Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

Ieškau nuorodos, kur galima pažiūrėti planuojamas išleisti knygas. Atrodo kažkas lygtais buvo parašę, bet va riekia ir nerandu... doh.gif gal turite kur po ranka... 4u.gif
Atsakyti
Nu as savaitgali perskaiciau S.Brown "Skaistuolis ir kekse".Nu bet pavadinimas isverstas tai lievai.Nieko bendro su knygos turiniu.Turetu buti "Rilies in the morning".
Is pradziu skaitesi siaubingai sunkiai,bet po to isivaziavau ir visai patiko.Siaip as labai nemegstu, kai i einama veiksma itraukia prisiminimus,bet cia taip sklandziai pdaryta,kad visai patiko. Ir ivykiu daug ir veikejai idomus tokie.Zodziu ne superine, bet skaityti galima biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien mano nuotaika super thumbup.gif
Pasižiūrėjau ką Almą Littera ketina išleisti ir apkvaitau nuo būsimo malonumo, ogi Diana Gabaldon "Svetimšalė". Kiek bekalbėdavau su kitais meilės romanų gerbėjais visam pasaulyje, visi man rekomenduodavo būtent šią knygą kaip patį geriausią jų kadanors skaitytą meilės romaną. biggrin.gif Ir jis bus išleistas Lietuvoje!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
niekad tokios negirdėjau biggrin.gif

Na va, perskaičiau visas knygutes. Kas nori, galiu perleisti

Ak, toji sekretorė.
Įsakmus bučinys.
Bausmė-vedybos
Visada mylėjau
Paveldėti su sąlyga
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 01 18, 12:03)
Šiandien mano nuotaika super thumbup.gif
Pasižiūrėjau ką Almą Littera ketina išleisti ir apkvaitau nuo būsimo malonumo, ogi Diana Gabaldon "Svetimšalė". Kiek bekalbėdavau su kitais meilės romanų gerbėjais visam pasaulyje, visi man rekomenduodavo būtent šią knygą kaip patį geriausią jų kadanors skaitytą meilės romaną. biggrin.gif  Ir jis bus išleistas Lietuvoje!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Perskaičiau anotaciją ir galvoju, kad kažką panašaus jau esu skaičiusi... Man rodos tai J.Devero "Riteris švytinčiais šarvais"
Atsakyti
Gal kas skaitet Maggie O'Farrell "Kas nutiko Esmei Lenoks?"
Kokie atsiliepimai butu ax.gif
Atsakyti
Tai ka,neskaitot?ar tiek skaitot kad plepeti ner kada? hihihi.gif
As savaitgali jau kibsiu,savaites begy nelieka laiko schmoll.gif
Atsakyti
Perskaičiau „Angelas sargas“. Dabar trūksta man ketvirtos serijos knygos smile.gif
Pradėjau skaityt „Mylėk mane, Stefani!“ smile.gif
Atsakyti
O aš pradėjau skaityti ,,Visada mylėjau'' g.gif Kažko stringa, nežinau... schmoll.gif
Atsakyti
O Carly Philips skaitėte kas nors knygutę?
Atsakyti
Baigiau ,,Visada mylėjau''... Liūdina, truputį slegia, net nežinau, bet labai patiko vyro charakteris g.gif

O Carly Philips pradėjau, jau puse perskaičiau, bet sunkiai sekasi, nelabai traukia schmoll.gif Kaip kitoms?
Atsakyti
Aš pradėjau svajonių romaniukus skaityti biggrin.gif
Atsakyti