QUOTE(alijap @ 2011 04 03, 12:19)
Na, man ši knyga buvo neblogai parašyta, 4/5.

Bet tiesa ta, kad ne to tikėjausi kai atsiverčiau šią knygą. Perskaičius puse knygos susidarė toks įspūdis tarsi skaityčiau vieną iš Joan Collins knygą.

Panašus rašymo stilius, istorijos dėstymo tvarka. Tikrai neįprasta knyga kitų E.S. Phillips kūrinių fone.
Perskaičiau ir as pagaliau Auksinę mergaitę, kad galėčiau suprast apie ką diskutuojat
Na nepasakyciau, kad man nepatiko si knyga. Visai normali knyga, siek tiek net intrigos buvo.
Laukiant ka tas patevis dar iskres Bet pritariu, kad ne visai panasi i kitas Phillips knygas. Truko to lengvumo, nerupestingumo ar humoro, kaip skaitant kitas Phillips knygas. Sita man tokia labiau dramatiska
Del aktoriu pavardziu man irgi toks klausimas kilo, ar rasytojai nesuderine su aktoriu atstovais gali jas taip naudot i kaire ir i desine
Tiesa S.E. Phillips kaip Maknot irgi pradejo kitose knygose minet ankstesniu knygu veikejus. Vienoje paskutiniu knygu 'What I Did for Love'

buvo minimi Fler ir ir Dzekas Koranda,
o ju jau suaugusi dukte Mege irgi nemazai visai smezavo. O pacioje naujausioje S.E. Phillips knygoje 'Call me Irresistible', Mege jau yra pagrindine veikeja kaip ir Tedas Beaudine is 'Ledi, bukite gerute'.
Man tai patinka tie vadinami 'serialiai'.
Siandien kaip tik gavau Call me Irresistble, tai bus idomu skaityt po Auksines mergaites