Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2011 02 03, 17:57)
Įdomu kaip maniškiai sureaguos. Šiandien knygeles išdalinau ax.gif

O ten tik lygius surašėte ar dar ir kiekvieno pasiekimus(ko išmoko, ko nemoka ir pan.) g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Įkėliau projekto medžiagą, gal kas pasinaudosite, kaip tik Vasario 16-oji nebetoli. Tikiuosi, kad dabar gausite. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 02 03, 20:07)
O ten tik lygius surašėte ar dar ir kiekvieno pasiekimus(ko išmoko, ko nemoka ir pan.) g.gif

Mūsų knygelėse rašomi tik lygiai.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 03, 18:30)
Mūsų knygelėse rašomi tik lygiai.

ir pas mus taip, bet galvoju, gal įklijuoti kokį lapelį su tekstu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 02 03, 19:37)
ir pas mus taip, bet galvoju, gal įklijuoti kokį  lapelį su tekstu g.gif

Sveikos. Aš tai pasibaigus pusmečiui, dariau individualius pokalbius su kiekvienu tėvu, kurių metu ir paaiškinau, ką reiškia kiekvienas lygis ir ką mokinys pasiekė, ko ne. Nereikėjo rašyti į knygeles paaiškinimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 03 vasario 2011 - 18:42
QUOTE(vai2 @ 2011 02 03, 20:37)
ir pas mus taip, bet galvoju, gal įklijuoti kokį  lapelį su tekstu g.gif

Aš tai nieko neklijuosiu. Kas domisi, tai ir galutiniai rezultatai ne neujiena. O kam neįdomu, tai ir lapelio įklijuoto neperskaitys.
Kaskart nustembu, kai tėvai paskambina ir klausia, kiek šiandien pamokų, kada prasidės ir baigsis atostogos, kai paskambina vaikams per pamokas, nes nežino kada prasideda pertraukos doh.gif Vadinasi knygeles pildau tik vaikams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 02 03, 19:41)
Sveikos. Aš tai pasibaigus pusmečiui, dariau individualius pokalbius su kiekvienu tėvu, kurių metu ir paaiškinau, ką reiškia kiekvienas lygis ir ką mokinys pasiekė, ko ne. Nereikėjo rašyti į knygeles paaiškinimų.

Ir aš darau individualius pokalbius. Bet jau kiek savo laiko tam reikia.... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes siandien pravedem projekto pristatyma apie gyvunus, visai pavyko, ir vaikams patiko. Dabar planuojam jau kita projekta apie „Kovokime su žalingais įpročiais". Gal kuri rasete toki projekta?
Atsakyti
Aš ir praktikuoju individualius pokalbius. Išdalinu lapus su data ir laiku, pvz. Vasario 2 d. 13-14 val., 14-15 val. Tada tėvai susirašo,kuris laikas jiems patogus atvykti. Po to juos suskirstau 20 min intervalu. užrašau kada atvykti. Atvykęs anksčiau laukia už durų kol pravesiu pokalbį su kitu. Atsiverčiu visus testus ir t.t. Darbo gal daugiau, bet aš tikra, kad jie išgirdo ir pamatė. O rašyti irgi užtrunki, tik neaišku ar visi paskaito. turiu gyvą pvz. mano vyras. Pervertė, pervertė ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 02 03, 19:07)

Mes tik lygius rašom, o pasiekimų knygelėje yra paaiškinimai, ką koks lygis atitinka.

QUOTE(b.s @ 2011 02 03, 19:41)

Pas mus panašiai. Kitą savaitę bus atviros pamokos ir tėvų susirinkimas, tai kas kam neaišku pasiklaus.

QUOTE(zuzanele @ 2011 02 03, 19:43)
Aš tai nieko neklijuosiu. Kas domisi, tai ir galutiniai rezultatai ne neujiena. O kam neįdomu, tai ir lapelio įklijuoto neperskaitys.
Kaskart nustembu, kai tėvai paskambina ir klausia, kiek šiandien pamokų, kada prasidės ir baigsis atostogos, kai paskambina vaikams per pamokas, nes nežino kada prasideda pertraukos doh.gif Vadinasi knygeles pildau tik vaikams verysad.gif

drinks_cheers.gif Ir pas mane tas pats doh.gif
Atsakyti
Sakykit, ar jums reikia vesti klasės valandėles? Mes turime būtinai vesti į savaitę vieną pamoką.
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2011 02 04, 18:51)
Sakykit, ar jums reikia vesti klasės valandėles? Mes turime būtinai vesti į savaitę vieną pamoką.

Mes jau kelinti metai priverstos vesti kiekvieną savaitę klasės valandėles blush2.gif , nors tikrai ir be jų atidirbame klasės auklėtojo pinigus ax.gif
Atsakyti