Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 34 tema.

QUOTE(martini_girl @ 2011 01 22, 18:53)
Sveikos merginos!
Jau kuri laika sekiau jusu temas ir nusprendziau parasyti  4u.gif Labai noreciau susideti breketukus, bet mane kankina keli klausimai...Pirmiausiai, mano dantukai nera labai kreivi, kaip pvz, paskutineje foto, kur tu dantu iki galo net ir neistiesino...Na, ir nezinau ar verta juos detis, kai labai dideles problemos ir nera, bet man nepatinka mano antrukai, jie pasisuke gal kokiu 46 laipsniu kampu nuo pirmuku, na ir sypsena gaunas tada siaura, man sitaip grazu net silpna plati sypsena, su visais priekiniais tiesiais dantukais  ax.gif Kita problema yra dantuku rovimas...mano zandikaulis tikrai pilnas, isdyge ir protiniai, ir kur slinktis priekiniams tikrai nebutu, tad manau man reiktu rauti dantis. Is vienos puses gal ir gerai, nes turiu viena krumini sestuka, kuris yra ant ribos, na plombuotas, bet jam reiktu estetinio protezavimo, tai gal jei deciaus breketus, ji reiktu salint, o estetinis protezavimas manau kainuoja kaip puse breketu kainos...gal kam buvo panasi situacija?
Na ir trecioji problema, tai kad as nuo rudens planuoju isvykti i uzsieni...kazint jei cia susideciau, ar  paskui kitas gydytojas sutiktu testi gydyma nuo vidurio?nes daznai skraidyti butu keblu... Na prirasiau cia romana, bet tikiuos kas nors gales pakomentuoti ir padet apsispresti  4u.gif
p.s. jei ideciau savo foto dantuku, gal galetumet pakomentuot, na parasyt ar jusu manymu verta tiesintis? Tik cia as naujoke, neisivaizduoju kaip tai padaryt, reiktu dar ir paaiskinimo  4u.gif

Sveika prisijungus wink.gif) Na apie situacija tavo kalbet yra sunku nepamacius tavo dantuku tad... Bet seip jei antrukai nepatinka tau juos sutvarkytu ir praplatintu breketai dantu lanka smile.gif Na del brektu dejimo cia tai nezinau manau, kad nelabai nes kiekvienas gydytojas savo plana susidaro, bet nezinau cia forumieciu daug yra is uzsienio tikekimes jos ir tau pagelbes tuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2011 01 22, 17:53)
Sveikos merginos!
Jau kuri laika sekiau jusu temas ir nusprendziau parasyti  4u.gif Labai noreciau susideti breketukus, bet mane kankina keli klausimai...Pirmiausiai, mano dantukai nera labai kreivi, kaip pvz, paskutineje foto, kur tu dantu iki galo net ir neistiesino...Na, ir nezinau ar verta juos detis, kai labai dideles problemos ir nera, bet man nepatinka mano antrukai, jie pasisuke gal kokiu 46 laipsniu kampu nuo pirmuku, na ir sypsena gaunas tada siaura, man sitaip grazu net silpna plati sypsena, su visais priekiniais tiesiais dantukais  ax.gif Kita problema yra dantuku rovimas...mano zandikaulis tikrai pilnas, isdyge ir protiniai, ir kur slinktis priekiniams tikrai nebutu, tad manau man reiktu rauti dantis. Is vienos puses gal ir gerai, nes turiu viena krumini sestuka, kuris yra ant ribos, na plombuotas, bet jam reiktu estetinio protezavimo, tai gal jei deciaus breketus, ji reiktu salint, o estetinis protezavimas manau kainuoja kaip puse breketu kainos...gal kam buvo panasi situacija?
Na ir trecioji problema, tai kad as nuo rudens planuoju isvykti i uzsieni...kazint jei cia susideciau, ar  paskui kitas gydytojas sutiktu testi gydyma nuo vidurio?nes daznai skraidyti butu keblu... Na prirasiau cia romana, bet tikiuos kas nors gales pakomentuoti ir padet apsispresti  4u.gif
p.s. jei ideciau savo foto dantuku, gal galetumet pakomentuot, na parasyt ar jusu manymu verta tiesintis? Tik cia as naujoke, neisivaizduoju kaip tai padaryt, reiktu dar ir paaiskinimo  4u.gif

