b.s. norėjau paklausti, ar pas jus mokykloje jokios akcijos nebuvo apie tylą? Mums pavaduotoja lyg ir apie jūsų mokyklą pasakojo, jog kažkokius plakatus kabinėjote, kad koridoriuje tiek nežvygautų vaikai.Ar aš klystu ?
Sveikas... O pas mus nei gripai, nei Roto virusai. Bet klasėje šiandien nebuvo 8 vaikų
.
b.s. norėjau paklausti, ar pas jus mokykloje jokios akcijos nebuvo apie tylą? Mums pavaduotoja lyg ir apie jūsų mokyklą pasakojo, jog kažkokius plakatus kabinėjote, kad koridoriuje tiek nežvygautų vaikai.Ar aš klystu ?
Pas mus pusmetis baigiasi sausio pabaigoj.
QUOTE(rutagra @ 2011 01 17, 19:35)
Sveikas... O pas mus nei gripai, nei Roto virusai. Bet klasėje šiandien nebuvo 8 vaikų
.
Tikrai tokios nebuvo
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 17, 19:38)
Pas mus pusmetis baigiasi sausio pabaigoj.
Ši savaitė paskutinė - argi ne?
Sveikutės,
Pasidalinkite, kokias formas pildote baigus pusmetį? Kaip rašote lygius? Ką darote su adaptuotais, nes jiems lygių nėra.
Pasidalinkite, kokias formas pildote baigus pusmetį? Kaip rašote lygius? Ką darote su adaptuotais, nes jiems lygių nėra.
Sveikos
Gal kuri turite įgarsintą pasaką A.Liobytės Devyniabrolė?
Gal kuri turite įgarsintą pasaką A.Liobytės Devyniabrolė?
QUOTE(ninkute @ 2011 01 17, 19:45)
Sveikutės,
Sveikos
QUOTE(smilga1972 @ 2011 01 17, 20:59)
Sveikos
. Mes lygius rašome į pasiekimų knygelę (kur pusmečio rezultatai) ir tiek. Nieko neaprašinėjame žodžiais. Adaptuotiems pildome specialias formas apie jų pasiekimus (lapuose), į knygeles rašome pp tuose dalykuose, kurie pagal adaptuotą programą ir lygius, kur neadaptuota. Nepasakyčiau, kad turime daug darbo su tais pusmečio rezultatais
. Aš asmeniškai pati sau turiu užsivedus tokį sąsiuvinį, kuriame žymiuosi lygiais kiekvieną darbelį (grynai dėl pasilengvinimo pusmečio gale), tai išvedu kaip anksčiau vidurkį ir viskas
.
Ar jūs kiekvienam darbui esate susidariusios lygius, nes bendrosiose programose yra tik pusmečių lygių lentelės. Mes tai kiekvieną atsiskaitomą darbą vertiname aprašu.
QUOTE(b.s @ 2011 01 17, 21:14)
Ar jūs kiekvienam darbui esate susidariusios lygius, nes bendrosiose programose yra tik pusmečių lygių lentelės. Mes tai kiekvieną atsiskaitomą darbą vertiname aprašu.
Oi, ne
Mes ir turim savo knygeles, kuriose rašom lygių raides ir viskas. Pusmečio gale irgi raides. Jokio papildomo aprašo. Kas domisi, ateina pasikalbėti, pasiskambina, mato testus, įvertinimus. O kam nerūpi, tai ir aprašai nepadės
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 01 17, 20:07)
O "Devyni broliai ir sesuo Elenytė" netinka? Turiu ir kryžiažodį šiai pasakai.
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 17, 20:46)
Mes ir turim savo knygeles, kuriose rašom lygių raides ir viskas. Pusmečio gale irgi raides. Jokio papildomo aprašo. Kas domisi, ateina pasikalbėti, pasiskambina, mato testus, įvertinimus. O kam nerūpi, tai ir aprašai nepadės 
Ir pas mus taip pat
Pasitvirtinome savo knygeles. Kažkaip išsigandau paskaiiusi, kad lygiais galima vertinti tik pusmečio gale
Sveikutės