Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(alijap @ 2011 04 01, 16:37)
Perskaičiau Penny Jordan "Nesuvaldoma aistra" - baisiai nepatiko. schmoll.gif  Kvailesnės knygos jau seniai neskaičiau. blink.gif  Vau moteris daro masažą ir patiria vos ne sexualinį katarsį su nepažįstamu vyru - absurdas ir tiek, galimą pagalvot, kad vyras rašė, tik jie tokias absurdiškas situacijas gali laikyt realiomis... doh.gif  Tiesa, vėliau knygoje atsiranda daugiau logikos, bet pati pradžia taip sunervino, kad vos baigiau skaityt. Liūdna, ypač kai pamatai, jog knygą parašė Penny Jordan verysad.gif

Visiškai sutinku su tavo nuomone verysad.gif Tikrai viena iš praščiusiu knygų kurias ji parašė, jokios logikos nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 03 31, 13:22)
Nus, perskaičiau Auksinę mergaitę g.gif Ir neturiu nuomonės. Toks kažkoks  nijoks jis man.

as vakar ja pradejau.Po keliolikos puslapiu,hm...uzmigau blush2.gif nezinau ar nuvargusi buvau ar knyga tikrai tokia netikusi mastau.gif kol kas neuzkabino.jei ir toliau taip tai liks neperskaityta.Gal veliau idomiau bus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 04 03, 09:08)
as vakar ja pradejau.Po keliolikos puslapiu,hm...uzmigau  blush2.gif nezinau ar nuvargusi buvau ar knyga tikrai tokia netikusi mastau.gif kol kas neuzkabino.jei ir toliau taip tai liks neperskaityta.Gal veliau idomiau bus mastau.gif

Man net toks ispidos buvo susidares kad cia ne ta E.S.Phillps, bet aspakui paziurejau kad cia jnyga parasyta 198 kazkelintais metais, tai matyt vienas is jos pirmuki bandymu rasyti, na kai dar nera visiskai susiformavusi rasymo maniera, stilius...
Tirai teisybe kad ji kitokia, ir man ja skaitant reikejo persilauzti (nezinau, man ji buvo kazkodel neitikinanti - neitikino veikeju charakteriai)
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 04 03, 10:33)
Man net toks ispidos buvo susidares kad cia ne ta E.S.Phillps, bet aspakui paziurejau kad cia jnyga parasyta 198 kazkelintais metais, tai matyt vienas is jos pirmuki bandymu rasyti, na kai dar nera visiskai susiformavusi rasymo maniera, stilius...
Tirai teisybe kad ji kitokia, ir man ja skaitant reikejo persilauzti (nezinau, man ji buvo kazkodel neitikinanti - neitikino veikeju charakteriai)

Na, man ši knyga buvo neblogai parašyta, 4/5. g.gif Bet tiesa ta, kad ne to tikėjausi kai atsiverčiau šią knygą. Perskaičius puse knygos susidarė toks įspūdis tarsi skaityčiau vieną iš Joan Collins knygą. unsure.gif Panašus rašymo stilius, istorijos dėstymo tvarka. Tikrai neįprasta knyga kitų E.S. Phillips kūrinių fone. 4u.gif
Atsakyti
Bet tas besaikis zvaigzdziu vardinimas mane nervina.as net prasokau kelis sakinius-nei man ten idomu nei ka biggrin.gif ziuresim kaip toliau bus.siandien nepavyko prisesti kaip tycia unsure.gif
reikia ieskotis ka skaityti-nebeturiu nauju knygu (ta prasme -neskaitytu hihihi.gif )
Atsakyti
Cia gal kad tikroviskiau butu ir pan., nes ir Maknot "Tobula" irgi buvo minimos zvaigzdes...
Ne i tema, bet toks klausimas iskilo, kai tie visi rasytojai naudoja tas zvaigzdiu pavardes, cia nera koks autoriniu teisiu pazeidimas, juk nemanau kad prasys kiekvieno - ar galiu tavo varda savo knygoje mineti? unsure.gif Na aisku, cia gal jiems irgi reklama (nes kai pradejau skaityt is karto ilindau i google kas tas Erolas Flynas buvo), nugi tikrai tokas gyveno hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 04 03, 19:06)
nes kai pradejau skaityt is karto ilindau i google kas tas Erolas Flynas buvo), nugi tikrai tokas gyveno  hihihi.gif

Rimtai toks buvo žmogus? blink.gif Aš nepagalvojau, kad apie tikrą rašo... g.gif Knyga man taip pat nepatiko - kaip meilės romanas tai šiaip sau. Knyga gal labiau panaši į gyvenimiškos patirties aprašymą, tik ne į meilės romaną schmoll.gif
Mama trenkta, tėvas tai iš viso išsigimėlis... ir kaip ta Fler tokia gerutė, tokia teisinguolė išaugo? Ko tik imasi viskas pavyksta... nesupratau kur intriga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 03 balandžio 2011 - 19:06
QUOTE(astute_k @ 2011 04 03, 20:04)
Rimtai toks buvo žmogus?  blink.gif Aš nepagalvojau, kad apie tikrą rašo...  g.gif  Knyga man taip pat nepatiko - kaip meilės romanas tai šiaip sau. Knyga gal labiau panaši į gyvenimiškos patirties aprašymą, tik ne į meilės romaną  schmoll.gif
Mama trenkta, tėvas tai iš viso išsigimėlis... ir kaip ta Fler tokia gerutė, tokia teisinguolė išaugo? Ko tik imasi viskas pavyksta... nesupratau kur intriga.

