Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(saulegraza6 @ 2011 01 22, 16:42)
Baigiau ,,Visada mylėjau''... Liūdina, truputį slegia, net nežinau, bet labai patiko vyro charakteris g.gif

O Carly Philips pradėjau, jau puse perskaičiau, bet sunkiai sekasi, nelabai traukia schmoll.gif  Kaip kitoms?

ir kaip tau knyga? Man asmeniškai tokia skystoka... bigsmile.gif

svelni, sveika prisijungus į skaitytojų būrelį.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 22, 20:51)
svelni, sveika prisijungus į skaitytojų būrelį.

aciu 4u.gif bet aš jau seniai čia skaitau biggrin.gif
Va perskaičiau pirmąjį romaną iš Džerodų dinastijos...tai skystoka tokia, kažkaip per greitai viskas vyko.Bet kitos manau turėtų būti įdomesnės, ypač laukiu apie Trevorą, Bleiką ir Melisą bigsmile.gif
Atsakyti
Aš iš naujausių svajonių romanėlių perskaičiau tik "Aistringas žaidimas" iš "Tango" serijos. Patiko, ir intrigos kažkiek, ir juokingų nesusipratimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivak30: 23 sausio 2011 - 10:14
QUOTE(daivak30 @ 2011 01 23, 10:14)
Aš iš naujausių svajonių romanėlių perskaičiau tik "Aistringas žaidimas" iš "Tango" serijos. Patiko, ir intrigos kažkiek, ir juokingų nesusipratimų.

Man irgi šita knyga patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 01 23, 10:14)
Aš iš naujausių svajonių romanėlių perskaičiau tik "Aistringas žaidimas" iš "Tango" serijos.

O man laukto įspūdžio nepadarė schmoll.gif Nuo standarto skiriasi, bet tikėjausi kažko daugiau rolleyes.gif tikriausiai veltui tikėjausi blush2.gif
Skaitau senesnio leidimo romanukus tai šitoj temoj jaučiuosi truputį iškritusi iš konteksto ax.gif Turiu krūvą neskaitytų, nėra tiek laiko viską suskaityti, o apie naujų pirkimą ir perskaitymą per kelias dienas net kalbos nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 01 22, 22:58)
aciu 4u.gif  bet aš jau seniai čia skaitau  biggrin.gif
Va perskaičiau pirmąjį romaną iš Džerodų dinastijos...tai skystoka tokia, kažkaip per greitai viskas vyko.Bet kitos manau turėtų būti įdomesnės, ypač laukiu apie Trevorą, Bleiką ir Melisą  bigsmile.gif

Džerodai tai čia Paveldėta kilmė? g.gif

QUOTE(Coxe @ 2011 01 23, 10:17)
Man irgi šita knyga patiko  mirksiukas.gif

man ši labiausiai patiko iš šio ledimo knygučių thumbup.gif

šeštadienį gavau pranešimą, kad pašte siuntinukai ir nenuėjau doh.gif ryt pranašauja iki -12, vėl nenueisiu, nes vaiko negalėsiu kartu imti.. uch.. žiopla galva...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 23, 15:26)
Džerodai tai čia Paveldėta kilmė?  g.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 23, 15:26)

šeštadienį gavau pranešimą, kad pašte siuntinukai ir nenuėjau  doh.gif ryt pranašauja iki -12, vėl nenueisiu, nes vaiko negalėsiu kartu imti.. uch.. žiopla galva...

Man rytoj trūks plyš reikia nueiti. Tai gal su vaikais kaip nors nubildėsim iki pašto unsure.gif Jeigu -12 - tai gal saulė bus bigsmile.gif Pasiilgau jau aš jos ax.gif
Atsakyti
saulė tai saulė, bet šaltukas nosį pakibins biggrin.gif o mum pėstute eiti, atstumas nemažas, jie bus šalta, lauksiu, kol vyras grįš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 23, 21:14)
saulė tai saulė, bet šaltukas nosį pakibins biggrin.gif o mum pėstute eiti, atstumas nemažas, jie bus šalta, lauksiu, kol vyras grįš biggrin.gif

Mums irgi pėstute tongue.gif Su 1,5 metų keliauninke. 3 val. maximum doh.gif Į vieną pusę tongue.gif
Atsakyti
Kaip keista unsure.gif O man visus siuntinukus, siuntinius atneša į namus cool.gif Nežinau esu gavus tik vieną kartą pranešimą apie siuntinį smile.gif Gal dėl to, kad mažesniam miestuke, o gal dėl to , kad paštininkas su mašina g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 01 23, 21:42)
Kaip keista unsure.gif 

Man reikia išsiųsti. O pas mus siuntinių nenešioja - reikia eiti pasiimti patiems. Nebent kox registruotas laiškas ar nedidelis paketas.
Atsakyti