Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

o ką daryt, jei visi dalykai vertinti nepatenkinamu lygiu? tam, kad kelt su neigiamu ne tik tėvų, bet ir mokytojų tarybos turi būti sutikimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arden: 05 vasario 2011 - 20:02
[quote=arden,2011 02 05, 13:09]
labos 4u.gif jūs jau pusmečius pabaigę, o aš tik pirmadienį pulsiu vest, nes šią savaitę nedarbingumas buvo, tai laukia pirmadienį daug smagaus darbelio, nes antradienį jau posėdis doh.gif
Laikykis, brangioji, užjaučiu, labai nemalonu aiškintis vagystes, turėjau tokių dalykų. Visa laimė, kad man vienais metais padėjo direktorė, nes įsipainiojusi buvo jos giminaitė[. Kiek dirbu (20 m.) vis kiekvienoj laidoj pasitaiko ilgapirščių schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 02 05, 21:05)
Nežinau, aš pati asmeniškai nesu su tuo susidūrusi, bet ne kartą girdėjau sakant koleges, kad, jei tėvai nesutinka palikti kartoti kurso, tai turėsi kelti į kitą klasę net ir bambuką  doh.gif

Bet čia turi lemiamą balsą mokytojų taryba, bent jau 4 klasėje
Atsakyti
Dėl kurso kartojimo, tai politika tokia, kad jei antrame pusmetyje neigiamas , tada duodama vasaros darbų ir jei neatsiskaito, tai paliekamas kartoti kurso. Tačiau turi būti tėvų sutikimas, o jei ne, tai turi kelti.
Atsakyti
kazkaip per kazkuri posedi sake, kad jei tevai nesutinka tai keli i kita klase tik kad va ketvirtoje klaseje gali sedet nors ir 10metu.tevu sutikimo nereikia.uztenka mokytojo ir tarybos pritarimo.tai mums sukele didele nuostaba.kazkaip buvom gave toki rasta
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2011 02 05, 20:59)
o ką daryt, jei visi dalykai vertinti nepatenkinamu lygiu?  tam, kad kelt su neigiamu ne tik tėvų, bet ir mokytojų tarybos turi būti sutikimas  g.gif

Jei tai pirmokui, tai jis turėtų būti patikrinamas spec. ugdymo komisijoje.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Arden,užuojauta 4u.gif Mano kolegei telefoną pavogė, tai rašė pareiškimą policijai. Policija patvirtino, kad negalima numoti ranka ir čia rimtas nusikaltimas(jinai norėjo atsiimti pareiškimą, nes gaila vaiko...).

Maximoj buvo akcija popierinėm lėkštėm, tai papirkau. Gal žinot kokių gražių darbelių iš pop. lėkščių ax.gif Būtų smagu su kokiom gėlytėm klasę pasipuošt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 02 05, 17:59)
Be tėvų sutikimo išvis nieko negali daryti, o jeigu vaikas spec.poreikių, tai ir palikti negalima  ax.gif

jei vaikas mokosi pagal modifikuotą programą, ne pagal adaptuotą, galima palikti kartoti kurso. Aišku, kažkaip reikia ,,išmušti" tėvų sutikimą... Bet jei nesutinka, o tam pritaria mokyklos taryba, galima ir be tėvų sutikimo. Bent jau mūsų mokykloje taip vyksta...
Atsakyti
Aš taip pat turiu tokią problemą. Trečiokė panelė, o matematikos žinios kaip pirmokės, tačiau tėveliai nesutinka, kad patikrintų komisija. taigi nežinom ką ir daryti. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, šį trimestrą taip pat numatau neigiamų pažymių doh.gif - nemalonus reikalas. Dar blogiau, jog priežastis ne gebėjimų trūkumas, o dėmesio nesukaupimas - visiškos savikontrolės nebuvimas doh.gif doh.gif . Per pamokas tiesiogine to žodžio prasme - varnas gaudo blink.gif

Norėjau dar pasiteirauti - kaip organizuojate pasiruošimą Kengūros olimpiadai?
Atsakyti
Mes su mokiniais (tais kurie dalyvaus olimpiadoje) atliekame užduotis iš ,,Kengūros"3-4 klasei. Mano mokiniai nelabai nori eiti, nes jie mano, kad bus per sunku. Jie bijo varžytis su ketvirtokais. Bet nieko, pradėjom dirbti ir nusiramino. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, tikrai nuoširdžiai užjaučiu dėl vagystės, tai tarsi mokytojos pažeminimas, savo daiktus visur turi kartu "tąsytis". "Kengūrai" ruošdavomės spręsdami senesnių metų užduotis. Šiemet, kadangi esame pirmokai, dar nelabai sekasi suvokti užduotis - tai nedalyvausim.
Mergaitės, turiu didelį parašymą g.gif Gal kas per kokį stebuklą turite "Jurgelio meistrelio"
įrašą. Labai, labai reikia, o niekur negaliu rasti. Gal yra koks šiuolaikiškiau pergrotas varijantas. Tiktų bet kas, bet nebežinau kur ieškoti. Gelbėkit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2011 02 06, 21:35)
Mes su mokiniais (tais kurie dalyvaus olimpiadoje) atliekame užduotis iš ,,Kengūros"3-4 klasei. Mano mokiniai nelabai nori eiti, nes jie mano, kad bus per sunku. Jie bijo varžytis su ketvirtokais. Bet nieko, pradėjom dirbti ir nusiramino.  bigsmile.gif

O kada spėjate jas aptarti? Maniškiai visai nenori kalbėtis apie šias užduotis, o apie bendrą darbą nėra nė kalbos. Tėveliams pasiūliau jau rugsėjo mėn nusipirkti "Gudrutis" knygeles. Dabar dalinu ansktesnių metų olimpiadines užduotis. Duodu, bet jokio grįžtamojo negaunu.. verysad.gif Nu ir dabar galvoju, verst papildomai dirbt kartu su manim, ar palikt tėvelių reikalui.. doh.gif Su savo pirmoku šiek tiek darbuojuosi, nes suprantu, jog mokytojai tikrai nėra laiko rolleyes.gif
Atsakyti