Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *47 Namučiai...

QUOTE(adžani @ 2011 01 06, 21:13)
Darbą įsitaisei,bet sakyčiau gan neblogą.  bigsmile.gif Aš irgi norėčiau tokį padirbėti.  smile.gif
Nea, tik draugei padedu kai paprašo biggrin.gif
Atsakyti
Adžani, dar negavau, bet nepergyvenu, mano rajonas naujas, čia, pastebėjau, daug lėčiau nešioja lapukus ax.gif

Sielos Sparnai, aš artimiausiu metu žadėjau ieškot auklės savo pučkiams biggrin.gif jaučiu kokia knygė gal irgi norėtų pas mani- irgi netokias menkas knygų lentynas turiu lotuliukas.gif

Labanakt, visai nusikaliau 4u.gif
Delinsky Šeimos medį turiu- laukia savo eilės lotuliukas.gif kaip kitos likusios 80 ar 90 doh.gif

Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 06, 22:13)
Darbą įsitaisei,bet sakyčiau gan neblogą.  bigsmile.gif Aš irgi norėčiau tokį padirbėti.  smile.gif

Rimtai cia noretum? smile.gif
As tai kaip Mere Popins jauciuosi, jau mamos dalinasi numeriais mano ir pacios skambina, siandien vel sulaukiau skambucio, ryt eisiu pakalbet del papildomo darbelio smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 sausio 2011 - 21:50
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 06, 21:49)
Rimtai cia noretum?  smile.gif
As tai kaip Mere Popins jauciuosi, jau mamos dalinasi numeriais mano ir pacios skambina, siandien vel sulaukiau skambucio, ryt eisiu pakalbet del papildomo darbelio  smile.gif

SS, o tu cia darba toki susiradai? Ar kazkieno vaikiuka laikinai priziuri? smile.gif

doh.gif ir kodėl visos gyvenat ne šalia manęs g.gif doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 06, 21:48)
Sielos Sparnai, aš artimiausiu metu žadėjau ieškot auklės savo pučkiams biggrin.gif jaučiu kokia knygė gal irgi norėtų pas mani- irgi netokias menkas knygų lentynas turiu lotuliukas.gif
Šiuo atveju aš keliauju su savom biggrin.gif Bet pas tave tai jooo, būtų ką veikt knygas mylinčiai auklei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 06 sausio 2011 - 21:53
Sielos Sparnai, ačiū už temą 4u.gif

Registras joje su Ildefonso Falcones "Jūros katedra", kurią šįavakar prieš miegą manau ir pabaigti.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 06, 21:48)

Ar vietinėms knygėms konkursą tokioms pareigybėms reikia praeiti? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,registruojuos su Cheryl Jarvis "Verinys",bet kol serialo vieno rusu nepabaigsiu ziuret,neapsiraminsiu,negaliu knygos vis i rankas paimt,nes filmas laimi labiau blush2.gif

Ir kreipiuosi i jus pagalbos,jei kuri mokat gerai anglu,gal galit man padeti teisingai parasyti i savo bloga pavadinima angliskai...? Siandien radau tokius fainus odinius knyginius skirtukus-knygu nugareles.Stai jie:

user posted image

Kaip man juos teisingai uzvadinti angliskai? ar knygu nugareles? kaip tai bus anglu kalba? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,vakar išlydėjau sesę į užsienius verysad.gif
Šiandien skaitinėju kiek priplepėjot, pasiilgau jūsų 4u.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 06, 21:19)
user posted image
...kažkieno įtaka mirksiukas.gif  tongue.gif

bet o kur rasti laiko šioms knygoms ir kitoms 82 knygoms namie perskaityti? gal kas galit to laiko paskolint? bigsmile.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Prisipažįstu, čia jau aš kalta. 4u.gif Jei nepatiks, tai "slėpsiuos po lapais" lotuliukas.gif

Niu su laiku laiku pas mane nepyragai irgi, kai mažė tokio amžiaus ir visur lenda, tai skaitau naktimis , nes dieną net prie kompo negaliu normaliai prisėsti ir atsakyti kai kurioms laiku blush2.gif
Žinau vieną žmogų kuris skaito knygynuose.Jis įvaldęs greitąjį skaitymą, bet grožinei literatūrai tai netinka, nors jis ją ir skaito taip.O atmintis jo superinė, kiek jis žino daug ir atsimena.Turiu keletą rusų kalba tokių knygučių, bet reikia su tuo užsiimti ir dirbti.
Oi gerų knygų nusigriebei.