Jo rimtai gyveno, ir buvo vedes tris kartus, ir mire kazkur sulaukes 50 m.
Nu man irgi mamyte tokia gerule pasirode, kaip ir turejo jau metuose buti subrendus, o galvoja ir elgiasi kaip kokia niolikine paaugle, o dar kalbant apie patevi tai is vis ner logikos, norejo susilaukti vaiko su savo podukra. Ir aplamai man nelabai patinka knygos kur daugybe metu laikomas nepykantos, pykcio jausmas uz praeity padaryta kazkoki tai nesusipratima, elgesy ir paskui visa knyga skaitai, kaip kersija, o likus porai puslapiu staiga supranta kad visa laika mylejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 04 03, 12:19)
Na, man ši knyga buvo neblogai parašyta, 4/5. g.gif  Bet tiesa ta, kad ne to tikėjausi kai atsiverčiau šią knygą. Perskaičius puse knygos susidarė toks įspūdis tarsi skaityčiau vieną iš Joan Collins knygą. unsure.gif  Panašus rašymo stilius, istorijos dėstymo tvarka. Tikrai neįprasta knyga kitų E.S. Phillips kūrinių fone. 4u.gif

Perskaičiau ir as pagaliau Auksinę mergaitę, kad galėčiau suprast apie ką diskutuojat biggrin.gif

Na nepasakyciau, kad man nepatiko si knyga. Visai normali knyga, siek tiek net intrigos buvo. Laukiant ka tas patevis dar iskres Bet pritariu, kad ne visai panasi i kitas Phillips knygas. Truko to lengvumo, nerupestingumo ar humoro, kaip skaitant kitas Phillips knygas. Sita man tokia labiau dramatiska g.gif

Del aktoriu pavardziu man irgi toks klausimas kilo, ar rasytojai nesuderine su aktoriu atstovais gali jas taip naudot i kaire ir i desine biggrin.gif
Tiesa S.E. Phillips kaip Maknot irgi pradejo kitose knygose minet ankstesniu knygu veikejus. Vienoje paskutiniu knygu 'What I Did for Love' biggrin.gif buvo minimi Fler ir ir Dzekas Koranda, o ju jau suaugusi dukte Mege irgi nemazai visai smezavo. O pacioje naujausioje S.E. Phillips knygoje 'Call me Irresistible', Mege jau yra pagrindine veikeja kaip ir Tedas Beaudine is 'Ledi, bukite gerute'.
Man tai patinka tie vadinami 'serialiai'.
Siandien kaip tik gavau Call me Irresistble, tai bus idomu skaityt po Auksines mergaites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogelle: 04 balandžio 2011 - 11:15
Galetu svajoniu knygos leisti tuos serialus, butu labai skaitomi...
Nes yra ne tik Tedo Bodeino, kur dabar jis yra Call me Irresistble pagrindinis, bet yra ir apie jo tevus Franceska ir Dalasa "Fancy pants", kurie irgi buvo minimi "Ledi buk gerute"...

Na, jos tinklapy skelbiama, kad Auksine mergaite parasyta 1987 m., tai viena pirmuju jos knygu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 04 balandžio 2011 - 12:09
QUOTE(uogelle @ 2011 04 04, 13:06)

Siandien kaip tik gavau Call me Irresistble, tai bus idomu skaityt po Auksines mergaites

O tai gal po to norėtum perleisti šią knygą? g.gif Gal kas dar turi Phillips knygų angliškų? ax.gif
Atsakyti
O aš rusaičių skaitytojų forume sužinojau, kad mūsų dabar skaitoma "Auksinė mergaitė" yra romano nauja versija. Pas rusaites ši knyga išverta buvo anksčiau ir siužetas žiauresnis (bent man taip sakė - pati ruošiuosi perskaityti ir tą rusišką variantą). Rašoma, kad pati Philips po skaitytojų atsiliepimų pataisė romaną.
Pirmame variante pasirodo motina vis tik permiega su Koranda - man šis dalykas visai ne prie širdies blink.gif
Jei kas skaitote rusiškai, galiu atsiųsti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(uogelle @ 2011 04 04, 12:06)

Aš tai kai angliškai nė bum bum, tai sukuosi pas rusaites. Ten kaip tik entuziastės dabra verčia šią naują knygą Call me Irresistble. Kai tik pabaigs, tai pulsiu skaityti tongue.gif
Atsakyti