QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 18:09)
buvom Trakuose (dar atskirai gyvenom, tai buvo tas geliu-saldainiu periodas), na pasivaiksciojom, jau link mano masinos kaip ir namo vaziuot. O jis vis kazkoks nesavas jau dvi savaites gal vaiksciojo, o as gi negaliu atstot kol nesuzinosiu kas nutiko
Ejom saligatviu, ir vis ziziu, ziziu, kas tau yra...... jis tik: aj, nieko. Na.... ne, vis delto nieko. Taip kamantinejau as ji gera pusvalandi. Po to jis: tekek uz manes. As tai pagalvojau, juokauja turbut, vejai cia prie ezero perpute gerai
Einu toliau jam: tai kas negerai, pasaksi ar kaip? Jis: tai tekesi ar ne? Sakau: aga. Tai kas tau yra? Jis: eik tu sikt
Kita diena (sestadienis buvo) atvare pas mane su meskiuku nerealiai graziu (as pamisus kazkada del ju buvau, tai tiek ju turiu
) ir prikabintas ant jo ziedas. Atsiklaupe, rankos dreba, kalbet negali, net nesupratau ka jis ten sake (kazka pasake lygtai)... ir tik girdziu: na tai sutinki...? Ir nespejau prasiziot, ziedas jau ant pirsto 

Kita diena (sestadienis buvo) atvare pas mane su meskiuku nerealiai graziu (as pamisus kazkada del ju buvau, tai tiek ju turiu

kaip smagu