Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(astute_k @ 2011 04 04, 18:59)
O aš rusaičių skaitytojų forume sužinojau, kad mūsų dabar skaitoma "Auksinė mergaitė" yra romano nauja versija. Pas rusaites ši knyga išverta buvo anksčiau ir siužetas žiauresnis (bent man taip sakė - pati ruošiuosi perskaityti ir tą rusišką variantą). Rašoma, kad pati Philips po skaitytojų atsiliepimų pataisė romaną.
Pirmame variante pasirodo motina vis tik permiega su Koranda - man šis dalykas visai ne prie širdies  blink.gif
Jei kas skaitote rusiškai, galiu atsiųsti  4u.gif
Papildyta:
Aš tai kai angliškai nė bum bum, tai sukuosi pas rusaites. Ten kaip tik entuziastės dabra verčia šią naują knygą Call me Irresistble. Kai tik pabaigs, tai pulsiu skaityti  tongue.gif

O koks ten rusaičių forumas? Aš knygų angliškai neskaitai (kalbos tiek nemoku, o su žodynu daug vargo). Rusiškai esu skaičiusi daug meilės romanų. Ypač studijų metais daug pervariau. Dar ir dabar pas tėvus lentynos prikrautos.
Atsakyti
Nu as iveikiau puse Auskines mergaites.Skaityti idomiau pasidare,bet iki meiles romano tai toli.Rimtai tokia gyvenimiska knyga.o man po visu stresu labai norisi smegenu"atrofijos" kaip as sakau-visisko relakso muilo putose hihihi.gif tik aisku ir muilas turetu buti normalus rolleyes.gif

Isikeiciau kelis uzsienio meiles romanus i savo svajoniu knygutes,tai savaitgali kibsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 04 04, 20:39)
O koks ten rusaičių forumas? Aš knygų angliškai neskaitai (kalbos tiek nemoku, o su žodynu daug vargo). Rusiškai esu skaičiusi daug meilės romanų. Ypač studijų metais daug pervariau. Dar ir dabar pas tėvus lentynos prikrautos.

Forumas šitas Užsiregistravus duoda patekti į pačių forumiečių atliekamus vertimus. Gerų knygų yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 04 04, 13:28)
O tai gal po to norėtum perleisti šią knygą? g.gif  Gal kas dar turi Phillips knygų angliškų? ax.gif

tai dar neskaiciau, jei patiks tai noresiu pasilikt. Siaip S.E. Phillips kol kas kaupiu

QUOTE(astute_k @ 2011 04 04, 17:59)
O aš rusaičių skaitytojų forume sužinojau, kad mūsų dabar skaitoma "Auksinė mergaitė" yra romano nauja versija. Pas rusaites ši knyga išverta buvo anksčiau ir siužetas žiauresnis (bent man taip sakė - pati ruošiuosi perskaityti ir tą rusišką variantą). Rašoma, kad pati Philips po skaitytojų atsiliepimų pataisė romaną.
Pirmame variante pasirodo motina vis tik permiega su Koranda - man šis dalykas visai ne prie širdies  blink.gif
Jei kas skaitote rusiškai, galiu atsiųsti  4u.gif
Papildyta:
Aš tai kai angliškai nė bum bum, tai sukuosi pas rusaites. Ten kaip tik entuziastės dabra verčia šią naują knygą Call me Irresistble. Kai tik pabaigs, tai pulsiu skaityti  tongue.gif

na as irgi Phillips puslapyje skaiciau, kad berods 2009 metais buvo perziureta ir perrasyta knyga. Tai vat idomu ka ten dar pakoregavo. Reik manyt viska i geraja puse

As bandysiu skaityt Call me Irresistble anglu kalba, po to galesim aptart
Man daznai perskaicius knyga, noris pasikalbet apie ja. o mano aplinkoje nelabai yra tokias knygas skaitanciu, tai gerai, kad nors cia yra bendraminciu.
Beje gal vilnietes nori kada susitikt prie arbatos puodelio, papliurpt apie knygas? maciau 'rimtas' knygas skaitancios mergaites tai susitinka kartais
Atsakyti
Labas,
Aš užsienio kalbomis neskaitau, tiesa turiu vieną rusišką Maknot romaną. Parduočiau, bet skelbimo įdėti nemoku blush2.gif

Kas skaitėte Graham Lynne "Tiesiai į širdį" iš serijos Arogantiški vyrai. Ar knygos tarpusavyje susiję? Apie brolius/seseris? Gal kas norit mainytis? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 04 05, 16:00)
Kas skaitėte Graham Lynne "Tiesiai į širdį" iš serijos Arogantiški vyrai. Ar knygos tarpusavyje susiję? Apie brolius/seseris? Gal kas norit mainytis?  blush2.gif  4u.gif

