Įkraunama...
Įkraunama...

Ieskom draugu-5

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 20:55)
nu tikrai, kad nuotykiai visa diena biggrin.gif  kaip dabar su darbu bus? unsure.gif
Papildyta:
Aciai, siandien gavau pasiulyma kaip ir dirbti, bet atsisakiau, nes alga maza doh.gif o dabar gailiuosi, kad geriau keli centai ir tureciau ka veikti.. o ten paprasciausiai prie telefono sedet ir uzsakymos kepyklos priiminet verysad.gif jezau, ka daryt, negi skambintis paciai? dar taip maloniai kalbejom, aisku sake, kad alga niekada nepadides, nes realiai ten nera ka veikti, o as pagalvojau, kad tada dirbdama ten, kitur ieskosiu, bet jei ieskosiu, bus geda greit iseit.. o dabar mintys kitos, kad greit neimanoma susirasti..

na gal kas mane ir durne palaikys, kuri nevertina saves ir panasiai, galit uzmetyt akmenimis, BET as sutikciau dirbt ir uz minimuma, kad tik kas pasiulytu. Gal esant kitom aplinkybem gerai pagalvociau, bet dabar net negalvodama begciau.
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 20:00)
na gal kas mane ir durne palaikys, kuri nevertina saves ir panasiai, galit uzmetyt akmenimis, BET as sutikciau dirbt ir uz minimuma, kad tik kas pasiulytu. Gal esant kitom aplinkybem gerai pagalvociau, bet dabar net negalvodama begciau.

na matai, as realiai puse tos sumos pravazinesiu, tad man lieka 500lt.. kai vaikas sirgs, nesiruosiu imti biuleteniu, o aukle samdyt ligoms, tai vel kokie 500lt.. lieka nulis.. aisku, vis geriau, nei namie sedet ir neturet ka veikti.. bet kai paskutiniame darbe uzdirbdavau vos ne trigubai, tai kazkaip sunku buvo nusileist.. o dabar galvoju lygiai kaip tu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 06 sausio 2011 - 20:02
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 20:58)

1000lt i rankas blush2.gif

Aš lygiai ta pačia suma gaunu tik kas dien dar nervus gadinu ior dar niekad nesu gavusi laiku algos, išvis nežinai kada ja gausi. tik tiek kad visvien provincijoje ir pragyvenimui tu pinigiuku mažiau reikai ir man vienintelis pliusas kad darbas arti namu
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 06, 20:05)
Aš lygiai ta pačia suma gaunu tik kas dien dar nervus gadinu ior dar niekad nesu gavusi laiku algos, išvis nežinai kada ja gausi. tik tiek kad visvien provincijoje ir  pragyvenimui tu pinigiuku mažiau reikai ir man vienintelis pliusas kad darbas arti namu

o as pirmiausiai paklausiau, kur imone yra, tai visiskai kitam gale, man toli vazinet, o as jau iskarto paskaiciavau, kad tikrai daug vazinet bus. paskutinsi darbas buvo centre, tai man 300lt ant kuro iseidavo menesiui, dabar ir kuras brangesnis ir dar toliau vaziuot.. todel ir lieka nedaug, bet kaip sakau, namie sedet nenoriu. nors ten tobulet neis, tiesiog sedesi ir priiminesi uzsakymus..
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 21:02)
na matai, as realiai puse tos sumos pravazinesiu, tad man lieka 500lt.. kai vaikas sirgs, nesiruosiu imti biuleteniu, o aukle samdyt ligoms, tai vel kokie 500lt.. lieka nulis.. aisku, vis geriau, nei namie sedet ir neturet ka veikti.. bet kai paskutiniame darbe uzdirbdavau vos ne trigubai, tai kazkaip sunku buvo nusileist.. o dabar galvoju lygiai kaip tu 4u.gif

k/v ziuri is savo pozicijos. Jeigu gali sau leist ieskot geresnio darbo, o nedirbt kepykloj prie telefono, gali ieskot zinoma. As sau to leist negaliu, tad tiktu bet kokia alga, ir nesvarbu kad gausiu 800, is kuriu puse pravazinesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 06 sausio 2011 - 20:10
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 20:09)
k/v ziuri is savo pozicijos. Jeigu gali sau leist ieskot geresnio darbo, o nedirbt kepykloj prie telefono, gali ieskot zinoma. As sau to leist negaliu, tad tiktu bet kokia alga, ir nesvarbu kad gausiu 800, is kuriu puse pravazinesiu.

