Įkraunama...
Įkraunama...

Lubos

nezinau.... blush2.gif cia gal reikia pagal tos bangos stori ziureti..
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2006 08 18, 10:07)
Mano vyras siu gipskartonu dirbo, dare visokius 'navarotus', tai jeigu kokiu klausimu yra, tai galeciau jo pasiteirauti wink.gif

Tai gal galesi pagelbet...
Norim viena krasta lubu daryti vingiuota... kazkur girdejom, kad yra pirkti jau iskart islankstytu profiliu, tai gal zinot kur juos galima nusipirkti?
o kokiu kitu budu galima tokias nelygiu krastu lubas pasikabinti?
Atsakyti
mhm.. deja negalesiu nieko pasakayti, nes maniskis vyriukas dar nedirbom su tokiom medziagom... gal dar nebuvo tada tokiu g.gif gal tie kurie dabar daro remonta gales ka patarti...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Žinau, kad kamščio plokščių būna ir lubom, bet niekur nerandu apie tai parašyta daugiau... ar kas dėjot? kur galima rasti pirkti? kokia kaina? ir ar verta jas dėti?
Atsakyti
QUOTE(Levanderblu @ 2006 09 02, 19:45)
Laba diena  4u.gif
Žinau, kad kamščio plokščių būna ir lubom, bet niekur nerandu apie tai parašyta daugiau... ar kas dėjot? kur galima rasti pirkti? kokia kaina? ir ar verta jas dėti?

Aš tik sienos dalį išklijavau ir tai kainavo. o lubos turėtų būti prabangu bet gražu...
Atsakyti
QUOTE(iride @ 2006 09 04, 01:05)
Aš tik sienos dalį išklijavau ir tai kainavo. o lubos turėtų būti prabangu bet gražu...

Kiek jums kainavo, mes ruošiames virtuvę iki pusės išsiklijuoti.
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2006 09 04, 11:14)
Kiek jums kainavo, mes ruošiames virtuvę iki pusės išsiklijuoti.

Pas mane dalis sienos - tai iki pusės pusantros sienos. Nupirkau tris kvadratus po ~35lt., tai kaip tokiam plotui man brangoka, bet vaizdas atpirko biggrin.gif
Atsakyti
Labukas. Gal žinote kokiomis priemonėmis nuvalyti senus lubų dažus? Atrodo, mūsų lubos daugybę kartų buvo purkštos kreida arba glaistytos ir dažytos kažkokiais kreidos dažais g.gif Bet kokiu atveju žiauriai sunkiai grandosi doh.gif Gal turite idėjų, kaip lengviau viską nulupti?
Atsakyti
o ka ruosiates daryti su tom lubom? klijuoti kazka ant ju, ar dazyti?
jeigu klijuoti (putplascio plyteles, tapetus ir pan.), tai valyti nebutina, reikia tik sutvirtinti perplovus lubas kliju lipalo ir vandens misiniu, o jeigu dazyti, tai nezinau greito ir patogaus budo....
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2006 09 21, 23:04)
Labukas. Gal žinote kokiomis priemonėmis nuvalyti senus lubų dažus? Atrodo, mūsų lubos daugybę kartų buvo purkštos kreida arba glaistytos ir dažytos kažkokiais kreidos dažais g.gif Bet kokiu atveju žiauriai sunkiai grandosi  doh.gif Gal turite idėjų, kaip lengviau viską nulupti?

Aš ką tik pati savo rankom nugramdžiau 14 kvadratų plotą lubų, nes meistras truputį pradingo. Purkštuvu purškiau vandenį ant lubų ir gramdžiau gramdžiau. Turėjau naują mentelę, tai kuo puikiausiai darbas vyko, prieš tai bandžiau gramdyt meistro paliktąją, nesmagiai ėjosi, matyt atšipusi buvo.
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2006 09 22, 07:58)
o ka ruosiates daryti su tom lubom?

Norėtume dažyti
QUOTE(Ašara @ 2006 09 22, 08:46)
Aš ką tik pati savo rankom nugramdžiau 14 kvadratų plotą lubų Purkštuvu purškiau  vandenį ant lubų ir gramdžiau gramdžiau. Turėjau naują mentelę, tai kuo puikiausiai darbas vyko, prieš tai bandžiau gramdyt meistro paliktąją,  nesmagiai ėjosi, matyt atšipusi buvo.

Tau medalį reikėtų duoti smile.gif Mes patys bandome sutvarkyti vaikų kambarį, apie 13 kvadr. Vyras grandė grandė ir nervinosi, nu baisiai sunkiai grandosi, nesuprantu, kas ten užvaryta g.gif Remontavom ir virtuvę, ir tamsų kambarį, nu bet taip dar nebuvo doh.gif Galvoju, gal yra koks purškalas, kuris padėtų tai kreidai atlipti g.gif Sakai vandenuku šlapinai. O gal yra koks šlifavimo aparatas ar kas, nebežinau g.gif Per kiek laiko nuvalei lubas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 22 rugsėjo 2006 - 12:59
QUOTE(roka @ 2006 09 22, 12:53)
Norėtume dažyti

Tau medalį reikėtų duoti smile.gif Mes patys bandome sutvarkyti vaikų kambarį, apie 13 kvadr. Vyras grandė grandė ir nervinosi, nu baisiai sunkiai grandosi, nesuprantu, kas ten užvaryta g.gif Remontavom ir virtuvę, ir tamsų kambarį, nu bet taip dar nebuvo doh.gif Galvoju, gal yra koks purškalas, kuris padėtų tai kreidai atlipti  g.gif Sakai vandenuku šlapinai. O gal yra koks šlifavimo aparatas ar kas, nebežinau g.gif Per kiek laiko nuvalei lubas?

Nugramdžiau per tris dienas, bet dirbau tik po darbo, po keletą valandų. Po to skaudėjo visas rankas, pirštus ir nugarą, toks jausmas, kad susirgau artritu ir sukinėja visus kaulus. Gramdėsi vietomis labai sunkiai, bet purški daug daug apykarščio vandens po keletą kartų ir gramdai. Iš vienos vietos jei nesigramdo, bendai iš kitos pusės tą lopinį nugramdyt, taip ir žaidi. Įdomiausia, kad man patiko šis darbas, vieną dieną nuo pat ryto darbe pradėjau galvot , kaip čia greičiau parlėkus namo ir pult dirbt, toks noras buvo pagramdyt, tą dieną ypač daug nuveikiau.
Atsakyti