Dantukus visada verta tiesintis,jeigu tik yra problemu,nors ir nedideliu. Nes kartais buna taip kad mum tie netiesumai atrodo visai menkuciai,o kai nueinam i konsultacija paaiskeja kad reikia daugiau darbo padaryt nei mes manom. O tu gal jau buvai konsultacijoj pas ortodonte? 4u.gif
Pas mane 6-ukas buvo prastoj buklej,gal tik 25%danties like,o ir pats dantis negyvas. Man reikejo rauti arba 6-uka arba 8-uka. Isrovem 6,nes jis negyvas plius jo kanalus reikejo pergydyti ir viena saknis lyg ir buvo jau pradejus tirpti. O 8-ukas sveikas. Problema isrovus 6-uka buna ta,kad jo tarpa labai sunku buna uzdaryti,o kartais ir lieka 1-2mm tarpas. Todel ortodontai jo nemegsta liept raut,jeigu galima issaugoti ta ir siulo.
As negyvenu LT,bet cia susidejau breketus.Sudejus skrydziu,breketu ir t.t. kainas man gaunasi beveik ta pati kaina kaip ir Anglijoj (cia kainos prasideda nuo 3500 svaru),gal net siek tiek pigiau. Tfu tfu tfu iki siol dar nesigailiu kad viska darau LT.Kas del gydymo tesimo uzsieni,hmmm... g.gif , galiu pakomentuoti tik is savo patirties. Man niekas (is 5 skirtingu vietu) nesutiko net islindusios vielutes nukirpti,tai apie gydymo tesima net kalbos negali buti. Kaip MEZONE minejo,kiekvienas ortodontas turi susidares savo gydymo plana,todel jiem labai sunku periimti vienas kito klienta ir testi gydyma nezinant kas,kur,kaip ir kiek padaryta.Bent jau man taip buvo paaiskinta. Cia aisku,mano tokia patirtis,bet gal kitiem kitaip. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(gabiux25 @ 2011 01 22, 20:43)
Dantukus visada verta tiesintis,jeigu tik yra problemu,nors ir nedideliu. Nes kartais buna taip kad mum tie netiesumai atrodo visai menkuciai,o kai nueinam i konsultacija paaiskeja kad reikia daugiau darbo padaryt nei mes manom. O tu gal jau buvai konsultacijoj pas ortodonte?  4u.gif 
Pas mane 6-ukas buvo prastoj buklej,gal tik 25%danties like,o ir pats dantis negyvas. Man reikejo rauti arba 6-uka arba 8-uka. Isrovem 6,nes jis negyvas plius jo kanalus reikejo pergydyti ir viena saknis lyg ir buvo jau pradejus tirpti. O 8-ukas sveikas. Problema isrovus 6-uka buna ta,kad jo tarpa labai sunku buna uzdaryti,o kartais ir lieka 1-2mm tarpas. Todel ortodontai jo nemegsta liept raut,jeigu galima issaugoti ta ir siulo.
As negyvenu LT,bet cia susidejau breketus.Sudejus skrydziu,breketu ir t.t. kainas man gaunasi beveik ta pati kaina kaip ir Anglijoj (cia kainos prasideda nuo 3500 svaru),gal net siek tiek pigiau. Tfu tfu tfu iki siol dar nesigailiu kad viska darau LT.Kas del gydymo tesimo uzsieni,hmmm...  g.gif , galiu pakomentuoti tik is savo patirties. Man niekas (is 5 skirtingu vietu) nesutiko net islindusios vielutes nukirpti,tai apie gydymo tesima net kalbos negali buti. Kaip MEZONE minejo,kiekvienas ortodontas turi susidares savo gydymo plana,todel jiem labai sunku periimti vienas kito klienta ir testi gydyma nezinant kas,kur,kaip ir kiek padaryta.Bent jau man taip buvo paaiskinta. Cia aisku,mano tokia patirtis,bet gal kitiem kitaip.  mirksiukas.gif

