QUOTE(lucero @ 2009 08 26, 06:47)
Help,kaip gydotes gastrita?as jau nebezinau ka daryt.jau hemoglobinas nukrito,svoris nukrito,gresia anoreksija....
lucero aš irgi jau trys savaites kenčiu nuo gastrito,skausmai užeina ryte ,pavalgius ir vakare.O buna kad ir visą dieną vaiksčiuoju su skausmai skrandyje

Manau man paūmėjo gastritas nuo streso ir plius dabar valgau nemažai šviežių vaisių, daržoves mėgstu .O mums negalima piknaudžiauti šviežiomis daržovemis ir vaisius reikia nerugsčius valgyti

Pastebėjau kai sukramtau šviežią morką iškarto graižymas skrnadyje užeina. Geriu aš Raniberl nakčiai, bet man pasake pusbrolis jis studijoje mediciną, kad Raniberlas gali padėti kai juo nepiknaudžiauji,o man gydytoja sake gerk nakčiai vos ne mėnesį

Paskui vidurių lašus geriu, espumizno kai putimas užeina ( o pilva pučia laaabai dažnai),Mezima, dar iš lino semenų arbatą darau. Oj,kuo aš tik negeriu, bet žinok kažkaip nelabai man padeda.Bet vą linai tai tikrai nuima skausmą. Dar arbatos daug šiltos geriu,pvz. ramunelių,čiobrelio. Ir žinoma mažiau visokio sunkaus maisto. Košes valgyk,sviestelių truputuką koše pagardink, mėsyte virk arba troškink. Valgyk tik aišku reikia gaminti kitaip, geriau troškinti arba virti. Aš kepto visai negaliu valgyti.Jeigu tik laaabai retai šašlykus suvalgau ,bet jie kepami ant ugnies tai manau visai neblogai kartais save tokių maistų palepinti.Laikykis, žinau žinau koks tai nemalonus ir varginantis skausmas