matai, tau mama ziures vaika, o man reikia uz darzeli moket.. uz tai kai kalbejom su darbdaviu, man tik tokios mintys buvo, kad atskaiciuoju kura, darzeli, aukle, jei suserga ir nieko nelieka. jau geriau ryt nuvaziuoju i darbo birza ir gaunu pasalpa 650 ir man jie realiai didesni pinigai gaunasi.. bet kaip sakiau, dabar gailiuosi, vis butu darbine patirtis ir nagus dabar grauziu atsisedus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 06 sausio 2011 - 20:14
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 21:13)
matai, tau mama ziures vaika, o man reikia uz darzeli moket.. uz tai kai kalbejom su darbdaviu, man tik tokios mintys buvo, kad atskaiciuoju kura, darzeli, aukle, jei suserga ir nieko nelieka. jau geriau ryt nuvaziuoju i darbo birza ir gaunu pasalpa 650 ir man jie realiai didesni pinigai gaunasi.. bet kaip sakiau, dabar gailiuosi, vis butu darbine patirtis..

na cia jau tik tau sprest 4u.gif geriau zinai, ka ir kaip daryt. O tinkamu pasiulymu negavai, nieko?

Man tai siandien paskambino, pasake valandos begy atvaziuot i pokalbi. Sakau, as per ta valanda is namu nespesiu iseit, ka jau kalbet iki jusu nuvaziuot doh.gif Vien kelio 40min, nes imone uz Vilniaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 06 sausio 2011 - 20:16
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 20:15)
na cia jau tik tau sprest  4u.gif  geriau zinai, ka ir kaip daryt. O tinkamu pasiulymu negavai, nieko?

gavau pora irgi kvietimu, bet iskarto issiaiskinau ka reiks daryti, tai buvo klientu paieska telefonu, tai aciu, bet tikrai to nesugebesiu ir nenoresiu smile.gif radau viena skelbima su labai panasiom pareigom buvusiom, tik specifika biski skiriasi, tai parasiau is sirdies motyvacini, jei jie paskambins, darysiu viska, kad tik sublizgeciau bigsmile.gif labai noreciau toje imoneje dirbti, nes seniau mes buvom su jais konkurentai ir esu stebejus is salies ju veikla bigsmile.gif bet kai tokia konkurencija, tai galiu ir nesulaukti skambucio verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 20:15)
Man tai siandien paskambino, pasake valandos begy atvaziuot i pokalbi. Sakau, as per ta valanda is namu nespesiu iseit, ka jau kalbet iki jusu nuvaziuot  doh.gif Vien kelio 40min, nes imone uz Vilniaus.

na nieko sau doh.gif kiek esa skambine, visada kitai dienai paskiria pokalbi, tik viena karta yra paklause, ar tureciau laiko iskarto atvaziuoti ax.gif o dazniausiai man nutinka, kad kai skambina, as vairuoju doh.gif tai atsiprasau ir paprasau, kad leistu perskambinti kai iskarto sustosiu patogioj vietoj, tai buvo vieni, kad taip isizeide ir nekele ragelio, nors skambinau tris kartus unsure.gif bet pati avarijos nenoriu padaryti, ko jau ko, bet vairuojant pasaliniu veiksmu nemegstu daryti, ypac piko metu..
beje, kuo baigesi? atsisakei vaziuot ir viskas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 06 sausio 2011 - 20:22
ACIU, ACIU VISOMS!!! beje 9 gavau ax.gif

QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 20:44)
didziausi sveikinimai  4u.gif  , tai jau svesim svesim kaip smile.gif Cia praktika? Jau pagalvojau baigiamasis darbas  blush2.gif

Aha, dar tik praktika.