Pagalvojau ir prisiminiau,kad cia visai neseniai viena mergina buvo rasius,kad jei breketus sudes LT,o gydyma tes (paverzimai ir t.t) amerikoj (jei neklystu). Bet ji lyg ir sake kad jau esa viska suderinus su abiem ortodontais. g.gif
Atsakyti
labai aciu uz atsakymus 4u.gif smile.gif suzinojau tikrai daug smile.gif
gabiux25, labai aciu uz aprasyta situacija su sestuku, manau pas mane labai panasu, kanalai jo jau gydyti, danties paties gal net maziau uz 25 proc., viskas plomba, viena nedidele isorines sieneles dalis tik pats dantukas, todel odontologe sake, kad plomba neatlaiko kruvio ir reiketu darytis estetini protezavima jam, o jo kainos tai ir nemazos, jei reiktu ir sestukui estetinio ir breketus kartu nezinau kaip mano kisene istvertu doh.gif lotuliukas.gif todel ir pamasciau, kadangi lankas pas mane tikrai pilnas, tarpdancius net su siulu sunku valyt, dantukai vienas prie kito visai, tai dedantis breketus tikriausiai reiktu kazka traukt, bet dabar kai suzinojau kokia situacija su sestuko traukimu, kad nelabai noriai juos traukia, tai nezinau...pas ortodonta dar nebuvau, ir aisku pirmiausiai su juo ir reiktu pasitart, tada butu aiskiau ka daryt, gal to traukimo stebuklingai visai nereiketu bigsmile.gif smile.gif o kazint kiek mazdaug kainuoja konsultacija pati pirma karta?gal reikia nubegt pas kuri preliminariai pasikonsultuot, nes dar net neissirinkau pas ka noriu detis, na tiesiog ieskau informacijos, skaitineju nuomones, dar tik pati pati pradzia man 4u.gif labai dziaugiuos uz tave, kad nesigaili susidejus cia, smagu kad tau pasiteisino thumbup.gif taip tikrai cia yra viena forumiete Bonifacija jei gerai pamenu, nusprendusi ir susiderinusi viska susideti cia, o toliau viska testi JAV, bet kaip supratau ji cia tik savaitei, susideda greit breketukus, ir tada jau viska JAV. O as kol kas cia, isvaziut ruosiuos tik vasara, todel reiktu dabar susirast koki gydytoja kur ruosiuos vaziuot, nuvaziuot tik konsultacijai, ar jis mane priimtu paskui ir t.t. ir tada cia ieskot kas man sudetu pusmeti beveik gydytu ir tiketis kad tas uzsienyje nepakeis nuomones ir paskui mane priims po pusmecio gydymo beveik yra truputi sudetingiau...na gal as dar taip greit ir nesusidesiu, gal gausis, kad susidesiu jau isvaziavus, ar pries pat isvaziavima, jei ten rasciau kas mane paimtu 4u.gif taip manau daugiau vilciu nei po pusmecio gydymo...
beje jei dantukai nelabai kreivi, yra vilciu, kad gydymas trumpesnis nei 2 metai, ar cia nuo to nepriklauso?
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2011 01 23, 00:47)
labai aciu uz atsakymus  4u.gif  smile.gif suzinojau tikrai daug  smile.gif
gabiux25, labai aciu uz aprasyta situacija su sestuku, manau pas mane labai panasu, kanalai jo jau gydyti, danties paties gal net maziau uz 25 proc., viskas plomba, viena nedidele isorines sieneles dalis tik pats dantukas, todel odontologe sake, kad plomba neatlaiko kruvio ir reiketu darytis estetini protezavima jam, o jo kainos tai ir nemazos, jei reiktu ir sestukui estetinio ir breketus kartu nezinau kaip mano kisene istvertu  doh.gif  lotuliukas.gif todel ir pamasciau, kadangi lankas pas mane tikrai pilnas, tarpdancius net su siulu sunku valyt, dantukai vienas prie kito visai, tai dedantis breketus tikriausiai reiktu kazka traukt, bet dabar kai suzinojau kokia situacija su sestuko traukimu, kad nelabai noriai juos traukia, tai nezinau...pas ortodonta dar nebuvau, ir aisku pirmiausiai su juo ir reiktu pasitart, tada butu aiskiau ka daryt, gal to traukimo stebuklingai visai nereiketu  bigsmile.gif  smile.gif o kazint kiek mazdaug kainuoja konsultacija pati pirma karta?gal reikia nubegt pas kuri preliminariai pasikonsultuot, nes dar net neissirinkau pas ka noriu detis, na tiesiog ieskau informacijos, skaitineju nuomones, dar tik pati pati pradzia man  4u.gif labai dziaugiuos uz tave, kad nesigaili susidejus cia, smagu kad tau pasiteisino  thumbup.gif taip tikrai cia yra viena forumiete Bonifacija jei gerai pamenu, nusprendusi ir susiderinusi viska susideti cia, o toliau viska testi JAV, bet kaip supratau ji cia tik savaitei, susideda greit breketukus, ir tada jau viska JAV. O as kol kas cia, isvaziut ruosiuos tik vasara, todel reiktu  dabar susirast koki gydytoja kur ruosiuos vaziuot, nuvaziuot tik konsultacijai, ar jis mane priimtu paskui ir t.t. ir tada cia ieskot kas man sudetu pusmeti beveik gydytu ir tiketis kad tas uzsienyje nepakeis nuomones ir paskui mane priims po pusmecio gydymo beveik yra truputi sudetingiau...na gal as dar taip greit ir nesusidesiu, gal gausis, kad susidesiu jau isvaziavus, ar pries pat isvaziavima, jei ten rasciau kas mane paimtu  4u.gif taip manau daugiau vilciu nei po pusmecio gydymo...
beje jei dantukai nelabai kreivi, yra vilciu, kad gydymas trumpesnis nei 2 metai, ar cia nuo to nepriklauso?

