Įkraunama...
Įkraunama...

Lubos

QUOTE(Ba_Bochka @ 2006 11 06, 11:08)
Dabar jau turbūt niekas kreida nepurškia?
Mes norim taip padaryti, kad būtų kuo mažiau vargo ir kuo pigiau (kad nereiktų gramdyt, lygint, špakliuoti ir t.t.). Kažyn ar taip imanoma  g.gif

Na kreida tai jau nebepurskia. Jei jau be vargo tai galima tik ant viršaus uždažyt, bet kaip tos lubos atrodys tai jau neaišku smile.gif Nebent jos nereikalauja didelio lyginimo ir yra maždaug normalios smile.gif
Papildyta:
Arba tapetais lubas galima klijuoti, jeigu jos nėra labai nelygios. Nieko pigiau nesumąstau ax.gif
Atsakyti
Galima išklijuoti stikolo audino tapetais, prieštai būtina lubas nutepti gruntu ,jie buna su raštu ir be jo 1m pločio nuo 3,5 iki 6 lt ir daugiau , ir butina nudažyti , o čia jau kaip fantazija leis . Klijuojasi tikrai lengvai ir greitai ,mes 10kv/m kolidoriu su vyru išklijavim per pora valandų . 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Supermamytes smile.gif
O as vat turiu tooooki klausima... Mano pazystama Vokietijoje labai idomiai pasidare lubas. Dienos metu - atrodo eilines dazytos baltos lubos. Ale nakti.... kai tamsu, mataui visa zvaigzdziu sietyna... Kaip grazu! wub.gif Ar teko girdeti ka nors apie lubu dekoravima fluorescuojanciais dazais? O gal tai dar kazkokia kitokia technologija?
Atsakyti
gal turit ir galit ideti kokiu nuotraukyciu,butent lubos mane domina .ruosiames daryti remonta ir norisi ko nors idomaus-vaiku kambariui ir svetainei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brenda mama: 09 lapkričio 2006 - 11:40
Patarkit ka daryti,siandien jau kabins karkasus pakabinamoms luboms,turiu apsispresti unsure.gif kambariuose gan aukstos lubos(paskutinis aukstas,stogas slaitinis,aukstejantis),dviejuose kambariuose jau sulygino lubas ir aukstis gerokai sumazejo,dabar kaip ir gaila tos erdves verysad.gif ,galvoju gal reikejo taip ir kabinti pagal stoga aukstejanciai,tai dabar geras gabalas po kartonu liko....siandien darys didziajam kambary,jeigu viska istiesint,tai lubos taps vos ne standartinio aukscio,jei daryt pagal stoga aukstis bus virs triju metru,bet vienam kambario gale zemiau,o toliau auksteja,nezinau kaip geriau daryti,kad paskui nesigaileti ar viska lyginti ir gabala erdves "palaidoti" ar daryti nelygiai,bet issaugoti auksti?
Patarkit labai svarbu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2006 11 20, 13:38)
Patarkit ka daryti,siandien jau kabins karkasus pakabinamoms luboms,turiu apsispresti unsure.gif kambariuose gan aukstos lubos(paskutinis aukstas,stogas slaitinis,aukstejantis),dviejuose kambariuose jau sulygino lubas ir aukstis gerokai sumazejo,dabar kaip ir gaila tos erdves verysad.gif ,galvoju gal reikejo taip ir kabinti pagal stoga aukstejanciai,tai dabar geras gabalas po kartonu liko....siandien darys didziajam kambary,jeigu viska istiesint,tai lubos taps vos ne standartinio aukscio,jei daryt pagal stoga aukstis bus virs triju metru,bet vienam kambario gale zemiau,o toliau auksteja,nezinau kaip geriau daryti,kad paskui nesigaileti ar viska lyginti ir gabala erdves "palaidoti" ar daryti nelygiai,bet issaugoti auksti?
Patarkit labai svarbu unsure.gif

