QUOTE(taram-param @ 2011 12 22, 14:38)
O kaip darot bulvių įdarą?
Darau taip kaip mano močiutė daryavo, senelis tokius virtinukus galaguzais vadindavo

Man irgi jie patys skaniausi, ir šeimyna labai mėgsta.Imu puse bulvių ir antra tiek varškės , dedu kmynų, druskytės dar kokių tinkančių prieskonių (šiuo metu turiu prieskonių sveistui varškei tai labai tinka). Visai gerai sugrūdu ir sumaišau. (beje karštas bulves lengviau grūst) tada pasidariau tinkamo dydžio rutuliukus ir kočiojam, dėliojam, lankstom.
Esu darius ir su pakepinta šonine su svoguniukais irgi labai skanu.
P.S į tešlą visad aliejaus kelis šaukštus pilu, elastinga ji tokia pasidaro, neplyšta verdant

Taip tad dedu gelsvės, čia kad spalva gražiai geltona būtų