Pirma konsultacija kainuoja 50lt, o kokiam tu mieste? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 01 22, 23:53)
Pirma konsultacija kainuoja 50lt, o kokiam tu mieste? smile.gif

As is Vilniaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2011 01 22, 21:47)
gabiux25, labai aciu uz aprasyta situacija su sestuku, manau pas mane labai panasu, kanalai jo jau gydyti, danties paties gal net maziau uz 25 proc., viskas plomba, viena nedidele isorines sieneles dalis tik pats dantukas, todel odontologe sake, kad plomba neatlaiko kruvio ir reiketu darytis estetini protezavima jam, o jo kainos tai ir nemazos, jei reiktu ir sestukui estetinio ir breketus kartu nezinau kaip mano kisene istvertu  doh.gif  lotuliukas.gif todel ir pamasciau, kadangi lankas pas mane tikrai pilnas, tarpdancius net su siulu sunku valyt, dantukai vienas prie kito visai, tai dedantis breketus tikriausiai reiktu kazka traukt, bet dabar kai suzinojau kokia situacija su sestuko traukimu, kad nelabai noriai juos traukia, tai nezinau...pas ortodonta dar nebuvau, ir aisku pirmiausiai su juo ir reiktu pasitart, tada butu aiskiau ka daryt, gal to traukimo stebuklingai visai nereiketu  bigsmile.gif  smile.gif o kazint kiek mazdaug kainuoja konsultacija pati pirma karta?gal reikia nubegt pas kuri preliminariai pasikonsultuot, nes dar net neissirinkau pas ka noriu detis, na tiesiog ieskau informacijos, skaitineju nuomones, dar tik pati pati pradzia man  4u.gif labai dziaugiuos uz tave, kad nesigaili susidejus cia, smagu kad tau pasiteisino  thumbup.gif taip tikrai cia yra viena forumiete Bonifacija jei gerai pamenu, nusprendusi ir susiderinusi viska susideti cia, o toliau viska testi JAV, bet kaip supratau ji cia tik savaitei, susideda greit breketukus, ir tada jau viska JAV. O as kol kas cia, isvaziut ruosiuos tik vasara, todel reiktu  dabar susirast koki gydytoja kur ruosiuos vaziuot, nuvaziuot tik konsultacijai, ar jis mane priimtu paskui ir t.t. ir tada cia ieskot kas man sudetu pusmeti beveik gydytu ir tiketis kad tas uzsienyje nepakeis nuomones ir paskui mane priims po pusmecio gydymo beveik yra truputi sudetingiau...na gal as dar taip greit ir nesusidesiu, gal gausis, kad susidesiu jau isvaziavus, ar pries pat isvaziavima, jei ten rasciau kas mane paimtu  4u.gif taip manau daugiau vilciu nei po pusmecio gydymo...

