Ieškau nuorodos, kur galima pažiūrėti planuojamas išleisti knygas. Atrodo kažkas lygtais buvo parašę, bet va riekia ir nerandu... gal turite kur po ranka...
Nu as savaitgali perskaiciau S.Brown "Skaistuolis ir kekse".Nu bet pavadinimas isverstas tai lievai.Nieko bendro su knygos turiniu.Turetu buti "Rilies in the morning". Is pradziu skaitesi siaubingai sunkiai,bet po to isivaziavau ir visai patiko.Siaip as labai nemegstu, kai i einama veiksma itraukia prisiminimus,bet cia taip sklandziai pdaryta,kad visai patiko. Ir ivykiu daug ir veikejai idomus tokie.Zodziu ne superine, bet skaityti galima
Šiandien mano nuotaika super Pasižiūrėjau ką Almą Littera ketina išleisti ir apkvaitau nuo būsimo malonumo, ogi Diana Gabaldon "Svetimšalė". Kiek bekalbėdavau su kitais meilės romanų gerbėjais visam pasaulyje, visi man rekomenduodavo būtent šią knygą kaip patį geriausią jų kadanors skaitytą meilės romaną. Ir jis bus išleistas Lietuvoje!!!
Šiandien mano nuotaika super
Pasižiūrėjau ką Almą Littera ketina išleisti ir apkvaitau nuo būsimo malonumo, ogi Diana Gabaldon "Svetimšalė". Kiek bekalbėdavau su kitais meilės romanų gerbėjais visam pasaulyje, visi man rekomenduodavo būtent šią knygą kaip patį geriausią jų kadanors skaitytą meilės romaną. Ir jis bus išleistas Lietuvoje!!!