as tai palikciau slaita, manau, kad tokius dalykus reiketu isnaudoti, o ne naikinti . schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ba_Bochka @ 2006 11 06, 12:08)
Dabar jau turbūt niekas kreida nepurškia?
Mes norim taip padaryti, kad būtų kuo mažiau vargo ir kuo pigiau (kad nereiktų gramdyt, lygint, špakliuoti ir t.t.). Kažyn ar taip imanoma  g.gif

o kuo dengtos tos lubos dabar? Jei kreida dengtos, tai nieko gero, norint jas dazyti ar klijuoti tapeta, teks ta kreida nuskusti, bjaurus daiktas...
Atsakyti
o ka daryti su lubom kambaryje, kuriame daznai ziemos metu ijungiamas drekintuvas?
anksciau buve tapetai kaip reikiant atsoko, todel tapetuoti is naujo nesiryztu...
o del gipso mane pradejo gasdint, kad neva jis kenkia sveikatai... blink.gif
putoplasto ar dailylenciu lubos man baisios...
ka daryt? buvos, ir sienos kreivos, jei lygint, tai neisivaizduoju kiek darbo ir medzigu reiks idet, ir tai neaisku koks rezultatas bus... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo in_shadow: 21 lapkričio 2006 - 12:17
QUOTE(in_shadow @ 2006 11 21, 14:19)
o ka daryti su lubom kambaryje, kuriame daznai ziemos metu ijungiamas drekintuvas?
anksciau buve tapetai kaip reikiant atsoko, todel tapetuoti is naujo nesiryztu...
o del gipso mane pradejo gasdint, kad neva jis kenkia sveikatai... blink.gif
putoplasto ar dailylenciu lubos man baisios...
ka daryt? buvos, ir sienos kreivos, jei lygint, tai neisivaizduoju kiek darbo ir medzigu reiks idet, ir tai neaisku koks rezultatas bus...  doh.gif

pas mus irgi lubos baisiai nelygios, tai islyginome su gipsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2006 10 11, 13:26)
Sveikutes smile.gif Gal kas yra pas save dares buto remonta su pakabinamom lubom ir is kokiu medziagu.As tai galvoju daryti is gipso ploksciu,noreciau suzynoti kiek tai kainuotu 20kw.kambariui ir kiek darbininkai ima uz kvadrata darbo.Ir ar tikrai patvarios ir ilgalaikes.Aciu uz nuomone. smile.gif

mane irgi labai domina tokie pat klausimai - kaina? laikymas 4u.gif ir jei kas zino gera meistra labai lauksiu i az kontaktu wub.gif
QUOTE(aistia @ 2006 10 13, 09:41)
standartiškai pakabinamos lubos gyvenamose patalpose ir daromos iš gipskartonio smile.gif Na, jei nedrėksta perdanga, sausa patalpa, jos ilgaamžės ir patvarios, nesibaimink smile.gif

o gal zinai kas jas gali padaryti? ir kiek laiko uztruks kol viska sumontuos?
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 11 21, 14:06)
mane irgi labai domina tokie pat klausimai - kaina? laikymas  4u.gif  ir jei kas zino gera meistra labai lauksiu i az kontaktu  wub.gif

o gal zinai kas jas gali padaryti? ir kiek laiko uztruks kol viska sumontuos?

Gipso montavimas tai 25 lt už kvadratą, dažymas irgi apie 25 lt už kvadratą, bet čia Klaipėdoje mirksiukas.gif Jeigu per firmą tai gali būti ir dvigubai brangiau. O medžiagų kainą tai galima pasiskaičiuot. Jeigu tik 20 kvadratų tai truks apie savaitę, bet žiūrint dar kaip dirbs smile.gif
Atsakyti
O man vat iškilo toks klausimėlis. Turim prieškambarį, kurio lubos kol kas kit tokios lentos, tai man kažkaip kirba mintis - noriu padaryt kamštines (nu tokios plytelės 30x60). Ką manot apie tokį variantą. O jos kalasi?
Atsakyti
jeigu prieškambaris šviesus tai gal ir tiktu kamštis,beje tos kamštines plokštes klijuojamos ,o jei reikia kalti tai jos netinka smile.gif
Atsakyti