Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai, - kaip daryti, virti, kepti?

Perskaiciau tema ir matau,kad daugiausiai gaminate is tos teslos su karstu vandeniu be kiausiniu. Sakykit ar skonis teslos skiriasi su kiausiniu ar be. Kiek makaronu esu valgiusi,tai tie su kiausiniu yra tikrai skanesni,kazin kaip yra su koldunu tesla.
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2011 08 30, 22:03)
Perskaiciau tema ir matau,kad daugiausiai gaminate is tos teslos su karstu vandeniu be kiausiniu. Sakykit ar skonis teslos skiriasi su kiausiniu ar be. Kiek makaronu esu valgiusi,tai tie su kiausiniu yra tikrai skanesni,kazin kaip yra su koldunu tesla.

kai sakiau kad man si tesla nelabai ta ir turejau omeny kad man nelabai skani schmoll.gif
Atsakyti

Zinoma, kad skiriasi. Bet man koldunams tesla ir neturi buti makaronine - stangri ir tampri. Be kiausiniu gaunasi zymiai lengvesne. Man, asmeniskai, skaniau be ju.
P.S. kazkada dariau mantus, idejau pabandymui kiausiniu, gavosi absoliuti nesamone, kazkoks gumos tamprumas tesloje doh.gif
Atsakyti

O man koldūnai skanesni su šia tešla. Irgi lengvai kočiojasi, nelimpa. Jei turit duonkepę, tai tešla užsiminyti išvis juokas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 31 rugpjūčio 2011 - 17:29
Mes dažnai darom koldūnus, tešlą ruošia ir kočioja MB, tai kitokios nepripažįsta, tik kiaušininę: miltai, daug kiaušinių ir truputis pieno.
Bandžiau kažkada plikytą tešlą pagal kažkurį SM receptą, schmoll.gif nea, ne tas.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 03 07, 17:52)
na va, kaip ir žadėjau būtent tamstai, padariau fotoreportažą, kad visgi išeina lygiai 165 koldūniukai, minkštučiai puručiai nesuplyšę  cool.gif keliu ir visą eigą, nes gavau kelias žinutės až,kaip padaryt su forma...

be sito 4u.gif vaizdingo aprasymo turbut niekada nebuciau sugebejus padaryti koldunu, teko formos atsiprasyti ir traukti atgal is stalciaus.
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2011 09 12, 15:15)
be sito  4u.gif vaizdingo aprasymo turbut niekada nebuciau sugebejus padaryti koldunu, teko formos atsiprasyti ir traukti atgal is stalciaus.

Super, kad gavos !
Atsakyti
Sveikos,
gundausi ir aš pasigaminti koldūnų iš tešlos su verdančiu vandeniu.
Tik noriu paklausti ar nebandėte kas tešlą minkyti kombaine ax.gif , nes labai nemėgstu rankomis minkyti tešlos lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš paprastai tešlą darau iš miltų, vandens ir kiaušinio, dedu viską "iš akies".
Bet iškočiojus ji man traukiasi. g.gif Kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2011 12 13, 12:59)
Aš paprastai tešlą darau iš miltų, vandens ir kiaušinio, dedu viską "iš akies".
Bet iškočiojus ji man traukiasi. g.gif Kas negerai?

Gal dedat per daug miltų? Su kiaušiniu nedarau g.gif

Aš ne per seniausiai išbandžiau plikytos tešlos receptą su aliejumi - tik tiek, kad lengvai minkosi, bet išvirtas rezultatas žiauriai nepatiko. Liksiu prie savo seno - tik miltai ir vanduo smile.gif
Atsakyti
Nu kaip tešla be kiaušinio? g.gif Taigi nespėsi ištraukt iš puodo, ištiš...
Gal kas bandėt įdarą iš širdies daryt? Ta prasme kiaulės, ne savo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rinesa: 15 gruodžio 2011 - 11:40
QUOTE(Rinesa @ 2011 12 15, 11:38)
Nu kaip tešla be kiaušinio? g.gif Taigi nespėsi ištraukt iš puodo, ištiš...
Gal kas bandėt įdarą iš širdies daryt? Ta prasme kiaulės, ne savo  lotuliukas.gif

Niekada neistyzta schmoll.gif O va plikyta su aliejum tai iskarto akyse issilyde.
Su kiausiniu man gaunasi tasus, niekuo nesiskiria nuo makaronu teslos. Cia kiekvienam pagal skoni.

As su sirdim esu valgiusi tik lietinius, kadangi man nera pats skaniausias produktas is subu, tai nelabai patiko smile.gif
Atsakyti