Man irgi ta pati sake kad net ir pergydzius 6-uko kanalus,yra tikimybe kad jis neatlaikys kruvio (uzdegimas buvo,tai nezino kokio stiprumo ta saknis,taipogi kaip ir minejau jau saknies lyg viena puse pradejus tirpti). tai sake kad gali buti kad ji visvien reiketu traukt (ta prasme gydymo metu,jei jis problemu pradetu kelti)ir tada implantuoti. Man butent anglijoj ta ir sake, kad ji traukt o i jo vieta implanta istatyt.Bet cia ilga istorija kodel pasirinkau butent LT,o ne UK,gal kada kita karta papasakosiu. mirksiukas.gif LT konsultaciju kaina svyruoja nuo 40-70 LTL lyg ir,o anglijoj 95-100svaru. Tik tiek kad UK i konsultacija ieina nuotraukos ir antspaudai. Dazniausiai gydymas trunka nuo 1.5-2 metu,bet buna kad ir anksciau arba veliau pabaigia. Ziurint kaip greit dantys juda ir t.t.
Kuo anksciau susidesi tuo greiciau nusiimsi ir dziaugsiesi nuostabia sypsena. . 4u.gif
Atsakyti
smile.gif sveikučiai,

Gal girdėjot gerų atsiliepimų apie Antakalnio stomatologijos centrą ar Dantų harmoniją? smile.gif labai nekantrauju...

Taip norisi plačios, gražios šypsenos. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes..! 4u.gif
Stai ir as po apsilankymo..buvau 5tadieni pas daktariuka savo..smile.gif
dantukai juda, skauda maziau nei vakar ..vakar tai laaaaabai skaudejo..bet kaip visada kazkaip iskenciu be vaistuku..smile.gif)tiesa kalnelius visai nueme jau..sakandis geras..per viduri gal milimetru nesueina..bet cia nieko..
apacia jau grazeja..galima sakyti tiesus jau..na dar minusiuku yra kitiems nematomu.. pati ir tie kurie nesioja breketukus juos gali lengvai izvelgti..smile.gif
virsuje dar tas vienas mano dantukas priekinis nenori pasisukt niekaip..net neskauda ..:/ tai per sekanti vizita kazka darys... ax.gif
o dabar virsuj gumytes ir toliau.apacioj gumytes..pakelia dantukus..uzsiminiau apie nuemima..tai sake..kad su apacia kaip jau ir nebebus ka veikt..virsu patiesins dar ir ant vasaros jau planuojamas nuemimas.. ax.gif tai dar pora vizitu...ir per trecia jau jau gaaaal..smile.gif na matysim..ar pasiduos tas dantukas viska trukdantis.. ax.gif
ti va tiek is mano fronto....smile.gif
naujokiu ratas vis dideja ziuriu..sveikos prisijungusios ir besijungiancios..! nedelskit, dekites kuo anksciau..wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2011 01 23, 13:36)
Sveikutes..! 4u.gif
Stai ir as po apsilankymo..buvau 5tadieni pas daktariuka savo..smile.gif
dantukai juda, skauda maziau nei vakar ..vakar tai laaaaabai skaudejo..bet kaip visada kazkaip iskenciu be vaistuku..smile.gif)tiesa kalnelius visai nueme jau..sakandis geras..per viduri gal milimetru nesueina..bet cia nieko..
apacia jau grazeja..galima sakyti  tiesus jau..na dar minusiuku yra kitiems nematomu.. pati ir tie kurie nesioja breketukus juos gali lengvai izvelgti..smile.gif
virsuje dar tas vienas mano dantukas priekinis nenori pasisukt niekaip..net neskauda ..:/ tai per sekanti vizita kazka darys... ax.gif
o dabar virsuj gumytes ir toliau.apacioj gumytes..pakelia dantukus..uzsiminiau apie nuemima..tai sake..kad su apacia kaip jau ir nebebus ka veikt..virsu patiesins dar ir ant vasaros jau planuojamas nuemimas.. ax.gif tai dar pora vizitu...ir per trecia jau jau gaaaal..smile.gif na matysim..ar pasiduos tas dantukas viska trukdantis.. ax.gif
ti va tiek is mano fronto....smile.gif
naujokiu ratas vis dideja ziuriu..sveikos prisijungusios ir besijungiancios..! nedelskit, dekites kuo anksciau..wink.gif

