Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2011 01 12, 18:46)
Pas mus sausio 19 atvažiuoja. Sakė kitoj mokykloj vyksta platusis auditas, tai nuo spalio mėnesio kai atvažiavo, tai iki dabar dar nebaigė doh.gif

Oho, nieko sau blink.gif ... Žinau tiek, kad eina pas visas, sėdi beveik kasdien po kelias pamokas ir dar ne po viena žmogų, o kokie 5 doh.gif . Pas mus turi būti balandžio mėnesį, bet direktorius sako, kad atkėlė į kitų metų balandį. Iš vienos pusės gerai, nes nestresuojam taip, o iš kitos pusės - vistiek bus, tai koks skirtumas, kada g.gif . Kaip sakoma "anksčiau sėsi, anksčiau išeisi" lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 12 sausio 2011 - 17:57
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 12, 18:46)
Pas mus sausio 19 atvažiuoja. Sakė kitoj mokykloj vyksta platusis auditas, tai nuo spalio mėnesio kai atvažiavo, tai iki dabar dar nebaigė doh.gif

man atrodo čia kažkas ne taip g.gif paltusis auditas atliekamas pačių, savo kolektyvo, įsivertinimas. Išorės auditas vykdomas svetimų žmonių, vyksta apie savaitę. Priklauso nuo mokytojų skaičiaus. Trys savaitės prieš išorės auditą turi atvažiuot audito grupės vadovas, pabendraut su administracija, visais spec, soc... Ir tik tada visa išorės audito grupė atvyksta savaitei į mokyklą ir iš arti stebi mokyklos gyvenimą ir daugybę pamokų. Dokumentų , atseit, kiek paduodi, tiek užtenka. po savaitės ir išvažiuoja. Atsiunčia išvadas. baigta drinks_cheers.gif
BENT JAU AŠ TAIP SUPRATAU
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 01 12, 20:00)
man atrodo čia kažkas ne taip g.gif paltusis auditas atliekamas pačių, savo kolektyvo, įsivertinimas. Išorės auditas vykdomas svetimų žmonių, vyksta apie savaitę. Priklauso nuo mokytojų skaičiaus. Trys savaitės prieš išorės auditą turi atvažiuot audito grupės vadovas, pabendraut su administracija, visais spec, soc... Ir tik tada visa išorės audito grupė atvyksta savaitei į mokyklą ir iš arti stebi mokyklos gyvenimą ir daugybę pamokų. Dokumentų , atseit, kiek paduodi, tiek užtenka. po savaitės ir išvažiuoja. Atsiunčia išvadas. baigta drinks_cheers.gif

Aš sakau tai, ką man sakė direktorė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 12, 15:43)
Sveikos 4u.gif
Šiandien pranešė, kad kitą savaitę atvyksta auditas doh.gif Anksčiau kažkuri domėjosi, ką jam reikia būt pasiruošus, bet kai nereikėjo, tai ir nesidomėjau blush2.gif O dabar...
Pasakykit, ką man kaip mokytojai reikia būt pasiruošus? Ir dar esu metodinio ratelio pirmininkė, ar ką nors tikrina? Gal ką reikia pasitvarkyti? g.gif

oho verysad.gif Kodel tik dabar pranese?Ar tikrai isorinis auditas? Mes jau pernai apytiksliai data zinojom. Juk ir pagal audito istatyma reikai pries kazkiek tai laiko pranesti.....Keista g.gif
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2011 01 12, 19:00)

va cia tai panasu i isorini audita.Pas mus jis bus kovo gale
Atsakyti
Mes žinom, kad pas mus auditas tik kitąmet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 12 sausio 2011 - 19:13
Mergaitės, aš ne į temą paklaust noriu... Sakykit, ar pas jus mokyklose būtina rengti mokymo priemonių kabinetuose sąrašus, ar reikia spintose kabinti jose laikomų priemonių sąrašus, kaip anksčiau. Ir jei taip, tai kokiame dokumente apie tai nurodyta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengute: 12 sausio 2011 - 19:29
QUOTE(nengute @ 2011 01 12, 20:28)
Mergaitės, aš ne į temą paklaust noriu... Sakykit, ar pas jus mokyklose būtina rengti mokymo priemonių kabinetuose sąrašus, ar reikia spintose kabinti jose laikomų priemonių sąrašus, kaip anksčiau. Ir jei taip, tai kokiame dokumente apie tai nurodyta?

nea... sarasus sudaro tik inventorizuodami mokyklos turta
Siaip tarpusavy susidarom sarasus, kad zinotume pas kuria kokio zemelapio ar plakato ieskoti
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2011 01 12, 21:28)

Bent jau pas mus, tai nieko panašaus nėra. Nemanau, kad to reikalaujama remiantis kokias nors dokumentais g.gif
Atsakyti
Pas mus ir tik inventorizacijos lapas, nerašom sąrašų.
Atsakyti
http://lt.picjoke.net/?date=2011-01-1 - laisvalaikiui drinks_cheers.gif
Atsakyti
LABUTIS
o aš šiandien radau tokią vietelę http://www.garsiai.lt/
kilo IDĖJA. Vaikai gali įrašyti savo tekstą ir užduoti kompiuteriui perskaityti. Manau visai įdomu būtų vaikams ir gana naudinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 01 14, 18:17)
LABUTIS
o aš šiandien radau tokią vietelę http://www.garsiai.lt/
kilo IDĖJA. Vaikai gali įrašyti savo tekstą ir užduoti kompiuteriui perskaityti. Manau visai įdomu būtų vaikams ir gana naudinga biggrin.gif

Super idėja. Ačiū 4u.gif
Atsakyti