Antroje ,,Arogantiškų vyrų" knygoje tas milijonierius, yra tos pirmoje knygoje minėtos Ofelijos brolis bigsmile.gif

Man tai šiaip patiko, bet aš gal čia nelabai objektyviai, nes man labai šiaip patinka Graham Lynne ax.gif
Kaip kitoms? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 04 05, 15:42)
Antroje ,,Arogantiškų vyrų" knygoje tas milijonierius, yra tos pirmoje knygoje minėtos Ofelijos brolis  bigsmile.gif

Man tai šiaip patiko, bet aš gal čia nelabai objektyviai, nes man labai šiaip patinka Graham Lynne ax.gif
Taip ir maniau biggrin.gif Tai jaučiu trečia knygutė apie Molę bus rolleyes.gif
Aš perskaičiau "Paveldėti su sąlyga" ir mane užkabino, bet prieš tai leista Graham Lynne serija (berods "Trys draugai") nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 04 05, 17:09)
Taip ir maniau  biggrin.gif  Tai jaučiu trečia knygutė apie Molę bus  rolleyes.gif
Aš perskaičiau "Paveldėti su sąlyga" ir mane užkabino, bet prieš tai leista Graham Lynne serija (berods "Trys draugai") nepatiko  schmoll.gif

Neatkreipiau dėmesio arba užmiršau- o kas ta Molė? blush2.gif ax.gif
O man serija ,,Trys draugai'' patiko bigsmile.gif g.gif Panašūs vyrų charakteriai kaip ir šioje serijoje: arogantiški, savimi pasitikintys, ir t.t.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 05 balandžio 2011 - 15:14
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 04 05, 16:13)
o kas ta Molė?

Mažoji sesutė, kurią po motinos mirties senelė atidavė įvaikinti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o as skaitineju dabar Sausio-vasario men. romaniukus, tarpuose tarp storesniu knygu, tai man kazkaip nelabai schmoll.gif perskaitai ir kita dienu jau nebepamenu apie ka. biggrin.gif Tiesa Paveldeti su salyga dar neskaiciau. Dzerodu dinastija tik truputi idomesne pasirode, gal kad iskart skaiciau dvi dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogelle: 05 balandžio 2011 - 18:43
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 04 05, 15:42)
Antroje ,,Arogantiškų vyrų" knygoje tas milijonierius, yra tos pirmoje knygoje minėtos Ofelijos brolis  bigsmile.gif

Kaip kitoms? g.gif  ax.gif

Man patiko Graham knygutės. Laukiu trečios dalies. "Arogantiški vyrai" mane užkabino po pirmos knygutės. Pagalvojus, pastebėjau, kad man patinka knygutės serijos (viena su kita susiję). Dabar skaitai seniau leistas "Kieti vyrukai" apie brolius Stylus. Minimi 9 broliai, išleistos trys knygutės. Panaršiau internete, ir atrodo, kad autorė kol kas išleidus tik tris knygutes. Gal apie kitus brolius parašys vėliau?
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 04 05, 19:16)
Man patiko Graham knygutės. Laukiu trečios dalies. "Arogantiški vyrai" mane užkabino po pirmos knygutės. Pagalvojus, pastebėjau, kad man patinka knygutės serijos (viena su kita susiję). Dabar skaitai seniau leistas "Kieti vyrukai" apie brolius Stylus. Minimi 9 broliai, išleistos trys knygutės. Panaršiau internete, ir atrodo, kad autorė kol kas išleidus tik tris knygutes. Gal apie kitus brolius parašys vėliau?

man Stylai laaaabai patiko.As ir narsiau ar yra kitos knygos ir zadejau spausti leidykla.Bet va kad ta autore neparasiusi ir pirmos trys isleistos jau senai tai labai abejoju ar kitas parasys.Idomu kas sutrukde visa serija isleisti mastau.gif o ir bijau jei rasys dabar tai gali jau buti ne ta ugnele biggrin.gif O tas tris pirmas savo bibliotekoj pasilikau."Sugundyk mane" man pati geriausia thumbup.gif

Tikiuosi jau siandien pribaigsiu Auksine mergaite.Neidomu,bet noriu suzinoti kuom baigsis.Tai skaitau tam kad skiatyciau tiktai ir paskui kazkokia isssunkta jauciuosi.Gal cia visada po rimtesniu knygu taip? mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti