Sveiki,
as taip pat sitoj temeleje del princeses perlo, pries 4 dienas isidejau pirmajy perla, po jo kaip ir daugeliui tokios baltos kaip bintas pleves ar kas ten tokios pasirode, ir dar dabar rodosi, planuoju vel detis antrajy perla, tik norejau paklausti kaip ten ir su kuo plautis reikia vidu? nes kiek skaiciau tai nelabai sveika prasiplovineti is vidaus, ir nelabai suprantu kaip tai daryti
o kad organizmas valosi, tai jauciasi...
nes pas gine vaikstau ir vis priraso visokiu antibijotiku, kurie nieko nepadeda.. jau organizmas nusilpo, ir nusibodo gerti tuos vaistus, dar kokius pinigus moku uz tai, nuejus pas gine vel moku uz tepinelio tyrima ir vel uzdegimas... banddysiu gyditis siuo perliuku, tikiuosi kad viskas bus okay...
O del mmm manau kad valosi taip tavo organizmas, lenda visos bedos ligos, skaiciau kad po vienos arba dvieju dezuciu perlu turetu viskas susitvarkyti, o dabar tiesiog reik iskenteti ta organizmo valymasi...
taip pat skaiciau jeigu yra problemu tai reikia per cikla sunaudoti apie 4 perlus, po menesiniu vel apie 2-3 o paskui profilaktiskai per cikla po 1 perliuka... taip ir darysiu , tikiuosi gero rezultato
Papildyta:beto apie siuos produktus is asmenines patirties galiu pasakyti kad jie padeda... pries 10 -12 metu, mane gydoja du menesius gyde nuo anginos, o pasirodo buvo bronchitas, nuvaziavus i ligonine iskarto pripaise bronchine astma, alergija sunim katem , ziedadulkem, patalines erkutem, daug laiko praleidau ligonineje kol atsistaciau, nes buvau pripompuota ivairiausiu antibijotiku, buvo prirase ir hormoniniu vaistu... salia viso to tevai pirkdavo ir kordicepsa, is pradziu karaliskaji ar kaip jis ten vadinosi tada, o paskui paprastajy , jy vartojau 2 metus, ir dabar esu sveika, nei bronchines astmos, taip pat auginu katina ir suny, manau kad tai turejo itakos pasveikimui

bet velgi, gal kiekvienam organizmui skirtingai, beto cia yra zoleliu pagrindu viskas, o gydimas zolelemis niekada nepastebimas po dienos ar savaites, reikia laiko ilgo, nes is pradziu organizmas issivalo o tada jos pradeda veikti