Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

man tos knygos super greit skaitosi, viens du ir knyga baigta. Nėr kada net ilgai virškinti.
Rezultatai:
Aistringas žaidimas - patiko. Bent jau pagrindiniai herojai ne kokie mėmės ar iš serijos kosk jis turtingas. Labai lengvai skaitėsi.

Pamiršta santuoka - tikėjausi kažko daugiau. Intrigavo, intrigavo, a paskui.... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 11, 10:03)
man tos knygos super greit skaitosi, viens du ir knyga baigta. Nėr kada net ilgai virškinti.

Paprastai ir aš labai greitai jas perskaitau, bet dabar man sesija, tai turiu kitokią „literatūrą“ skaityt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 01 11, 10:08)
Paprastai ir aš labai greitai jas perskaitau, bet dabar man sesija, tai turiu kitokią „literatūrą“ skaityt  doh.gif

man taip buvo gruodį - gynimas ant nosies, noriu skaityt, nėr kada.. užtat dabar yahoo.gif skaitymo lasivė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2011 01 10, 21:27)
** Eik eik... Nenorėk. Nuo laiptų nudardėjau. Vaikščioti negaliu, sėdėti negaliu. Tai guliu ir skaitau. Žinok aš jau geriau trūlike skaityčiau, nei dabar lovoje  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Užuojauta console.gif Bet iš kitos pusės - pavydžiu wub.gif Laisvas laikas, negali nieko daryti - tik skaitytiiiiiiiii tongue.gif
Atsakyti
Turiu pasiūlymą drinks_cheers.gif
Išrinkime patį gražiausią naujų svajonių romanų viršelį!!!
Knygos šios (sunumeravau nuo 1 iki 8 - tikiuosi numeriai matosi)
user posted image
Siūlau pasisakyti dėl Pačio pačiausio knygos viršelio - griebia už širdies, dailu ir t.t.
Ir žinoma labiausiai nepatikęs viršelis - fui, net nesinori skaityti... blush2.gif

Rašom, diskutuojame thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 01 11, 20:00)
Turiu pasiūlymą  drinks_cheers.gif
user posted image
Siūlau pasisakyti dėl Pačio pačiausio knygos viršelio - griebia už širdies, dailu ir t.t.
Ir žinoma labiausiai nepatikęs viršelis - fui, net nesinori skaityti...  blush2.gif

Rašom, diskutuojame  thumbup.gif

Na is siu - aistringiausias aisku 1, kraujas atrodo ims ir uzvirs lotuliukas.gif , ir pagal ideja romanas irgi turetu buti karstas, o graziausias ir kabinantis 2. Ir labiausiai nepatikes 5 sakyciau, na dar 8 toks nekabinantis.
O siaip tai man graziausi virseliai buna kur piest ale "herojai", seno leidimo Devero Aksomines sagos knygu virseliai patiko thumbup.gif , arba siaip kurie nieko nesako, pvz "Tobula", arba Maknot knygu ...
Atsakyti
Man gražiausias 2 smile.gif 1 toks paslaptingas, o man paslaptingi patinka, tad irgi prie patikusių smile.gif
Negražiausias 3 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 01 11, 21:00)
Turiu pasiūlymą  drinks_cheers.gif
user posted image
Ir žinoma labiausiai nepatikęs viršelis - fui, net nesinori skaityti...  blush2.gif

Rašom, diskutuojame  thumbup.gif

Man tai pats gražiausias ir aistringiausias atrodo 1 smile.gif
O labiausiai gal nepatiko 5 ir 7 g.gif net nežinau ... ax.gif
Bet 1 viršelis nerealus wub.gif
Atsakyti
Mano manymu gražiausias - 1 wub.gif wub.gif , nepatraukliausias - 4. schmoll.gif
Atsakyti
aš kaip dauguma - 1 pats pačiausias thumbup.gif knygą perskaičiau, tai oiiiiii kaip atitinka viršelis (kas skaitė pritars). O knygą tikrai verta skaityt thumbup.gif

man dar 2 nieko, nes suknia visai graži hihihi.gif

o šiaip visi kiti tokie pfeee.. vidutiniai, nei šis nei tas...

šiaip 6 toks visai fui.. jau ta ranka ant merginos subinės... doh.gif
Atsakyti
Man negražiausias 5, labiausiai patinka 1 ir 4.
O šiaip šitas naujas stilius visai nepatinka schmoll.gif Kažin kam šovė autoriaus pavardę rašyti didesniu šriftu nei knygos pavadinimą doh.gif kažkoks absurdas blink.gif
QUOTE(Isila @ 2011 01 11, 23:46)
jau ta ranka ant merginos subinės... 

lotuliukas.gif Negraži ranka ar subinė? lotuliukas.gif
Man tai iš viso toks grabaliojimas feee... saviškiui neleidžiu schmoll.gif
Atsakyti
pats veiksmas biggrin.gif toks savininkiškas. toks jausmas, kad tiesiog plekšt ir uždėjo. Manoooo.. pagrabinėjaaaaam doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti