Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *47 Namučiai...

QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 06, 20:19)
...aš žinau keturias serijos Tikrosios patirtys knygas, ar yra daugiau? Norėjau perskaityti šitą, nes Lakotų moterį skaičiau, o Somaly mam knyga ir Mergina su 9 perukais turiu namie ax.gif

Yra dar iš tikrosios patirtys kasininkės vargai ir rūpesčiai.
Aš šiandien kaip blogai jaučiuosi vos pastoviu,kojas skauda,pervargau labai šiandien. doh.gif
PS. ačiū už temą.
Stikliukas,ar negavai knygų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 06 sausio 2011 - 21:02

Nu kū, registras su Julia Stuart "Perigoro piršlys". I like it.
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 06, 21:57)
Ale visai kartais ir neblogas tas auklės darbas biggrin.gif yra laiko knygą paskaityt kol vaikas pietukus miega biggrin.gif

Neblogas neblogas lotuliukas.gif
------------
Beje, labai grazi tema su graziomis mintimis 4u.gif
-----------
Registras su „Knygu klubu“, kuris vakare bus iveiktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 sausio 2011 - 21:09
Pagaliau sena tema baigta, tai į naują ateinu su "Karolinos Kalėdom". Po to, kai ji buvo masiškai išpeikta, buvau nusiteikusi, kad gali visiškai nepatikti. 130 puslapių kol kas perskaičiau, bet visai nieko pasirodė, kelios vietos net prajuokino. Gal visas neįdomumas dar tik bus? Tik labai keista, kad tokią knygą parašė vyras.
Atsakyti

QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 06, 21:05)
Neblogas neblogas  lotuliukas.gif
------------
Beje, labai grazi tema su graziomis mintimis  4u.gif
Ryt vėl einu, tai manau dar spėsiu ryte paskaityt gabaliuką kol mažylis pabus biggrin.gif
------------
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 06, 22:12)
Ryt vėl einu, tai manau dar spėsiu ryte paskaityt gabaliuką kol mažylis pabus biggrin.gif
------------
user posted image

Darbą įsitaisei,bet sakyčiau gan neblogą. bigsmile.gif Aš irgi norėčiau tokį padirbėti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 01 06, 20:09)
Pagaliau sena tema baigta, tai į naują ateinu su "Karolinos Kalėdom". Po to, kai ji buvo masiškai išpeikta, buvau nusiteikusi, kad gali visiškai nepatikti. 130 puslapių kol kas perskaičiau, bet visai nieko pasirodė, kelios vietos net prajuokino. Gal visas neįdomumas dar tik bus? Tik labai keista, kad tokią knygą parašė vyras.

Man žinok, pradžia irgi patiko, bet po to kai ją pradeda lankyti šmėklos ir rodyti jos praeitį, dabartį ir ateitį viskas pradėjo 'riedėti' žemyn. Bent jau man pabaiga buvo tikrai neįdomi.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 06, 20:39)
"Tik su dukra" yra labai šališka. Yra daug geresnių knygų.
Stiklo karoliukai, juk nusipirkai  iš manęs "Mečetės namai". Tai va būtent tokias ir siūlyčiau skaityti mirksiukas.gif 
Na jūs pačios pagalvokit, koks objektyvumas gali būti, kai knygą rašo tik viena nukentėjusi pusė, nelabai suprantanti nei tenykščių papročių, nei religijos, nei istorijos. Ir kaip taisyklė dažniausiai tokios veikėjos ypatingu gudrumu nepasižymi doh.gif

drinks_cheers.gif jau man ta veikėja tokia buka pasirodė doh.gif visai kas kita Dykumų gėlė, nors situacija kažkiek kitokia.
Atsakyti
Labas vakaras,

Puiki tema, SS, viena citata man labai patiko. Šiuo metu pradėjau Barbara Delinsky "Šeimos medis", įdomi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 01 06, 20:24)
Šiuo metu pradėjau Barbara Delinsky "Šeimos medis", įdomi.  mirksiukas.gif

Skaičiau šią, man irgi ji patiko. Paprasta, bet kabino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 06, 22:18)
drinks_cheers.gif jau man ta veikėja tokia buka pasirodė  doh.gif visai kas kita Dykumų gėlė, nors situacija kažkiek kitokia.

Jau kažkada tai sakei (o gal kas kitas), bet aš niekaip nesuprantu, kur tas bukumas. Man tai atvirkščiai, ji tokia stipri ir drąsi moteris pasirodė. Skaitydama vis galvojau, kaip aš elgčiausi jos vietoje. Tikrai nežinau, ar turėčiau tiek jėgų nepasiduoti.
Atsakyti
Sveikos, ašaringa man diena, vėl draugą paleidom verysad.gif

O registras su George Orwell „1984-ieji“ wub.gif wub.gif patinka patinka.
Atsakyti