Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

Pradėsiu nuo "Ak, toji sekretorė!" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2011 01 08, 21:55)
Pradėsiu nuo "Ak, toji sekretorė!"  ax.gif

as sitos ne neturiu.Net anotacija manes nesudomino.Papasakok kai perskaitysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 01 09, 09:35)
as sitos ne neturiu.Net anotacija manes nesudomino.Papasakok kai perskaitysi  biggrin.gif

Siužetas eilinis. Jis - gražuolis, ji - jo asistentė. Ji myli kažką iš biuro, jis pasisiūlo suvaidinti jos mylimąjį, kad anas, kurį jinai aceit myli, užpavydėtų mirksiukas.gif

Tik tiek, kad ar man atrodo, ar tai pirma knyga, kuri parašyta pirmu asmeniu (ar kaip čia išsireikšti). Ta prasme, kad pati sekretorė pasakoja viskas, kaip vyksta tongue.gif
Atsakyti
dar negavau.. gal ryt? unsure.gif
Atsakyti
Aš trečiadienį užsipirkau daug knygų (pardavėją radau per sena.lt), tada dabar ilgai nereikės pirkt naujų lotuliukas.gif Labai šaunu, kad radau antrąją knygą iš serijos „Misija: Išgelbėti“. Trečią pirkau lyg iš Dainos, tad betrūksta paskutinės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 09, 18:38)
dar negavau.. gal ryt?  unsure.gif

g.gif Ti kas čia dabar.... Iki Kauno ilgiau eina negu iki Kuršėnų g.gif g.gif
Atsakyti
Baigiau "Paveldėti su sąlyga". Nežinau nė ką sakyti lotuliukas.gif

Dabar imu "Visada mylėjau". Raudona. Aistra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2011 01 10, 08:29)
Baigiau "Paveldėti su sąlyga". Nežinau nė ką sakyti  lotuliukas.gif

Dabar imu "Visada mylėjau". Raudona. Aistra  tongue.gif

taip ir sakyk-total kosmar hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 01 10, 08:40)
taip ir sakyk-total kosmar hihihi.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Coxe, tai knygos ne kokios? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 10, 11:01)
Coxe, tai knygos ne kokios?  bigsmile.gif

Dabar trečią skaitau. Nu.... Nežinau nei ką sakyti... Ta gal biški tokia kitokia, nežinau dar - nebaigiau lotuliukas.gif Be pabaigos sunku ką pasakyti 4u.gif
Atsakyti
O man visai gerai su senesnio leidimo romaniukais einasi ax.gif Šeštadienį perskaičiau "Žaidimas jausmais", vakar "Asmeninės priežastys". Abi Lucy Monroe parašytos ir patiko abi, viena mažiau, kita daugiau rolleyes.gif
Atsakyti