Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *47 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 09, 23:53)
Ir visgi nebeiškenčiau ir  pabaigiau savo pradėtą darbą iki galo smile.gif

Taigi trampapapapam, skelbiama bendra  mūsų temos narių  2010m. perkaitytų knygų ( ir labiausiai patikusių, ir labiausiai nuvylusių)  metinė suvestinė.

Dekui uz toki dideli darba,atlikai ji neveltui,nes tikrai idomu paskaityti 4u.gif Tik nesitiki,kad Vanduo drambliams neuzeme pirmosios vietos,nes tai knyga,apie kuria buvo svaigstama ilgai ilgai biggrin.gif as jos taip ir neprisiruosiau paskaityti,sakaiu kai atslegs bumas paskaitysiu,bet netraukia iki siol dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2011 01 10, 09:19)
Siek tiek baimes visada gerai-keista butu jei visai nesijaudintum Bet tai kai stosi pries klase, pamirsi kad reik bijoti 4u.gif
As tai irgi kalbininke, anglu klb 4u.gif Bet tai vistiek man lituanistu darbas sunkiausias atrodo-visa klase, rasiniai rasineliai, tekstu interpretacijos ax.gif Nors ir mes turim ka veikt, zinoma

smile.gif kažkaip gerai pirma diena praėjo, labai patiko atmosfera mokykloj, mokytoją gavau jauną tokią, manau, rasim bendrą kalbą smile.gif šią savaitę tik stebėsiu pamokas, ketvirtadienį vesiu auklėtinius kažkur laugh.gif o pamokas vesiu 10tokams smile.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 10, 09:30)
Lyg ir pakeičiau ką reikėjo  O ir pati prikviečiau draugaut ką radau

Pakviečiau wink.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 01 10, 10:30)
turiu, galiu

Tai būtų didelis ačiū, nes bibliotekoj nėra 4u.gif

QUOTE(Fairyland @ 2011 01 10, 10:47)
Ka tik uzsireginau suknygalt cool.gif

Pakviečiau ir tave smile.gif

QUOTE(sphinx @ 2011 01 10, 11:01)
Jei jūsų biblioteka kompiuterizuota ir naudojiesi skaitytojo kortele (tokia žalia ), tai gali prisijungt prie LIBIS'o ir turėtų parodyt visas knygas, kurios buvo imtos su kortele. Bent man parodė ax.gif

O kur ten rasti? rolleyes.gif

QUOTE(Magnė @ 2011 01 10, 11:27)
Aš skaitau L. Lavaste "Skersgatvis dviems" - labai smagūs pasikalbėjimai, interviu su žinomais žmonėmis, miela skaityti. Ir vakar pradėjau J. Ch. Grange "Miserere"  .

Noriu šitą perskaityti Lavastės, patinka man ji kažkaip, simpatizuoju smile.gif

QUOTE(Nerinha @ 2011 01 10, 11:30)
Lygiai taip ir as ten blakutineju  lotuliukas.gif . Mano nikas  Šiaudukė . Kabėjau ilgai ir kantriai, bet dar vistiek liko daug nepažymėtų, nes nebeatsimenu gerai  doh.gif  .

Pakviečiau 4u.gif
Mano nick'as kaip ir forume smile.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 10, 12:55)
Kaip suknyga.lt susikurti naują lentyną?  Jau radau kaip bigsmile.gif 

Kur? Šis klausimas ir man ramybės neduoda laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 10 sausio 2011 - 12:29
Foof,parašiau kalbotyros egzą,žiūrėsiu kaip pavyko kurti gramatinių kategorijų tematika biggrin.gif

Vis dar skaitau "Panelės Smilos sniego jausmą" Patinka good.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 10, 12:28)
*O kur ten rasti?  rolleyes.gif

**Kur? Šis klausimas ir man ramybės neduoda laugh.gif

*O LIBIS'ą savo bibliotekos randi? Kokioj bibliotekoj lankaisi?
**Galima taip: kairėj pusėj, po profiliu yra lentynos. Pasapudi "Visos lentynos" ir viršuje, paprastu šriftu parašyta "Sukurti naują lentyną". Paspaudi, parašai pavadinimą ir turi naują lentyną mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 10 sausio 2011 - 12:50
QUOTE(sphinx @ 2011 01 10, 13:45)
*O LIBIS'ą savo bibliotekos randi? Kokioj bibliotekoj lankaisi?
**Galima taip: kairėj pusėj, po profiliu yra lentynos. Pasapudi "Visos lentynos" ir viršuje, paprastu šriftu parašyta "Sukurti naują lentyną". Paspaudi, parašai pavadinimą ir turi naują lentyną mirksiukas.gif

*Tai ten prisijungus iškart kaip suprantu LIBIS yra..
**Pas mane po profiliu iškart knygos, lentynų nėra, gal dėl to, kad naujokas?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 09, 23:53)
Ir visgi nebeiškenčiau ir  pabaigiau savo pradėtą darbą iki galo smile.gif

Taigi trampapapapam, skelbiama bendra  mūsų temos narių  2010m. perkaitytų knygų ( ir labiausiai patikusių, ir labiausiai nuvylusių)  metinė suvestinė.

