Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(mikki @ 2011 04 06, 08:21)
Tai skaitau tam kad skiatyciau tiktai ir paskui kazkokia isssunkta jauciuosi.Gal cia visada po rimtesniu knygu taip? mastau.gif  lotuliukas.gif

Žinai ir man taip būna blush2.gif Gėda kam sakyti, bet paėmus rimtesnę knygą (ne meilės ar ne detektyvą) miegas ima, nesiskaito... tongue.gif (Sakau gal smegeninė visai atrofavosi? cool.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 04 06, 10:51)
Žinai ir man taip būna  blush2.gif Gėda kam sakyti, bet paėmus rimtesnę knygą (ne meilės ar ne detektyvą) miegas ima, nesiskaito...  tongue.gif  (Sakau gal smegeninė visai atrofavosi?  cool.gif  lotuliukas.gif )

Ne tau vienai taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 04 06, 10:51)
gal smegeninė visai atrofavosi?

Dar pasakyk kad nuo knygų skaitymo blondine tapai bigsmile.gif biggrin.gif nes aš tai blondinė unsure.gif g.gif bet kadangi tokia gimiau, tai gal ne nuo romanų lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Daina, na, tu čia ir suskėlei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noe: 06 balandžio 2011 - 20:41
QUOTE(Daina @ 2011 04 06, 12:13)
Dar pasakyk kad nuo knygų skaitymo blondine tapai  bigsmile.gif  biggrin.gif  nes aš tai blondinė  unsure.gif  g.gif  bet kadangi tokia gimiau, tai gal ne nuo romanų  lotuliukas.gif  rolleyes.gif

Na jei žili plaukai skaitosi kaip blondinė, tai pradžia jau yra doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal jau yra isigijusiu ir spejusiu perskaityt Rachel Gibson ar Diane Peterfreund knygas ?
Atsakyti
Gal kas turit kokių angliškų romanų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 04 09, 20:00)
Gal kas turit kokių angliškų romanų?  g.gif

As turiu pora tokiu ale Svajoniu romanai, nuo kuriu pradejau skaityt romanus anglu k. Pabandymui isigijau, kad ivertint savo jegas ar galesiu susidorot su rimtesniais smile.gif Tai galiu perleist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2011 04 10, 00:14)
As turiu pora tokiu ale Svajoniu romanai, nuo kuriu pradejau skaityt romanus anglu k. Pabandymui isigijau, kad ivertint savo jegas ar galesiu susidorot su rimtesniais  smile.gif Tai galiu perleist  4u.gif

Gal galėtum atsiusti nuotraukų į saulegraza6@gmail.com g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 04 09, 20:00)
Gal kas turit kokių angliškų romanų?  g.gif

Turiu nemažai senesnių Svajonių romano tipo. Galiu nebrangiai perleisti.
Atsakyti
QUOTE(Bailiukė @ 2011 04 10, 17:29)
Turiu nemažai senesnių Svajonių romano tipo. Galiu nebrangiai perleisti.

Domina ax.gif Susirašom per AŽ smile.gif
Atsakyti
Jei ką domina, tai ir aš turiu 3 knygutes angliškas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 10 balandžio 2011 - 18:02