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 20:55)
nu tikrai, kad nuotykiai visa diena biggrin.gif  kaip dabar su darbu bus? unsure.gif

I darba paskambinau, pasakiau kad rytoj ar pirmadieni atvaziuosiu.

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 20:58)
1000lt i rankas blush2.gif

Manau, kad siais laikais 1000 lt i rankas ne toks ir mazas atlygis. juolab, kad ir darbas nepersunkus. o dirbant kaip ir sakei galesi geresni varianta ieskoti. o tai kad greitai iseisi, tai nematau cia nieko baisaus. Pazierek ka dardaviai daba isdarineja, kodel darbuotojai negali elgtis taip kaip jiems naudingiau...?
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 21:21)
beje, juo baigesi? atsisakei vaziuot ir viskas? 4u.gif

man siaip irggi kitai dienai paskiria, arba ta pacia bet po keliu valandu, bet cia per valanda doh.gif Pasakiau, nespesiu. tai jie: na mes tada rytoj paskambinism jeigu ka. gerai, skambinkit. Bet jeigu ir paskambins, vel pasakys per valanda atlekt biggrin.gif Lektuva gal per nakti susiorganizuot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 06, 21:22)
Pazierek ka dardaviai daba isdarineja, kodel darbuotojai negali elgtis taip kaip jiems naudingiau...?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 06, 20:22)
ACIU, ACIU VISOMS!!! beje 9 gavau  ax.gif 
Aha, dar tik praktika.

I darba paskambinau, pasakiau kad rytoj ar pirmadieni atvaziuosiu.
Manau, kad siais laikais 1000 lt i rankas ne toks ir mazas atlygis. juolab, kad ir darbas nepersunkus. o dirbant kaip ir sakei galesi geresni varianta ieskoti. o tai kad greitai iseisi, tai nematau cia nieko baisaus. Pazierek ka dardaviai daba isdarineja, kodel darbuotojai negali elgtis taip kaip jiems naudingiau...?

saunuole 4u.gif

kas be ko, visgi pinigai. bet as esu tokia, kad irgi prisirisu prie vietos, nedristu iseit, nors ir jie man uz tai nedekotu.. man taip buv su pirmu darbu, atejau, ismokau, padirbus puse metu, kitur nusiunciau cv ir perejau atranka. gavau gera pasiulyma, kur alga tikrai nepalyginamai didesne, tai zinokit kaip man buvo geda ir sunku pasakyt, kad iseinu, net nezinau kodel.. nedrisau sakyt, o kai liepe atidirbti paskui dvi savaites, ateidavau kaip zemes pardavus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 21:26)
saunuole 4u.gif

kas be ko, visgi pinigai. bet as esu tokia, kad irgi prisirisu prie vietos, nedristu iseit, nors ir jie man uz tai nedekotu.. man taip buv su pirmu darbu, atejau, ismokau, padirbus puse metu, kitur nusiunciau cv ir perejau atranka. gavau gera pasiulyma, kur alga tikrai nepalyginamai didesne, tai zinokit kaip man buvo geda ir sunku pasakyt, kad iseinu, net nezinau kodel.. nedrisau sakyt, o kai liepe atidirbti paskui dvi savaites, ateidavau kaip zemes pardavus blush2.gif

man siuo atveju tas pats. Nusprendziau iseit, vadinas viso gero. Reikia atidirbt? Atidirbsiu ramiai ir viskas. Bet visi mes esam skirtingi 4u.gif
Papildyta:
varlius2007 junkis, o tai pasisakai karta per savaite 4u.gif kaip sekas?
Atsakyti