QUOTE(angelute @ 2011 08 30, 22:03)
Perskaiciau tema ir matau,kad daugiausiai gaminate is tos teslos su karstu vandeniu be kiausiniu. Sakykit ar skonis teslos skiriasi su kiausiniu ar be. Kiek makaronu esu valgiusi,tai tie su kiausiniu yra tikrai skanesni,kazin kaip yra su koldunu tesla.
kai sakiau kad man si tesla nelabai ta ir turejau omeny kad man nelabai skani

QUOTE(angelute @ 2011 08 30, 22:03)
Perskaiciau tema ir matau,kad daugiausiai gaminate is tos teslos su karstu vandeniu be kiausiniu. Sakykit ar skonis teslos skiriasi su kiausiniu ar be. Kiek makaronu esu valgiusi,tai tie su kiausiniu yra tikrai skanesni,kazin kaip yra su koldunu tesla.
Zinoma, kad skiriasi. Bet man koldunams tesla ir neturi buti makaronine - stangri ir tampri. Be kiausiniu gaunasi zymiai lengvesne. Man, asmeniskai, skaniau be ju.
P.S. kazkada dariau mantus, idejau pabandymui kiausiniu, gavosi absoliuti nesamone, kazkoks gumos tamprumas tesloje

QUOTE(angelute @ 2011 08 30, 22:03)
Perskaiciau tema ir matau,kad daugiausiai gaminate is tos teslos su karstu vandeniu be kiausiniu. Sakykit ar skonis teslos skiriasi su kiausiniu ar be. Kiek makaronu esu valgiusi,tai tie su kiausiniu yra tikrai skanesni,kazin kaip yra su koldunu tesla.
O man koldūnai skanesni su šia tešla. Irgi lengvai kočiojasi, nelimpa. Jei turit duonkepę, tai tešla užsiminyti išvis juokas.
Mes dažnai darom koldūnus, tešlą ruošia ir kočioja MB, tai kitokios nepripažįsta, tik kiaušininę: miltai, daug kiaušinių ir truputis pieno.
Bandžiau kažkada plikytą tešlą pagal kažkurį SM receptą,
nea, ne tas.
Bandžiau kažkada plikytą tešlą pagal kažkurį SM receptą,

QUOTE(grange @ 2011 03 07, 17:52)
na va, kaip ir žadėjau būtent tamstai, padariau fotoreportažą, kad visgi išeina lygiai 165 koldūniukai, minkštučiai puručiai nesuplyšę
keliu ir visą eigą, nes gavau kelias žinutės až,kaip padaryt su forma...

be sito

QUOTE(birucaite @ 2011 09 12, 15:15)
be sito
vaizdingo aprasymo turbut niekada nebuciau sugebejus padaryti koldunu, teko formos atsiprasyti ir traukti atgal is stalciaus.

Super, kad gavos !
Aš paprastai tešlą darau iš miltų, vandens ir kiaušinio, dedu viską "iš akies".
Bet iškočiojus ji man traukiasi.
Kas negerai?
Bet iškočiojus ji man traukiasi.

QUOTE(Rinesa @ 2011 12 13, 12:59)
Aš paprastai tešlą darau iš miltų, vandens ir kiaušinio, dedu viską "iš akies".
Bet iškočiojus ji man traukiasi.
Kas negerai?
Bet iškočiojus ji man traukiasi.

Gal dedat per daug miltų? Su kiaušiniu nedarau

Aš ne per seniausiai išbandžiau plikytos tešlos receptą su aliejumi - tik tiek, kad lengvai minkosi, bet išvirtas rezultatas žiauriai nepatiko. Liksiu prie savo seno - tik miltai ir vanduo

Nu kaip tešla be kiaušinio?
Taigi nespėsi ištraukt iš puodo, ištiš...
Gal kas bandėt įdarą iš širdies daryt? Ta prasme kiaulės, ne savo

Gal kas bandėt įdarą iš širdies daryt? Ta prasme kiaulės, ne savo

QUOTE(Rinesa @ 2011 12 15, 11:38)
Nu kaip tešla be kiaušinio?
Taigi nespėsi ištraukt iš puodo, ištiš...
Gal kas bandėt įdarą iš širdies daryt? Ta prasme kiaulės, ne savo

Gal kas bandėt įdarą iš širdies daryt? Ta prasme kiaulės, ne savo

Niekada neistyzta

Su kiausiniu man gaunasi tasus, niekuo nesiskiria nuo makaronu teslos. Cia kiekvienam pagal skoni.
As su sirdim esu valgiusi tik lietinius, kadangi man nera pats skaniausias produktas is subu, tai nelabai patiko