Kaip smagu, kad jau nuemimas arteja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2011 01 22, 22:47)
gabiux25, labai aciu uz aprasyta situacija su sestuku, manau pas mane labai panasu, kanalai jo jau gydyti, danties paties gal net maziau uz 25 proc., viskas plomba, viena nedidele isorines sieneles dalis tik pats dantukas, todel odontologe sake, kad plomba neatlaiko kruvio ir reiketu darytis estetini protezavima jam, o jo kainos tai ir nemazos, jei reiktu ir sestukui estetinio ir breketus kartu nezinau kaip mano kisene istvertu  doh.gif  lotuliukas.gif todel ir pamasciau, kadangi lankas pas mane tikrai pilnas, tarpdancius net su siulu sunku valyt, dantukai vienas prie kito visai, tai dedantis breketus tikriausiai reiktu kazka traukt, bet dabar kai suzinojau kokia situacija su sestuko traukimu, kad nelabai noriai juos traukia, tai nezinau...

Labas smile.gif
Mano gydytoja irgi is pradziu dvejojo ar apacioj 6tukus traukt, ar 5tukus. 6tukai pas mane irgi daug plombuoti ir praktiskai ne kas is ju belike, tai butu buve tikslinga ju atsikratyti, nes kazkada netolimoj ateity vis tiek reikes juos implantuot.. Bet paskui gydytoja apsigalvojo ir issitraukiau 5tukus, nes butu sunku uzdaryti tarpus. Reiketu kazkokius varztus isukti, kad jie prilaikytu kitus dantis, o tai jau papildomos islaidos ir sudetingesnis gydymas.
O del nesiojimo laiko, tai jei traukiami dantys, gydymo trukme trunka maziausiai 1,5m. Bent jau man taip sake. O siaip tai didesne problema yra ne kreivi dantys, o netaisyklingas sakandis, nes patys dantys tai pakankamai greitai issitiesina. Ilgiau uztrunka sakandzio tvarkymas. Gal nueik pasikonsultuoti pas ka nors ir tada jau daugmaz zinosi kokia tavo situacija smile.gif Gal net nereikes nieko traukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2011 01 23, 13:22)
Labas smile.gif
Mano gydytoja irgi is pradziu dvejojo ar apacioj 6tukus traukt, ar 5tukus. 6tukai pas mane irgi daug plombuoti ir praktiskai ne kas is ju belike, tai butu buve tikslinga ju atsikratyti, nes kazkada netolimoj ateity vis tiek reikes juos implantuot.. Bet paskui gydytoja apsigalvojo ir issitraukiau 5tukus, nes butu sunku uzdaryti tarpus. Reiketu kazkokius varztus isukti, kad jie prilaikytu kitus dantis, o tai jau papildomos islaidos ir sudetingesnis gydymas.
O del nesiojimo laiko, tai jei traukiami dantys, gydymo trukme trunka maziausiai 1,5m. Bent jau man taip sake. O siaip tai didesne problema yra ne kreivi dantys, o netaisyklingas sakandis, nes patys dantys tai pakankamai greitai issitiesina. Ilgiau uztrunka sakandzio tvarkymas. Gal nueik pasikonsultuoti pas ka nors ir tada jau daugmaz zinosi kokia tavo situacija smile.gif Gal net nereikes nieko traukti smile.gif

