Perskaičiau Žavioji agentė
Dabar reikia imtis Angelo sargo
QUOTE(jagozaster @ 2011 01 14, 19:33)
Jau turiu namie"Pagieža"
pasirodo pas vyrą darbe dviese skaitė , labai patiko,sakė ir ašarų buvo.Tai mikki aš būtinai palaikysiu,kad ir tu perskaitytum :mirksiukas:tai kai tik neturėsi ką skaityt parašyk sms 
"Pagieža" ir man labai patiko, kai pradėjau skaityti, nesinorėjo atsitraukti. Per savaitgalį perskaičiau. Nuostabi knyga.
QUOTE(jagozaster @ 2011 01 14, 18:33)
Jau turiu namie"Pagieža"
pasirodo pas vyrą darbe dviese skaitė , labai patiko,sakė ir ašarų buvo.Tai mikki aš būtinai palaikysiu,kad ir tu perskaitytum :mirksiukas:tai kai tik neturėsi ką skaityt parašyk sms 
ui kaip gerai.reik damusti dar tas likusias.tai brown jauciu siandien suvalgysiu liks tik Suolis i ugni
na štai sakau gal ką sudomins: iknyga.lt puslapyje man pasiūlė pirkti Džudita Maknot, "Kas aš būčiau be tavęs" man nebereikia bet gal jums reikia? jei taip susisiekit su redushka REDUSHKA4@GMAIL.COM
Aš vakar perskaičiau "jaunystės svajos" Čia iš senesnių romaniukų. Nu man labai labai labai
Jau seniai kas bepatiko taip
Aš vakar perskaičiau NETIKĖTOS IZABELĖS ATOSTOGOS
Labai labai patiko
Aš vakar perskaičiau Porter "Išrinktoji"
Nebloga
o aš perskaičiau Paveldėti su sąlyga...
o jooooo.....
Na, o aš vakar perskaičiau...
Lisa Kleypas "Scandal in spring" - sužavėta.
tiesa, pagalvojau, kad man labiau aptiktų, jei knygutes leistų po 4, bet kas mėnesį
QUOTE(Isila @ 2011 01 16, 22:27)
tiesa, pagalvojau, kad man labiau aptiktų, jei knygutes leistų po 4, bet kas mėnesį 
Vistiek neužtektum
QUOTE(Echunia @ 2011 01 17, 08:36)
Vistiek neužtektum
pagal save sprendžiu... aš per 3-4 dienas viską praryju - paskui du mėnesius vėl kankinuos 
vat aš ir sakau, būtų trumpiau laukti. Dabar išleidžia 8, o tada du mėnesiai tylos. Na, leistų po 4 į mėnesį, tai kitų 4 tik mėnesį tektų laukti