Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(rityte @ 2011 01 11, 21:01)
Ar eilėraščių konkursui reikia? Man tie konkursai tai galvos skausmas būna doh.gif

Butent!!!!! Jau pradedu is proto kraustytis doh.gif doh.gif doh.gif nes dar atikaikyk kad vaikui tiktu. Jau sedziu kelios savaites ir bandau rankioti verysad.gif
Atsakyti

Kubilinsko Ledinukas ilgas, bet galima ištrauką

Atsakyti
Aciu uz patarimus ax.gif
Isigijau "Pasitikrinamieji darbai 4kl" mirksiukas.gif jeigu reikia sakykite pasistengsiu nuskanuoti per savaitgali ir ikelti i pasta
Atsakyti
Sveikutės, jau klausiau, ar niekam neteko vesti LIK-o. Gal turite kokios medžiagos? Būčiau dėkinga.
Atsakyti
Sveikos. KAIP SEKASI PRADĖTI DARBUS? Į PAŠTĄ BANDYSIU ĮKELT KELIAS PATEIKTIS MATEMATIKOS PAMOKOMS. BUVAU SEMINARE. VISAI ĮDOMU. GAL IR JUMS PATIKS...
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2011 01 11, 23:43)
Sveikos. KAIP SEKASI PRADĖTI DARBUS? Į PAŠTĄ BANDYSIU ĮKELT KELIAS PATEIKTIS MATEMATIKOS PAMOKOMS. BUVAU SEMINARE. VISAI ĮDOMU. GAL IR JUMS PATIKS...

Gaila, kad aš dar neužsitarnavusi priėjimo prie pašto wub.gif . Na, bet tikiuosi sulaukti ir aš pasitikėjimo smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien pranešė, kad kitą savaitę atvyksta auditas doh.gif Anksčiau kažkuri domėjosi, ką jam reikia būt pasiruošus, bet kai nereikėjo, tai ir nesidomėjau blush2.gif O dabar...
Pasakykit, ką man kaip mokytojai reikia būt pasiruošus? Ir dar esu metodinio ratelio pirmininkė, ar ką nors tikrina? Gal ką reikia pasitvarkyti? g.gif
Atsakyti
Į paštą įkėliau kontrolinį darbą Nr. 5, 3 kl.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 12, 15:43)
Sveikos 4u.gif
Šiandien pranešė, kad kitą savaitę atvyksta auditas doh.gif Anksčiau kažkuri domėjosi, ką jam reikia būt pasiruošus, bet kai nereikėjo, tai ir nesidomėjau blush2.gif O dabar...
Pasakykit, ką man kaip mokytojai reikia būt pasiruošus? Ir dar esu metodinio ratelio pirmininkė, ar ką nors tikrina? Gal ką reikia pasitvarkyti? g.gif

Labutis
Taip staiga iš niekur nieko ir pranešė bigsmile.gif ?mes buvom informuoti vos ne prieš pusę metų su tikslia data. Buvo pora lektorių ta tema kalbėt, tai į vieną dūdą pūtė, kad nieko nereikia , planų tik ilgalaikių, pamokos planų ir nereikia. Tik jei jiems, kas bus neaišku, tada jau, ko norės, to ir paprašys lotuliukas.gif
Jie kaip nematomi prieš įeinant tau į klasę išdygs, neaptarę pamokos išnyks. Paliks tris + ir du-. Taip kad kaip nori taip vartykis. Geras nebūsi, bet ir blogas nebūsi.(marazmas kažkoks) Vaikščios po koridorius, daug bendraus su mokiniais, su personalu. Girdėjosi, kad mokyklose lb įtempti santykiai darosi prieš auditą. Mes sutariam dar gerai, bet jaučiu, kad pati jau stresuoju. Laiku pradėjo "perseną" reklamuot, reiks pirkt lotuliukas.gif
Man atrodo, kad čia viskas priklausys nuo auditorių žmoniškumo.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 01 12, 19:26)
Labutis
Taip staiga iš niekur nieko ir pranešė bigsmile.gif ?

Va tas ir yra, kad šiandien pranešė, o jau kitą savaitę atvažiuoja doh.gif Nei perspėjo iš anksto, nei kokį seminarą pravedė, nieko... O dabar ir mąstau - ką turiu turėti, kas priklauso man? Ko gali paprašyti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 12 sausio 2011 - 17:33
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 12, 18:30)
Va tas ir yra, kad šiandien pranešė, o jau kitą savaitę atvažiuoja doh.gif Nei perspėjo iš anksto, nei kokį seminarą pravedė, nieko... O dabar ir mąstau - ką turiu turėti, kas priklauso man? Ko gali paprašyti? g.gif

Laukiam abi, ką kitos atsakys... Pas mus bus tik kovo gale. Tada dar ir langus pradės dėt mokykloj, ot bus gražu
O po savaitės tu parašysi, kas kaip gerai? O tai tik tokiom nuogirdom ir gyvenam, norisi iš pirmų lūpų sužinot teisybę. Bet sakau, tikriausiai nuo auditorių žmogiškojo faktoriaus viskas priklauso.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 01 12, 19:35)
Laukiam abi, ką kitos atsakys... Pas mus bus tik kovo gale. Tada dar ir langus pradės dėt mokykloj, ot bus gražu
O po savaitės tu parašysi, kas kaip gerai? O tai tik tokiom nuogirdom ir gyvenam, norisi iš pirmų lūpų sužinot teisybę. Bet sakau, tikriausiai nuo auditorių žmogiškojo faktoriaus viskas priklauso.

Pas mus sausio 19 atvažiuoja. Sakė kitoj mokykloj vyksta platusis auditas, tai nuo spalio mėnesio kai atvažiavo, tai iki dabar dar nebaigė doh.gif
Atsakyti