Šaunuolė, kokį didelį darbą padarei 4u.gif
O mano must read sąrašiukas dar pasipildė biggrin.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 10, 08:05)
Prisiregistravau suknyga.lt pagaliau biggrin.gif Pakvieskit mane draugaut biggrin.gif 4u.gif nes aš pakolkas dar neišsiaiškinau šios funkcijos biggrin.gif Per artimiausias dienas bandysiu susižymėt visas savo knygas doh.gif biggrin.gif Turėsiu ką veikt biggrin.gif

Tikrai bus ką veikt tongue.gif Aš prisiregistravusi nuo pernai ir tai dar nesugebėjau visų knygų susižymėt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 10, 10:55)
Šitos ir aš laukiu, jau nežinia kiek doh.gif Fati, nėr jokių žinių dar? rolleyes.gif

deja, ne... g.gif Parašiau dar kartą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 10 sausio 2011 - 13:17
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 10, 12:59)
*Tai ten prisijungus iškart kaip suprantu LIBIS yra..
**Pas mane po profiliu iškart knygos, lentynų nėra, gal dėl to, kad naujokas?

*user posted image
Atsidarai LIBIS'o puslapį ir paspaudi viršuj esančią "ausytę" "Mano sritis". Atsidaro langas su dviem laukeliais. Į vieną įvedi skaitytojo pažymėjimo numerį, į kitą slaptažodį - savo pavardę: pirma didžioji, visos raidės lietuviškos. Ir turi būti tavo lankomos bibliotekos LIBIS, nes į skirtingas bibliotekas atskirai reik jungtis, net ir su tuo pačiu bilietu smile.gif
**user posted image
Pažiūrėk dar kartą, tikrai turi būti, nesvarbu, kad naujokė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 10 sausio 2011 - 13:32

Aina kakot biggrin.gif Tik mažąją savo lentyną tesužymėjau, o jau pavargau nesveikai doh.gif biggrin.gif O kur dar didžioji lentyna ir krūūūūūūūva knygų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 10, 12:39)
Ačiū tau labai labai, saulyt oro_buckis.gif O už spalvotas plunksnas iš viso nežmoniškas aaaaaačiū wub.gif 4u.gif Mano džiaugsmui nėra ribų, atidariau dėžę ir pamačiusi plunksnas išsišiepiau ligi ausų biggrin.gif 4u.gif
nesuteikia tieeeeeeeek laimės ir džiaugsmo, kaip naujos knygos namie wub.gif

Nėra už ką. smile.gif O,kad storos tai pati pajutau nešdama. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 10 sausio 2011 - 14:09

Nu ir kaip man kolekcionuoti knygas su plunksniniais viršeliais, kai jų pavadinimai ir turiniai vienas už kitą "geresni" doh.gif lotuliukas.gif

Jėzus. Nušvitimo istorija."

user posted image

Nu griūk negyvas vadinas lotuliukas.gif Nelemta man kolekciją turėt, oj nelemta lotuliukas.gif
Atsakyti
Ingėnai, ačiū už ataskaitą, tikrai įdomu buvo skaityt. Tikėjausi, kad "Valymas" bus aukštesnėj vietoj. Ir rimtai, "Vanduo drambliams" šitiek skaitėm visos, bet ataskaitoj nesimato biggrin.gif Dėl Kristof tai nenustebau, daugelis ją minėjo. O šiaip nemažai knygų iš sąrašo jau skaičiau, tai pasidarė lengviau, kad neilginsiu savo sąrašo.

SS, pagaliau ir tu esi suknyga.lt thumbup.gif Nesitikėjau to iš tavęs tikrai. Tik nedaryk atskiros lentynos "dabar skaitau", nes gi pasižymėti ir taip galima, be lentynos, kur perskaitytos knygos ir šalia yra vieta "skaitomos". Beje, davei gerą mintį, pradėsiu žymėtis 2011 pirktas knygas atskiroj lentynoj.

Ačiū visoms už atsiliepimus, traukiu kelias į sąrašą, ypač mūsų Nobelį. Gegyte, nu jau ir pagailėjai parašyt atsiliepimą apie "1984" unsure.gif Šitaip laukiau, o pššš gavos tongue.gif

Pakviečiau ir kitas į draugus suknyga.lt Ai, pažiūrėjau vakar visgi "Popiežė Joana". Man filmas laaabai patiko, gal tik pabaiga šiek tiek ne tokia, kokia tikėjaus, bet knygos dar labiau užsimaniau ax.gif

Kas dar čia naujo? g.gif Man vis dar knygų badas, nebežinau kur dėtis, kaip narkomanui jau athodai eina. biggrin.gif Pas MB yra tik "Internetas žaliems" arba "Darbo teisė" biggrin.gif Galvoju gal jau audio knygą kokią parsisiųsti, bet vistiek ne tas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 10 sausio 2011 - 14:11