina tuos dantukus nufotografuot graziai, tad sorriukas uz nekokia kokybe. blush-anim-cl.gif Iltinukas labai akivaizdziai pajudejes clap.gif ,o siaip kaip ir nieko ypatingo. smile.gif Ai, dar kazkaip virsutinio zandikaulio dantukai pasvire i viena puse,nelabai kaip atrodo,bet gal ateis laikas ir issitiesins. Realybej taip labai nesimato,tik nuotraukose. O tas 6-uko tarpas irgi jau truputi pamazejes,labai nedaug bet matosi jau,tik gaila kad neiseina pafotografuoti. doh.gif Sake ortodonte per breketu dejima,kad gal kita karta jau ir protini man prikabins,jei jo daugiau pasirodys. smile.gif
Atsakyti
sveikos panos 4u.gif as buvau isvykus savaitei atostogu, galvojau jau bus nauja tema, bet dar spejau smile.gif
rytoj pirmas vizitas po breketu nuemimo, ziuresim, gal sumazins ploksteliu nesiojimo laika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 01 23, 17:35)
Idejau kelias naujas nuotraukeles, jei kam idomu.

Jau neblogas vaizdelis, tik reikia tą pasvirimą patiesint ir visai gerai bus.. thumbup.gif O pas tave apačioj Damon'ai, taip?
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 01 23, 16:48)
Jau neblogas vaizdelis, tik reikia tą pasvirimą patiesint ir visai gerai bus..  thumbup.gif  O pas tave apačioj Damon'ai, taip?

Aciu. 4u.gif Tas pasvirimas pas mane del to kad viena iltis yra israuta pries kelis metus. O gal dar ir tas tempimas iltinuko toks nemenkas nedadeda. Viliuosi kad istiesins,dar tik pradzia... ax.gif
Taip,metaliniai damonai pas mane apacioj. mirksiukas.gif
Atsakyti
beprotiskai_fantastiska ir pantera negra, taip tikrai zinau, kad pati gydymo plano nesusidarysiu ir skaitineju apie klinikas del konsultacijos, tiesiog labai smalsu kaip ten su tais rovimais buna, ir kaip su sestuku, kai jo situacija tokia popraste rolleyes.gif jus jau daug ka man paaiskinote, dabar kaip man tokiai pradedanciajai truputi lengviau jau ir pas ortodonta eit, kai pati si ta zinau ir nesu visiskai zalia doh.gif lotuliukas.gif
pantera negra, o pas tave tie Damon breketai, kurie labiau praplecia lanka, keista kad vis tiek 4 reikejo traukt...mhmmm kaip tokio varianto nenoreciau labai jau mane gasdina tas dantu rovimas doh.gif o kuom jie dar ypatingi?jie ir brangesni tikriausiai?

ir kur patartumet nelabai brangiai nueit konsultacijai vilniuje ax.gif ?tu kliniku tai beveik kiekvienoj gatvej, sunku issirinkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 01 23, 18:14)
Aciu.  4u.gif  Tas pasvirimas pas mane del to kad viena iltis yra israuta pries kelis metus. O gal dar ir tas tempimas iltinuko toks nemenkas nedadeda. Viliuosi kad istiesins,dar tik pradzia...  ax.gif
Taip,metaliniai damonai pas mane apacioj.  mirksiukas.gif

Tai aišku, kad viską ištiesins.. mirksiukas.gif Nelabai ten baisiai ir pakrypę.. irnesakyk.gif
Aš ir galvoju, kad viršutiniai pas tave, tai lygiai tokie kaip mano, o apačia kitokia.. Tai ir pagalvojau, kad bus Damon, nes pas mane apačioj Smart Clip'ai, ir išvaižda iškart skirias.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2011 01 23, 18:19)
pantera negra, o pas tave tie Damon breketai, kurie labiau praplecia lanka, keista kad vis tiek 4 reikejo traukt...mhmmm kaip tokio varianto nenoreciau labai jau mane gasdina tas dantu rovimas  doh.gif o kuom jie dar ypatingi?jie ir brangesni tikriausiai?

Matai, pas mane labai siauras zandikaulis ir siaip reiketu daryti operacija, kurios metu prapleciamas zandikaulis, bet as jos atsisakiau, nes cia jau per daug drastiska man atrodo schmoll.gif Del to teko traukti dantis, kad atsirastu vietos kitiems dantukams. Nesigasdink anksciau laiko, nes gal tau net nereikes traukti biggrin.gif o ir siaip nera taip baisu kaip is salies atrodo smile.gif
Taip, Damonai brangesni. Su jais retesni vizitai pagal viska turetu buti, bet cia gal labiau reklama, nes ir su geleziniais daug kas eina kas 6-8 savaites...
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 01 23, 18:47)
sveikos panos  4u.gif  as buvau isvykus savaitei atostogu, galvojau jau bus nauja tema, bet dar spejau smile.gif
rytoj pirmas vizitas po breketu nuemimo, ziuresim, gal sumazins ploksteliu nesiojimo laika smile.gif

o as galvoju kur tu dingus. bigsmile.gif laukiam tavo vizito, idomu ka pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 01 23, 19:35)
Idejau kelias naujas nuotraukeles

Dantukai tikrai jau pasitiesine thumbup.gif As net nepastebejau, kad pas tave ilties nera kol nepasakei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 01 23, 20:31)
Dantukai tikrai jau pasitiesine  thumbup.gif  As net nepastebejau, kad pas tave ilties nera kol nepasakei blush2.gif

Aciu. 4u.gif Pas mane tas 4-ukas pasistumes i jo vieta,o jis toks smailokas gal del to. Iltinukas buvo ant 4-uko ir 2-uko isdyges,ir man ji isrove,tai jo vieta uzeme 4 ir 2 su 1 pasislinko. Del to centras nuvaziaves. doh.gif
Atsakyti