Vakar buvau bibliotekoje, tai pasiėmiau: Bulgakovo "Šuns širdis".Filmas tai superinis, puikiai atskleista to meto aplinka, gerai parinkti veikėjai.Mano buvęs šefas sakė, kad "Meistras ir Margarita" filmas nevisai atitiko personažus, o va Šuns širdis " labai geras.Žiūrėsiu kaip knyga patiks.
Atkinson "Anapus fotografijų",
Binchy "Alyvinis autobusiukas" ir prasitesiau pabandymui
Bukowskio "Paštas"
O dabar mano pavėluota praitų metų ataskaita

Mano 2010 metų ataskaita
Mizerni“ ir „kūdi“ mano praitų metų skaitiniai.Tikiuosi šiais metais mano pupulis išaugs iš to amžiaus, kai norisi viską traukti, lįsti, versti.
2010m perskaičiau dviem knygom daugiau nei praitais metais, tik 42 knygas, kas sudaro apie 12000psl. Vidutiniškai kai paėmus 3,5 knygos į mėnesį

Metų atradimas:Romualdo Neimanto knygos „Šampoljonas“ ir „Hejerdalas“ bei A.Paasilinna ir G.Orwell

Labiausiai patikusios knygos:

G.Orwell „Dienos Paryžiuje ir Londone“,
Moemas „Anuomet ir dabar“
J.L.Borges „Fikcijos“,
C.Goll „Vaikantis vėją“,
Charlote Chandler „Aš, Fellini“,
B.Schlink „Skaitovas“
W.Mysliwski „Traktatas apie pupelių gliaudymą“
M.Pavič „Chazarų žodynas“
D.Heiligman“Čarlzas ir Ema“
A.Paasilinna „Kaukiantis malūnininkas“,“Gudrioji nuodų virėja“
M.Barbery „Ežio elegancija“
P.Mercier „Naktinis traukinys į Lisaboną“
Solženycinas „Viena Ivano Denisovičiaus diena“
P.Claudel „Pilkosios sielos“

Kitos patikusios knygos:
B.Delinski „Šeimos medis“
Geritsen“Kaulų sodas“
S.Larson „Mergina , su darakono tatuiruote“, „Mergina , kuri žaidė su ugnimi“

Nepatikusios, kurių galėjau ir neskaityti arba perskaičiau ir pamiršau:
U.Riccarelli „
Tobulas skausmas“

Metų nusivylimas: S.Ruchdie „Florencijos kerėtoja“ tiesiog nepatiko tema ir kažkaip aš nepažinau Ruchdie "Po vidurnakčio vaikų".

Knygos nepatikusios, nekabinusios ar dėl laiko stokos nebaigtos:
S.Ruchdie „Florencijos kerėtoja“,
G.Swift“Vandenų žemė“,
H.Hamsun“Misterijos“

Jungiuos prie vilniečių meeto.Trūks plyš stengsiuos atlėkti, atsimainyti ir gal vėl susimainyti knygomis.
O dabar Vilnietės Ingėnai, Vestta, Fati priminkit ką man jums įmesti į savo krepšį, nes jau primiršau ką žadėjau doh.gif

Fati, ačiū tau už tarpininkavimą kauno seneliui.Turiu ir aš tam numanomam seneliui ką perduoti.Būsiu labai tau dėkinga.
Fati gal kartais turi , skaitei ar girdėjai apie K.Follet "Pillars of the Earth".Ispanijoje atrodo prieš metus ar du ši buvo labai populiari. Mano dukra ieško tos knygos.Sesei ir jos vyrui labai patiko ši, kaip ir Falcones "Jūros katedra", kuri vis laukia pas mene savo eilės.
Atsakyti
SS, dekui tau uz, kaip visada, mielus namucius wub.gif 4u.gif
Registruojuos su J. Irving ,,Našlė vieneriems metams". Patinka rolleyes.gif ir kodel puse metu as jos vengiau g.gif

QUOTE(Pajauta @ 2011 01 06, 23:37)
    Jungiuos prie vilniečių meeto.Trūks plyš stengsiuos atlėkti, atsimainyti ir gal vėl  susimainyti knygomis.
    O dabar Vilnietės Ingėnai, Vestta, Fati priminkit ką man jums įmesti į savo krepšį, nes jau primiršau ką žadėjau doh.gif

as tai nieko uzsisakius nebuvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 01 06, 22:37)
  *  O dabar Vilnietės Ingėnai, Vestta, Fati priminkit ką man jums įmesti į savo krepšį, nes jau primiršau ką žadėjau doh.gif

** Fati, ačiū  tau už tarpininkavimą kauno seneliui.Turiu ir aš tam numanomam seneliui ką perduoti.Būsiu labai tau dėkinga.
***  Fati gal kartais turi , skaitei ar girdėjai apie  K.Follet "Pillars of the Earth".Ispanijoje atrodo prieš metus ar du ši buvo labai populiari. Mano  dukra ieško tos knygos.Sesei ir jos vyrui labai patiko ši, kaip ir  Falcones "Jūros katedra", kuri vis laukia  pas mene savo eilės.

*Man lyg ir nieko, bet aš tau jau bandysiu šį bei tą atnešti, nes dabar turėsiu kelias dienas laisvesnes skaitymui.

** Tai gerai, gerai. Juk nesunku man biggrin.gif

*** O kaip gi aš jos nežinosiu biggrin.gif 2008 m. ji buvo 'The times' must to read saraše. Irgi buvo labai populiari ir tiek kritikų, tiek skaitytojų išgirta. Pati ją turiu, bet dar neskaičiusi, nes ji pagal apimtis visai nemažytė, berods apie 1200 psl.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 06, 22:49)
Rimtai cia noretum?  smile.gif
As tai kaip Mere Popins jauciuosi, jau mamos dalinasi numeriais mano ir pacios skambina, siandien vel sulaukiau skambucio, ryt eisiu pakalbet del papildomo darbelio  smile.gif

Aha norėčiau,o kas. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 07 sausio 2011 - 07:14