Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai, - kaip daryti, virti, kepti?

QUOTE(taram-param @ 2011 12 22, 13:38)
O kaip darot bulvių įdarą?


Merginos labai jau prėskus tuos įdarus pateikė wink.gif
Bulvių košė,Pakepinta šoninė ir svogūniukai (pjaustyti smulkiais kubeliais). Viską supilame į bulvių košę,truputis pipiriukų ir išmaišome gerai. Vot čia tai rimtas bulvinis įdaras wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 06 sausio 2012 - 23:04
QUOTE(Tora 5 @ 2011 02 16, 15:25)
Na,darant tiksliai pagal nurodyta kieki recepte,tai tesla gaunasi kietoka, deciau maziau miltu vis tik.O ir 165 kolduniukai,na niekaip neiseina is sitokio mazo kiekio teslos,kad ir kokie jie mazyciai bebutu.Gal patikslinkit recepta.


Siandien dariau pagal sita receptuka tesla,lb gera gavosi thumbup.gif ir lb greita,prie ranku nelipo,dariau didesnius koldunus ir nemazai isejo smile.gif Aciu uz puiku receptuka thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš į koldūnų tešlą vietoj vandens pilu moliūgų tyrę.
Gaunasi gražios auksinės spalvos ir labai skanūs smile.gif



Atsakyti
QUOTE(SmilgaS @ 2012 01 21, 21:52)



Gera mintis! thumbup.gif
O aš šiandien prisišaldžiau tradicinių su faršu, ir šiek tiek kitokių - su sūriu - tiesiog supjausčiau sūrį mažyčiais gabalėliais, ir kiekvienam koldūnui po 3 atseikėjau, ant keleto dar ir džiovintų krapų pabėriau. smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(egesichora @ 2012 01 07, 00:03)
Merginos labai jau prėskus tuos įdarus pateikė wink.gif
Bulvių košė,Pakepinta šoninė ir svogūniukai (pjaustyti smulkiais kubeliais). Viską supilame į bulvių košę,truputis pipiriukų ir išmaišome gerai. Vot čia tai rimtas bulvinis įdaras wink.gif  4u.gif



thumbup.gif Ir aš taip darau, skanumelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SmilgaS @ 2012 01 21, 21:52)
Aš į koldūnų tešlą vietoj vandens pilu moliūgų tyrę.
Gaunasi gražios auksinės spalvos ir labai skanūs smile.gif

idomiai.O tesla normaliai "sukimba"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 03, 12:53)
idomiai.O tesla normaliai "sukimba"? g.gif

juo sukimba su moliugu tyre ir skanu smile.gif
Atsakyti
Na pasakykite traskiu ,aliejuje verdamu kolduniuku recepta blush2.gif blink.gif wub.gif
Atsakyti
Siandien pasidariau ''saltanosiu'' pagal si recepta
QUOTE(grange @ 2011 01 18, 19:46)

3 stiklinės miltų
3 v.š. aliejaus
1 stiklinė verdančio vandens
žiupsnelis druskos.


Tik tesla minkiau duonkepej is kart,po uzpylimo karstu vandeniu palaukiau gal tik kokias 1-2min kokias 10min ir dar silta issiemiau,prie ranku nelipo thumbup.gif man labai skanus virtiniai gavosi,visada dabar sia tesla darysiu smile.gif
Atsakyti
oj kokie skanus kolduniukai siejo pagal Granges teslos recepta be kiausiniu, super! skanumelis, darysiu dazniau ir idarus galvosiu naujus ne tik farso thumbup.gif aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2011 12 22, 14:38)
O kaip darot bulvių įdarą?

Darau taip kaip mano močiutė daryavo, senelis tokius virtinukus galaguzais vadindavo biggrin.gif Man irgi jie patys skaniausi, ir šeimyna labai mėgsta.Imu puse bulvių ir antra tiek varškės , dedu kmynų, druskytės dar kokių tinkančių prieskonių (šiuo metu turiu prieskonių sveistui varškei tai labai tinka). Visai gerai sugrūdu ir sumaišau. (beje karštas bulves lengviau grūst) tada pasidariau tinkamo dydžio rutuliukus ir kočiojam, dėliojam, lankstom.
Esu darius ir su pakepinta šonine su svoguniukais irgi labai skanu.
P.S į tešlą visad aliejaus kelis šaukštus pilu, elastinga ji tokia pasidaro, neplyšta verdant mirksiukas.gif Taip tad dedu gelsvės, čia kad spalva gražiai geltona būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 08 rugsėjo 2012 - 18:59
QUOTE(grange @ 2011 03 07, 17:52)
3 stiklinės miltų
1 stiklinė verdančio vandens
3 v.š. aliejaus
Žiupsnis druskos

Dariau pagal šį receptą iškart iš dvigubos normos ir naudojau tokias trijų dydžių (koldūnų, virtinių ir kibinų) formeles - džiaugiuos kaip vaikas bo tešla minkštutė išvirusi thumbup.gif Kadangi pati nemėgstu miltinukų, tai gavosi keturios sočios porcijos vyrui bigsmile.gif
Atsakyti