Įkraunama...
Įkraunama...

Ieskom draugu-5

QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 18:09)
buvom Trakuose (dar atskirai gyvenom, tai buvo tas geliu-saldainiu periodas), na pasivaiksciojom, jau link mano masinos kaip ir namo vaziuot. O jis vis kazkoks nesavas jau dvi savaites gal vaiksciojo, o as gi negaliu atstot kol nesuzinosiu kas nutiko  blush2.gif  Ejom saligatviu, ir vis ziziu, ziziu, kas tau yra...... jis tik: aj, nieko. Na.... ne, vis delto nieko. Taip kamantinejau as ji gera pusvalandi. Po to jis: tekek uz manes. As tai pagalvojau, juokauja turbut, vejai cia prie ezero perpute gerai  lotuliukas.gif Einu toliau jam: tai kas negerai, pasaksi ar kaip? Jis: tai tekesi ar ne? Sakau: aga. Tai kas tau yra? Jis: eik tu sikt bigsmile.gif
Kita diena (sestadienis buvo) atvare pas mane su meskiuku nerealiai graziu (as pamisus kazkada del ju buvau, tai tiek ju turiu  doh.gif  ) ir prikabintas ant jo ziedas. Atsiklaupe, rankos dreba, kalbet negali, net nesupratau ka jis ten sake (kazka pasake lygtai)... ir tik girdziu: na tai sutinki...? Ir nespejau prasiziot, ziedas jau ant pirsto  ax.gif

kaip smagu wub.gif
Atsakyti
Aciai kaip romantiska smile.gif net du kartus. tikriausiai ilgai atsipeiket negalejai smile.gif

Leracka
sveikinu su bandomojo egzamino islaikymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 17:09)
buvom Trakuose (dar atskirai gyvenom, tai buvo tas geliu-saldainiu periodas), na pasivaiksciojom, jau link mano masinos kaip ir namo vaziuot. O jis vis kazkoks nesavas jau dvi savaites gal vaiksciojo, o as gi negaliu atstot kol nesuzinosiu kas nutiko  blush2.gif  Ejom saligatviu, ir vis ziziu, ziziu, kas tau yra...... jis tik: aj, nieko. Na.... ne, vis delto nieko. Taip kamantinejau as ji gera pusvalandi. Po to jis: tekek uz manes. As tai pagalvojau, juokauja turbut, vejai cia prie ezero perpute gerai  lotuliukas.gif Einu toliau jam: tai kas negerai, pasaksi ar kaip? Jis: tai tekesi ar ne? Sakau: aga. Tai kas tau yra? Jis: eik tu sikt bigsmile.gif
Kita diena (sestadienis buvo) atvare pas mane su meskiuku nerealiai graziu (as pamisus kazkada del ju buvau, tai tiek ju turiu  doh.gif  ) ir prikabintas ant jo ziedas. Atsiklaupe, rankos dreba, kalbet negali, net nesupratau ka jis ten sake (kazka pasake lygtai)... ir tik girdziu: na tai sutinki...? Ir nespejau prasiziot, ziedas jau ant pirsto  ax.gif

nu va kaip faina thumbup.gif
o as irgi meskucius kolekcionavau bet jau nebeturiu kur deti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 06, 17:15)
Aciai kaip romantiska smile.gif net du kartus. tikriausiai ilgai atsipeiket negalejai smile.gif

Leracka
sveikinu su bandomojo egzamino islaikymu 4u.gif

aciukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 06, 18:15)

visas smagumas ir dziaugsmas isgaravo, kai tik nuvaziavom su jo gimine susipazint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 17:16)
visas smagumas ir dziaugsmas isgaravo, kai tik nuvaziavom su jo gimine susipazint  doh.gif

kodel? blogai sutiko?
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 18:16)
visas smagumas ir dziaugsmas isgaravo, kai tik nuvaziavom su jo gimine susipazint  doh.gif

nu tai prašom plačiau kur dingo smagumas ir kodėl mirksiukas.gif
Atsakyti
leracka, tu pamuokas paruosei rytdienai, kad jau cia su mumis?
Paklausiau as, o pati pagavojau: kokios ten pamokos???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 17:19)
leracka, tu pamuokas paruosei rytdienai, kad jau cia su mumis?
Paklausiau as, o pati pagavojau: kokios ten pamokos????  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nea, ir neruosiu as rytoj visa diena su jumis 4u.gif
pati sau svente pasidarysiu ir neisiu i mokykla ryt pas mane kaledos esu provoslave tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leracka: 06 sausio 2011 - 17:22
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 18:09)
ir tik girdziu: na tai sutinki...? Ir nespejau prasiziot, ziedas jau ant pirsto  ax.gif

Romantiska ir miela wub.gif
Papildyta:
QUOTE(leracka @ 2011 01 06, 18:22)
nea, ir neruosiu as rytoj visa diena su jumis  4u.gif
pati sau svente pasidarysiu ir neisiu i mokykla ryt pas mane kaledos esu provoslave  tongue.gif

Tai rytoj su seima svesit, ar tik sau pasidarysi svente ax.gif ?
Atsakyti
gerai ne uz ilgo grisiu, iki bye1.gif
reik su vaiku pabuti o mamyte isleisti pasportuoti biggrin.gif
Atsakyti
jeigu spesit perskaityt, prasom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 06 sausio 2011 - 17:39
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 18:28)
"mes skirtingo lygio, tu gi matai".

O cia kuria prasme: pinigine g.gif Nemegstu visokiu rasistu, nacionaliztu ir t.t., yra savu rate tokiu, aisku ne nacionalistu, bet siek tiek prie rasistu (mazdaug turi savo sali, tai ten tegul ir gyvena - cia daugiau kalba gal apie tamseodzius ir pan.) ir mazumu netoleruoja doh.gif
Nelabai suprantu kuo mes skiriames, juk tokie patys zmones esame, na ir kas kad spalva kita, na ir kas kad kita kalba...Visi turim teise i laime, o su kuo ir kur ji, tai jau patys nuspresim, o ne kazkas ax.gif
Siuo atveju gerai bent tiek, kad kitame mieste gyvena, jeigu nemaisau, nes jeigu tam paciam mieste, tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 06 sausio 2011 - 17:40