Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

na va, gavau yahoo.gif iš ryto jau pasiėmiau, perpyliau "Paveldėta kilmė". Blyn tos moteros, įsimyli per 5 min.. diedai irgi ne geresnis - tik pamatė ir jau sukyla gesimas hihihi.gif ir jau nuo pirmų eilučių žinai, kad bus happy endas. Skysta knyga.

Dabar skaitau Valentis veda....

beje, 2 už 1 kainą buvo pridėda Australijos deimantų serijos knyga. Tarp verslo ir meilės, apie Kimberlę... Neskaičius, tai pasisekė.
Atsakyti
Įdomu kuri serija bus pasisekusi 4u.gif Aš nei vieno dar neskaičiau blush2.gif
1) Trilogija Broliai Valenčiai
2) Trilogija Napos slėnio paslaptys
3) 6 romanai Džerodų dinastija

Apie Valentį ne kokie čia buvo atsiliepimai g.gif Gal kiti geresni. Mėgstu serijomis skaityti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 01 10, 15:44)

Man patiko. Kas susiję su vynu - aš dievinu smile.gif Ir nesvarbu, kad vynas antram plane lotuliukas.gif
Atsakyti
a man tos serijos kažkaip... mėgstu beserijinius leidimus hihihi.gif

ot blyn, dabar ateitų pas mane vyras sakytų - davai, tau pinigų trūksta, ženavojamės. Nu iškart sutikčiau doh.gif doh.gif doh.gif aš suprantu, akd knygos be logikos, su ryškiu fantazijos polėkiu.. nu bet žinot.. kai kas virš visko:D
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 10, 16:02)
Nu iškart sutikčiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nebūtų romano tada iš tavo gyvenimo. Ir knygos už 9,4 Lt nebūtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Imu paskutinė turimą "Įsakmus bučinys" (broliai Leopardžiai).
Atsakyti
žinot, Valentis veda man patiko. Pradėjus skaityti tikėjausi kitokios knygos, bet kai viskas ėmė rutuliotis.. Žinot, man patiko.
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2011 01 10, 16:22)
Imu paskutinė turimą "Įsakmus bučinys" (broliai Leopardžiai).

coxe nu tu pavarai su skaitymu biggrin.gif aš tavo jau kelias perskaičiau, labai lengvai skaitosi thumbup.gif
žadu šiandien pradėti Deveraux "Aksominę sagą" kur 4 knygos sutalpintos į vieną bigsmile.gif o jau storumas jos...apie 700 psl blink.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 01 10, 20:49)

žadu šiandien pradėti Deveraux "Aksominę sagą" kur 4 knygos sutalpintos į vieną bigsmile.gif  o jau storumas jos...apie 700 psl blink.gif

Šitą žinau!!! thumbup.gif Knygą skaičiau visą savaitę rolleyes.gif ir visur tampiausi su savimi ax.gif Tai iš manęs taip visi juokėsi dėl knygos dydžio doh.gif Bet nieko perskaičiau cool.gif
Sėkmės skaitant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 01 10, 18:49)
coxe nu tu pavarai su skaitymu  biggrin.gif

Tai, kad dabar, nieko negaliu daryti. Tai guliu ir skaitau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 01 10, 15:44)

Napos slėnis, vynas...? Aštonų seriją primena lotuliukas.gif

QUOTE(Coxe @ 2011 01 10, 19:10)
Tai, kad dabar, nieko negaliu daryti. Tai guliu ir skaitau  lotuliukas.gif

O kad aš taip galėčiau... biggrin.gif Važiuodama iš univero pradėjau skaityt D. Marton „Žavioji agentė“, bet dabar laiko nėra gulėt ir skaityt sad.gif Tai ilgai ją „virškinsiu“...
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 01 10, 19:45)
*Napos slėnis, vynas...? Aštonų seriją primena  lotuliukas.gif
**O kad aš taip galėčiau... biggrin.gif

*Aš tą patį pagalvojau. Irmkur jie telpa ten visi, Napos slėnyje lotuliukas.gif

** Eik eik... Nenorėk. Nuo laiptų nudardėjau. Vaikščioti negaliu, sėdėti negaliu. Tai guliu ir skaitau. Žinok aš jau geriau trūlike skaityčiau, nei dabar lovoje doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ojej vargšė unsure.gif sad.gif
Norėčiau viską iš eilės skaityt, bet ne tavo būsenoj... unsure.gif
Atsakyti