Sveika smile.gif
Na va man su setuku vienu virsuje ta pati problema, ten beveik vien plomba, kaip jau rasiau paties dantuku visai nedaug, kanalai gydyti, bet paskutini karta stomatologe sake apsisprest ka su juo daryt, reiketu jam estetinio protezavimo, nes plomba neatlaiko kruvio, jis dar ir spalva keicia tamseja unsure.gif taip kad tikrai zinau kad netolimoj atetiti man ji reikes tikrai tvarkyt, ir kadangi sove man i galva turet dar ir holivudine sypsena, vienu metu ir holivudui ir protezavimui kruminio tikrai tiek negaleciau isleist doh.gif bet jau supratau, kaip dauguma raset kad butent sestuku traukimas yra gan rizikingas ir nerekomenduojamas del breketu, nes atsiranda tas tarpas doh.gif o as galvojau jei deciaus breketus, tada ji salinciau ir sutaupyciau ant jo tvarkimo, kuriam reikes nemazai...na zodziu... kaip jau raset pirmiausiai tai reikia nueit konsultacijai, tik tiek kad as zinau ir be jos, kad jei man nesigautu raut to sestuko, tai reiktu ji iskart tvarkyt, nemanau, kad ant jo galima butu breketus det, nemanau kad atlaikytu tempimus ir t.t. O sakykit jei reikia salint sestuka ar penktuka ar bet kuri kita vienoj pusej, reikia ir kitoj?ar buna taip, kad uztenka tik viena is vis danti pasalint?
ziurinejuos dabar odontologus, bandysiu pasiskambint ir paziuret ar yra eiles konsultacijai, jei ne gal pavyktu kita ar dar kita savaite pasikonsultuot is suzinot ka cia man pasiulytu smile.gif o ka tik nusipirkau bilietus ir po 2 savaiciu vaziuoju i italija, ten kur ir planuoju paskui isvaziuot nuo rudens, tai dabar irgi ieskau, gal pavyktu nueit ir ten konsultacijai, paziuret ka ten sakytu ir ar sutiktu testi gydyma, jei pavyzdziui issirasyciau visus dokumentus ka man iki tol dare, na visa gydymo eiga smile.gif na ziuresiu, bet labai kilo upas man tuos dantukus issilygint, dar jei issibalinciau paskui pasaka, nes as kavos megeja, tai mano spalvyte patamsejus nuo kavos, o paziurejau foto google pries ir po pasaka tiesiog sypsenos nerealios, kiek pakeicia zmogu i geraja puse thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 01 23, 00:04)
Man irgi ta pati sake kad net ir pergydzius 6-uko kanalus,yra tikimybe kad jis neatlaikys kruvio (uzdegimas buvo,tai nezino kokio stiprumo ta saknis,taipogi kaip ir minejau jau saknies lyg viena puse pradejus tirpti). tai sake kad gali buti kad ji visvien reiketu traukt (ta prasme gydymo metu,jei jis problemu pradetu kelti)ir tada implantuoti. Man butent anglijoj ta ir sake, kad ji traukt o i jo vieta implanta istatyt.Bet cia ilga istorija kodel pasirinkau butent LT,o ne UK,gal kada kita karta papasakosiu.  mirksiukas.gif  LT konsultaciju kaina svyruoja nuo 40-70 LTL lyg ir,o anglijoj 95-100svaru. Tik tiek kad UK i konsultacija ieina nuotraukos ir antspaudai. Dazniausiai gydymas trunka nuo 1.5-2 metu,bet buna kad ir anksciau arba veliau pabaigia. Ziurint kaip greit dantys juda ir t.t.
Kuo anksciau susidesi tuo greiciau nusiimsi ir dziaugsiesi nuostabia sypsena. .  4u.gif

Na va panasus musu sestukai, ziuriu cia daug kam su jais problemos, na jiem daugiausiai kruvio, pagrindiniai kramtukai, tikriausiai del to greitai pavargsta rolleyes.gif maniskiui ir kai kanalus tvarke tai man net nuskausminamuju nereikejo, krapste ten gal menesi laiko karta per savaite, nieko nejausdavau, tai tikriausiai jo nervas negyvas kaip as supratau, nors nezinau gydytoja to tiksliai nepasake, jai gal savaime suprantamas reikalas biggrin.gif
ir as del to ir klausinejuos cia, labai idomu ka tokiais atvejais daro, kaip jau supratau sestukus nenoriai salina net jei jiems reikia papildomo gydymo...ziurinejuos dabar klinikas, bandysiu konsultuotis...uoj idomu ka man sakys smile.gif
Atsakyti